Wka

Hur man håller håret från curling med fukt

Alla som har naturligt lockigt hår, kommer grovt eller tjockt hår dra nytta av dessa tips för att hålla håret smidigt och rakt på fuktiga platser.

Steg

Hur man håller håret från curling med fukt. Tvätta håret med schampo och balsam.
Hur man håller håret från curling med fukt. Tvätta håret med schampo och balsam.
 1. 1
  Tvätta håret med schampo och balsam. Se till att du får all balsam ut så håret brukar vara fet.
 2. 2
  Använd en bra skyddande serum gjorda speciellt för uträtning ditt hår. Squirt / sprej belopp som krävs i din hand vända sedan håret över medan böja sig ner och börja med håret under och bara borsta fingrarna genom ditt hair.Move till ändarna på det översta lagret av håret. spara toppen av huvudet för sista eftersom om du lägger för mycket produkt på toppen av ditt hår tenderar att bli fet snabbt.
 3. 3
  Dra upp det mesta av håret lämnar en del på baksidan av halsen. föna denna del av ditt hår med en borste för att räta ut och torka håret samtidigt. dess okej om ditt hår är fluffigt eftersom det kommer att fastställas i de kommande stegen. fortsätta torka håret i små delar tills den är helt torr
 4. 4
  Slå på din plattång för att värma upp. den curlier håret, desto högre kommer du vill ställa in värmen. Vare sig det är från värme, överdrivna produkter eller dagliga krångel och rörelse i livet, kommer ditt hår alltid vara skadad. Inget belopp av produkten kommer att kunna fixa det. Serumet du sätter i håret hjälper till att kontrollera ditt hår när det kommer ner till frizz, etc.
 5. 5
  Precis som när du blåser torkade håret, räta ut ditt hår i små sektioner. (Om du vill ha en slags fullständig och omfattande, nästan scen look, gör sektionerna större och oroa dig inte om uträtning det perfekt på bottenskikt. Och sedan när du kommer till det översta lagret, släta ut det hela vägen så att du kommer inte att kunna se de vågiga delar undertill)
 6. 6
  Se till att du drar plattången ner hela tiden. inte bara hålla plattången på en del av ditt hår.

Tips

 • Samtidigt få en plattång, ha detta i åtanke, att det ska vara av god kvalitet och om du inte har dessa silkeslena hår ditt hår ser väldigt dåligt på spetsarna så ger en mycket lätt båge, en mycket minut kurva så att de vacker, inte som ett kvastskaft.
 • Om du vill ha volym föna rötterna uppåt.
 • Du kan göra din egen magi hår produkt-bara blanda dina favoritprodukter tillsammans. Försök blanda mousse och en vaxliknande utjämning pomada tillsammans i hand innan till håret.
 • Det finns massor av prisvärda hårprodukter som ger bra resultat om de används på rätt sätt.
 • Ställa håret är nyckeln till att hålla det rakt!

Varningar

 • Medan riktning, bara inte fastnar på ett ställe, som om du gör det, kommer du att bränna ditt hår.
 • Sätt en anti-bränna kräm eller spray på håret innan riktning, eller blås torkning.