Wka

Hur man gör vänner i högstadiet

Så, du lämnade elementära och klev in i tonåren liv. Dina vänner och du gick till skilda vägar och nu måste du göra några vänner för att njuta av resten av ditt år! Följ dessa steg och du kommer att lyckas!

Steg

Hur man gör vänner i högstadiet. Slå upp en konversation.
Hur man gör vänner i högstadiet. Slå upp en konversation.
 1. 1
  Slå upp en konversation. Göra vänner ibland kan vara tufft, men att föra upp en konversation kan leda vägen! Börja med att prata med den personen du sitter bredvid i klassen. Vad sägs om att säga något i stil med: "Har du titta på nya skrämmande film som var så töntiga?" "Jag gillar din pennfodral, vart tog du den?" Vara rolig och söt. Om du har något att prata om, bara lyssna på vad som händer i rummet (men inte vara en snoka!), Eller om du vet vad personens fritidsintressen är, så tala om det! Dessutom kan ett vänligt leende gå långt!
 2. 2
  Var trevlig mot andra. För att få vänner, bör du vara trevlig mot alla, så att du kan bli känd som en lättroad person! Ge folk en del komplimanger, men inte ljuga om dem. Var ärlig, men inte gå överbord med dina komplimanger.
 3. 3
  Be dem över. Om du har börjat dina konversationer med dina framtida vänner, då kan du bjuda in dem över att sitta med dig i lunchen! Eller kanske bjuda in vänner som du har lärt känna ett bra tag redan till ditt hus.
 4. 4
  Försök att gå med i ett klick. Om det finns en klick på rasten eller på någon annan plats, kan du bli en av dem! Om du ser någon i klicken som är tyst, börja göra små prata med henne / honom. Du kommer sannolikt så småningom bli vän med dem.
 5. 5
  Var en god vän. När din framtida vän har berättat en hemlighet, se till att du inte berätta för någon annan oavsett vad. De litade på dig tillräckligt för att berätta något som ingen annan kan veta! Eller om hon / han ger dig en komplimang, bli inte förvirrad och säger: "Umm, tack, antar jag?" Eftersom det skulle såra deras känslor. Se till att du bryr dig om vad de säger, och vara en god lyssnare! Det är alltid ett bra sätt att få nya vänner eller ersätter gamla, och göra ett bra samtal! Men ingen är perfekt minnas så att förlåta och glömma.
 6. 6
  Att vara trevlig kommer alltid att löna sig, och det är en bra sak!

Tips

 • Hitta intressant ämne förrätter. Du kommer inte få ett svar varje gång från "Vad är det?" Fråga dem om vädret, eller vilken typ av musik de gillar.
 • Ta hand om dig själv. Ha rena kläder (behöver inte vara kända varumärken, bara din typ), ta regelbundna duschar / bad, tvätta ansiktet / använda akne grädde och borsta dessa tänder, hjälper även mint tuggummi efter lunch! Bra hygien kan göra hela skillnaden. Och glöm inte deodorant.
 • Inte helt litar nya vänner ännu. Vissa människor kan vara falska eller två ansikten, vilket innebär att de kanske gillar dig och vara vänlig mot ditt ansikte, men hatar dig bakom din rygg, och skvaller om dig till potentiella vänner. Så även om din vänskap verkar livet långa, djupa hemligheter, verkligen något slag, bör inte delas förrän du är nära, vet mycket om dem, och är verkligen säker på att de är den vän att välja, eftersom hon / han kanske spiller dina hemligheter bakom ryggen.

Varningar

 • Vara en uppsökande typ av person. Var inte blyg. Dela dina åsikter med andra!
 • Aldrig gå överbord genom att alltid prata med de människor du försöker bli vän med. Alltid sitta med och prata med dem och följa dem runt kommer inte att göra dig vänner, det kommer bara irritera dem (om de inte vill att du ska följa dem runt). Men inte någonsin låta dessa typer av negativa kommentarer (om de någonsin har sagt till dig) påverkar ditt år. Det är ditt liv och du har friheten och visdom att veta hur du vill leva det.
 • Var dig själv. Om människor är dina riktiga vänner kommer de gillar dig för vem du är, inte för någon som du låtsas vara. Dölj inte i allt som gör upp, ta av den och borsta bort oförskämda kommentarer. Och inte täcker upp din sanna personlighet, heller. Det finns en skillnad mellan att försöka ändra vem du nu är i en bättre person (till exempel, olycklig till glad) och låtsas vara någon som du beundrar och vill precis vara. Var bara dig själv.
 • Inte skvallra inte. Om inte någon är i allvarlig fara eller liknande, inte skvallra inte. Låt lärarna tillämpa reglerna för klassrummet. Det är inte ditt jobb att påpeka när fröken Popular använder sin mobiltelefon och att hon inte borde vara.
 • Gör inte skvaller. Om du säger taskiga saker bakom en persons rygg, kommer de att hitta ut till slut. Var inte en gossiper och sprida rykten om någon. Behandla människor hur du skulle vilja bli behandlad. Om du skvaller, det finns en chans att den andra personen kommer att göra samma sak för att komma tillbaka till dig. Du vill inte fiender, vill ni vänner! Inte skvallra kommer också att ge dig ett bättre rykte, som en trevligare person.
 • Håll dig borta från människor som har dåligt rykte. Människor som röker, tar droger, är "punkare / rebellernas, har en devil-may-care attityd är dåliga nyheter helt. Glad, utbildade, vänliga, bra människor är de vänner du vill. Men du kan också prova att ändra de "dåliga" människor med låga rykte också. Försök att förstå dem. Kanske de går igenom vissa svårigheter.
 • På danser och fester, inte alltid visa upp drag... om du gör det, snabbt be andra (när de komplimang dig) om de vill lära sig det! De kommer definitivt att vilja hur du delar dessa coola saker med dem, i stället för att skryta.
 • Mingle! Det hjälper alltid att gå till danser eller sociala evenemang! Detta visar människor du bryr dig om saker som har kul och vänner. Det visar också att du vet hur man har roligt!