Wka

Hur man gör roliga outfits

Behöver din klädstil en allvarlig uppdatering? Glöm köpcentret helt och lära sig att mixa och matcha söta kläder du redan äger!

Steg

Hur man gör roliga outfits. Organisera din garderob / lådor.
Hur man gör roliga outfits. Organisera din garderob / lådor.
 1. 1
  Organisera din garderob / lådor. Sätt kläder i rätt kategorier. (Byxor, svettningar, jeans, Capris, shorts, toppar, linnen, kortärmad, långärmad, skiktade skjortor, tröjor, tröjor, jackor, klänningar, kjolar, skorts, badkläder, skor, lägenheter, stövlar, klackar, pumpar, stiletter, etc.)
 2. 2
  Hitta en neutral-färgad topp och lägg dem på. Kasta på en söt kofta eller chunky pärlor till steg det upp ett hack. Bangles, fälgar, och massor av andra kostym smycken bitar är inte bara billig, men roligt och vackert att bära.
 3. 3
  Layer kläder och smycken så länge det inte är i överskott, och de går bra ihop! Du måste titta inte bara spontant, men tillsammans.
 4. 4
  Kasta på din favorit par jeans. Oavsett om de är magra, boot-cut, hög midja, låg ryttare, mörk tvätt, rivit sönder, eller någonting däremellan. Bara vara säker på att de smickrar din figur. Soft mage? Stoppa det med några hög midja jeans som suger det bekvämt inåt.
 5. 5
  Var inte rädd för att experimentera med olika mönster, färger, mönster och tyger. Denna outfit kombination som du tittar på i avsky kan faktiskt se bra ut på dig när du checkar ut i spegeln!
 6. 6
  Stick med grunderna. Du behöver inte dyra märken för att se bra ut. Iklädd en Walmart eller goodwill outfit är bara bra om du vet hur man arbetar det. Spela upp det med vissa trevligare solglasögon, skor, glittriga örhängen, eller överdimensionerade väska. Nu stå upp rakt, kasta axlarna bakåt, och rock som bana (eller hallen...)
 7. 7
  Färdigt.

Tips

 • Om det är en varm dag utanför, glömma jeans, ta din favorit kjol och lägga till den i din outfit. Leggings ramen ser bra ut, speciellt om kjolen är denim.
 • Arbeta med din personlighet. Du behöver inte passa in i en stereotyp (som emo, goth, preppy) bara bära något du gillar utseendet på, och något du tror att du ser bra ut i. Pojkarna som kanske inte märker dig? De är inte värda det. De måste märka din personlighet!
 • Bär inte under-eller överdimensionerad kläder. Det kommer bara att se tacky. Din kropp ser bättre när det inte är begravd i säckiga byxor eller kvävd med en liten topp.

Varningar

 • Ändra inte vem du är. Om du särskilt njuta av den avspända utseende, sedan hålla fast vid det. Det är viktigt att hålla dig lycklig. Arbeta din garderob till din fördel! Aldrig förlora hoppet! Tro på dig själv!