Wka

Hur man gör och använda kroppen sugaring pasta

SÖTNING pasta är en helt naturlig hårborttagning produkt gjord av socker, vatten och citronsaft. Precis som med vaxning, det tar bort hårsäcken från roten. Här är en enkel 6-steg guide till vaxning benen med SÖTNING pasta.

Ingredienser

 • 1 kopp Rörsocker
 • 4 msk citronsaft
 • 4 matskedar vatten

Steg

Hur man gör och använda kroppen sugaring pasta. Blanda socker, vatten och citronsaft i en stor skål.
Hur man gör och använda kroppen sugaring pasta. Blanda socker, vatten och citronsaft i en stor skål.

Förbered SÖTNING pasta

 1. 1
  Blanda socker, vatten och citronsaft i en stor skål.
 2. 2
  Mikrovågsugn på hög i 30 sekunder. Du kommer mikrovågsugn tills blandningen blir tjock och bärnstensfärgad. Ta ut och blanda socker vax på 30 andra varumärket. Fortsätt att värma och blanda socker vax i 15 sekunders steg efter det. Blandningen kommer bubbla kraftigt, så håll ett vakande öga och rör om ofta för att säkerställa att blandningen inte brinner.
 3. 3
  Ta ut blandningen. När den är tjock och bärnstensfärgad, ta ut och rör blandningen tills den är slät och fri från bubblor.
 4. 4
  Överför vaxet i en liten mikrovågsugn behållare. Låt svalna helt innan du sätter på locket.

Hur du använder SÖTNING pasta

 1. 1
  Värm SÖTNING pasta i mikron i ca 15 sekunder. Det kommer att vara redo när det är mjukt, klibbigt och varmt. Håll värma den i 15 sekunders ökningar tills den är färdig.
 2. 2
  Använda en trä Popsicle pinne, applicera ett tunt lager av SÖTNING pasta. Gör detta i motsatt riktning mot hårväxten i inte större än en 2 tum x 4 tum sektion. Om du använder för mycket du kommer att få problem att ta bort håret rent.
 3. 3
  Fäst en bit muslin eller tyg till vaxet snabbt. Använda 3 tum x 6 tum remsor av denim kommer att ge dig ett bra grepp och du kan återanvända dem genom att kasta dem i tvätten.
 4. 4
  Dra av tyget i riktning mot hårväxten. Gör detta i en snabb rörelse.
 5. 5
  Upprepa. Värma sockret om det börjar hårdna.
 6. 6
  Skölj eventuellt kvarvarande socker klistra upp och klappa torrt. Applicera lotion efteråt.