Wka

Hur man gör människor trivs omkring dig

Vill du prova att minimera besvärliga stunder, och bli av med muskelspänningar runt andra? Här är hur.

Steg

Hur man gör människor trivs omkring dig. Var dig själv och agera naturligt.
Hur man gör människor trivs omkring dig. Var dig själv och agera naturligt.
 1. 1
  Var dig själv och agera naturligt. Ingen gillar en falsk, så bara vara dig själv. Folk kommer att beundra att du inte är rädd för vad andra tycker. Var inte annorlunda med flit men, det kommer bara få dig att verka konstig.
 2. 2
  Med vänliga hälsningar berömma andra. Använd inte smicker, men verkligen ge kredit äras.
 3. 3
  Undvik att göra narr av andra. Undvik förolämpa andra människor om du bara messing. Säg ingenting sårande. Var riktigt försiktig med detta. Ju längre du har känt en person, desto mer kan du röra runt med honom eller henne.
 4. 4
  Gör narr av dig själv. Du vet själv bättre än ganska mycket någon annan, så det är lättast att skämta om dig. Alla gillar någon som är ödmjuk.
 5. 5
  Förtroende är viktigt. Försök att hålla fast vid dina principer och inte säga det motsatta några ögonblick senare. Det gör bara att du ser ut som du desperat försöker hitta något smart att säga (Tänk på vad du ska säga).
 6. 6
  Tänk på vad du ska säga innan du säger det. Tänk vad folks reaktioner förmodligen kommer att vara, och bestämma om vad du håller på att säga är värt att talas.
 7. 7
  Minimera andras misstag löser inte andra människor, såvida inte deras misstag kommer att sluta göra saker värre för dem eller någon annan. Också, tona ner den om andra påpeka det.
 8. 8
  Vara inkluderande. Använd inte ett internt skämt om inte alla närvarande vet det. Dessutom nämns inte något om vilken en person i samtalet inte vet utan att förklara det för honom eller henne.
 9. 9
  Var djärv! Var inte rädd för att göra bort dig själv! Att vara öppen är viktigt att göra människor slappna av.
 10. 10
  Ha god hygien
 11. 11
  Minns de typer av saker de människor som du är runt som, då du kan prata om saker ni alla gillar, och alla kommer att skratta med dig och ler snart!

Tips

 • Tror du kan göra vad som helst. Var inte rädd för vad andra tycker och Långben runt!
 • Var inte rädd för att röra runt med folk.
 • Ibland gör någon känner sig bekväm är inte det bästa alternativet. Kompromissa inte sanning bara för att hålla konversationen tama.
 • Undvik att se synd om dig själv när du gör narr av dig själv.
 • Gör inga rasistiska sluddrar eller sexuella kommentarer.