Wka

Hur man gör höfterna bredare

Stjärnor som Scarlett Johansson och Sofia Vergara har gjort timglas figur alltmer tilltalande. Medan en smal midja är viktigt, ökar din höft storlek är lika effektiv för att uppnå utseendet. Om du vill ha bredare höfter, här är några steg för att hjälpa dig att se curvacious.

Steg

Hur man gör höfterna bredare. Gör övningar som riktar höfterna.
Hur man gör höfterna bredare. Gör övningar som riktar höfterna.

Ändra din fysik

 1. 1
  Gör övningar som riktar höfterna. Side benlyft, höft höjningar och knäböj sparkar alla bör ingå i en hip-öka träningsprogram. Den Mac Daddy av hip-breddning exerices kan vara sidan utfall med hantlar. Detta är en förstärkt upp version av en traditionell utfall som möjliggör mer motstånd och därmed mer potential muskeltillväxt och höft bredd.
  • Plantera dina fötter lite mer än två meter ifrån varandra. Vänd tårna ut en aning. Böj höger knä och komma ner i ett utfall position. Din vänstra ben kommer att vara helt rak och agera som en pivot.
  • Kom ner tills låret är parallellt med marken. Sedan använda höften makten, skjuta dig själv tillbaka upp, uträtning ditt högra ben. Sätt inte fötterna ihop. Du kommer att hålla 2-fots avstånd mellan fötterna under hela denna övning.
  • Nu, utfall ner till den andra sidan. Kom ner tills knät är böjda i 90 graders vinkel och tryck sedan tillbaka upp. Återigen, räta ut benen och hålla båda fötterna på plats. Denna hållning skyddar knäna, låter dig hålla spänningen på musklerna bättre och använda tyngre motstånd.
  • Lägg två hantlar. Håll en hantel i varje hand. Som du lunge ner till höger, bör den högra hantlar vara på utsidan av höger höft. Den vänstra hantlar bör hållas framför din kropp ner mellan dina ben. Omvänd din hand positioner för den andra sidan - vänster hantlar på utsidan av vänster höft som du utfall åt vänster, höger hantlar i mellan benen.
 2. 2
  Prova yoga. Det finns många yogaställningar för att öppna höfterna. Detta kommer att bygga muskler och möjliggöra större flexibilitet, vilket i sin tur kommer att göra andra höft övningar lättare. The Frog, duvan, Lizard och ko ansikte är alla poser du vill bekanta sig med.
 3. 3
  Sitt på din rumpa. Du kan få större höfter (och en större bakdelen) genom att helt enkelt sitta. Enligt en studie publicerad i tidskriften Cell Physiology, forskarna fastställt att trycket placeras på skinkorna och höfterna från för mycket sittande kan generera betydande fett bygga upp i dessa områden. Celler reagera på sin omgivning. Som en forskare förklarade, är fettceller som komprimeras genom långa perioder av sittande "producera mer triglycerider (den största formen av fett lagras i kroppen), och i en snabbare takt."
 4. 4
  Prova en kräm. Det finns ett antal krämer hip förbättring på marknaden som hävdar att arbeta genom en rad olika metoder som inkluderar reparera förlorat kollagen och elastin för att öka graden av muskel generation runt höfterna.
 5. 5
  Ge födelse. En kvinnas höfter kommer att öka för att göra det möjligt för henne att föda. I vissa fall kommer höfter återvända till före graviditeten storlek med tiden, men i andra fall större höfter bli en permanent del av en kvinnas kropp.
 6. 6
  Betrakta kirurgi. Om du är villig att gå under kniven för att uppnå en Kim Kardashian look, det finns rutiner värt att undersöka. Du kan få fettet bort från olika delar av kroppen via fettsugning och överförs sedan till höfterna. Eller du kan också få höftproteser som "skivor" av silikon placeras under huden och understrukturer att ge dig en mer kurvig utseende.
 7. 7
  Vänta ut det. Det visade sig att våra höfter blir bredare när vi åldras. Forskningsresultat tyder på att det inte nödvändigtvis är tyngd som orsakar höfter att se större ut när vi blir äldre, det är bäcken tillväxt. I en studie som använde deltagare i åldrarna 20 till 79, fann forskarna att bredden av bäckenet, avståndet mellan höftbenen och diametern på höftbenen alla steg som människor fick äldre och att bäcken bredden av de äldsta personer i studien var i genomsnitt ungefär en tum större än den yngsta.

Använd konsten av illusionen

 1. 1
  Pad ditt höfterna. Du behöver inte att faktiskt vidga höfterna för att få utseendet av en fylligare och mer feminina höfter.
  • Köp hip-förhöja trosor. Du kan köpa ett underplagg som kommer med avtagbara, kuddar som lägger inches till höfterna.
  • Använd kuddar silikon höft för att skapa fylligare höfter. Plan för att hålla dynorna på plats med lim eller tuck dem in i ett underplagg tillverkat av en tätt vävd mikrofiber eller ett par strumpbyxor eller strumpbyxor.
   • Tänk på att din nya, fylligare figur kan göra det svårt att passa in i din favorit jeans, så en shoppingtur kan vara nödvändig.
 2. 2
  Förnya din garderob. Du kan använda klänning på ett sätt som framhäver dina höfter och ger en illusion av större fullkomlighet.
  • Gör din midja i fokus när dressing. Använd bälten eller skärp till phono i midjan. Detta ger dig utseendet av ett timglas figur.
  • Var uppmärksam på klipp och färg. Bleka denim och byxor i ljusare färger framhäva höfterna. Välj jeans som har definierat midjemått att framhäva din midja eller gå med ett rakt snitt. Leta efter stilar som presenterar framfickor och mindre fickor i ryggen.
  • Köp kjolar med volanger eller flera lager tyg att lägga bredd till höfterna.
 3. 3
  Ställ din hållning. Stå med ryggen rak, tappade axlar och rygg och din vikt på ett ben, stack höfterna ut. Detta skapar en S-formad kurva i kroppen. Placera händerna på höfterna med tummen framåt och fingrarna pekade tillbaka bakom dig.
  • För att skapa denna S-kurva när du sitter, bara korsa benen eller sätta din vikt på ena höften.
 4. 4
  Swing it, syster. Swinging dig höfter när du går uppmärksammar detta område och ger ut en feminin vibe som inte kan låta bli att dra en liten manlig uppmärksamhet. Håll ryggen rak och dra axlarna nedåt och bakåt. Slappna av din kropp. Sätt ena foten framför den andra när du går och låt armarna svänga naturligt. Du kan framhäva gungan i höfterna lite när du går, men överdriv inte. Om det är för högt exxagerated, kan det lossna ser komiskt.
  • För att öka effekten, sätta på ett par klackar. Heeels orsakar höfterna att svänga utan att du behöver tvinga rörelsen.

Tips

 • Begås.
 • Det finns flera andra övningar som är bra för höfterna. Variera din rutin, så att du inte kommer att bli uttråkad med en övning.
 • Använd tyngre vikter för att bygga muskler (10 pund till £ 15 bör fungera för de flesta kvinnor).