Wka

Hur man gör det första draget som en tjej

Är någon du skulle vilja överväga att dejta / eller dejtar inte ta kontroll, och du vill flytta saker lite snabbare? Om så, läs vidare...

Steg

Hur man gör det första draget som en tjej. Om du bjuder in någon över (för att titta på en film, till exempel), se till att din familj eller rumskamrater kommer att ge dig lite avskildhet.
Hur man gör det första draget som en tjej. Om du bjuder in någon över (för att titta på en film, till exempel), se till att din familj eller rumskamrater kommer att ge dig lite avskildhet.
 1. 1
  Om du bjuder in någon över (för att titta på en film, till exempel), se till att din familj eller rumskamrater kommer att ge dig lite avskildhet.
 2. 2
  Välj en film för er två att titta på. Du kan gå några sätt med din film val. Något du har båda sett kommer att göra det mer bekvämt att invända kommentarer och samtal, kommer något tråkigt ger samma möjlighet, något bra ingen av er har sett kommer att vara kul även om kyssar inte panorera ut.
 3. 3
  Har tilltugg! Undvik vitlök, lök, kryddstark mat, och något som skulle göra dig obekväm kysser någon.
 4. 4
  Gör rummet mysigt. Sätt massor av kuddar i soffan och satte ett soffbord framför det med maten.
 5. 5
  Titta in i den andra personens ögon. Börja le och titta på hans eller hennes läppar.
 6. 6
  Långsamt kom närmare, du kan prova alternerande du letar mellan hans eller hennes ögon och läppar. Vid en viss punkt, kommer detta att bli instinktiva. Gör vad som känns rätt för dig.
 7. 7
  Luta huvudet så att du inte kommer att drabba näsor.
 8. 8
  Om du gör det här långt, har du förmodligen den härifrån.

Tips

 • Borsta tänderna, äta en mint, och se till att du känner dig bra om dig själv.
 • Pratar om något du är båda intresserade av att göra konversation lättare och flyter mer naturligt. Om du får slut på saker att säga, bara be honom eller henne om hans eller hennes dag, planer för helgen, hur hans eller hennes klasser var, även vad han eller hon tycker om vädret. Småprat kommer oundvikligen att leda till något större.
 • Se till att när du kysser, är ingen gonna bust in i rummet. Det kan förstöra stämningen.
 • Med några filmalternativ sparar stressen av att plocka en film att titta själv.
 • Det kan verka skrämmande att ta första steget, men du kan göra det. Kom bara ihåg att hålla andningen och påminn dig själv hur enormt du är.
 • Var inte rädd för att bryta kontakten barriären! Sitt i mitten av soffan så att du inte hamnar på motsatta sidor, håller hans hand, röra vid hans knä eller arm, vad du är bekväm med.
 • Basera din frisyr, smink, och val kläder på vad du är mest bekväm med. Ju bättre du känner dig själv, desto lättare det kommer att bli.
 • Inte heller cheesy romantisk musik.
 • Ljus egentligen inte förbättra stämningen.

Varningar

 • Vara bekväm med dig själv.
 • Om någon tycker att du är "lätt" för att du gjorde det första draget, gå vidare. Det finns absolut inget fel med en flicka som gör första draget, och den som tror något annat är förmodligen kommer att hålla några andra skadliga stereotypa värderingar.