Wka

Hur man flyttar in på ett effektivt sätt för en kyss

Denna artikel bör hjälpa alla er där ute gå in för en effektivt. När det används på rätt sätt, fungerar denna metod även på den första dagen.

Steg

Hur man flyttar in på ett effektivt sätt för en kyss. Välj en plats som är avskild och romantiska.
Hur man flyttar in på ett effektivt sätt för en kyss. Välj en plats som är avskild och romantiska.
 1. 1
  Välj en plats som är avskild och romantiska. Den bästa platsen för det mesta är en av deltagarnas husen vid stranden (företrädesvis solnedgång) eller på bio. Sätt i en film eller börja titta på tv, eller välj något som främjar inaktivt deltagande. Se till att tjejen sätter sig först. Sedan sitta bredvid henne nära nog att låren lätt vidrör men inte så mycket för att orsaka en obekväm situation för damen.
 2. 2
  Sakta lägger armen om henne försiktigt, knappt röra axlarna bara så hon kan knappt känna din arm.
 3. 3
  Justera själv och få din arm närmare och närmare blir mer och mer uppenbart att du har din arm runt henne. Var noga med att vara väldigt känsliga för kroppsspråk och sina känslor. Snart, om hon vill fortsätta eskalerande fysisk kontakt, som hon brukar, kommer hon luta sig framåt en aning.
 4. 4
  Skjut din arm ner till den grad att det är runt halsen. Om hon stannar i din arm, så är det troligt att hon ville att du skulle göra detta. Om det blir besvärligt, hon förmodligen inte vill att du ska göra detta.
 5. 5
  Börja långsamt stroke toppen av hennes axel väldigt mjukt. Om hon rycker din hand, är detta en antydan om att hon inte vill att du ska göra detta.
 6. 6
  Fortsätt att smeka hennes axel och sakta och försiktigt flytta den upp till hennes hals och massera hennes nacke mycket försiktigt. Fortsätt att röra handen, och så småningom göra dig upp till öronen, stroke dem så försiktigt som de är en mycket erogen område om du rör dem korrekt.
 7. 7
  Håll strök öronen. När du tror att du är redo och hon är redo, försiktigt spåra fingret längs hennes käken-line. Sedan, försiktigt, aldrig så försiktigt, vänder huvudet mot dig och luta i nära. Medan hennes huvud att snurra och när hon blir runt för att möta dig, titta på hennes ögon. Go 90% av vägen in och låta henne komma i 10%.

Tips

 • Gör allt med största mildhet.
 • Försök att känna sina känslor när du flyttar in för.
 • Om något går fel eller hon inte vill att eskalera, upphöra med verksamheten omedelbart.
 • Ibland, hon vill inte att den första dagen, så det kan ta lite tid.
 • Lutande in och ge henne hacka på kinden innan du kommer in för den riktiga kyss kan också slå henne.

Varningar

 • Frisk andedräkt är inte bara rekommenderas, men nödvändigt, ingen vill låsa läpparna med någon med stinkande andedräkt. Borsta tänderna minst två gånger om dagen, och bär efter måltid myntverk. Använd dem när du äter, även efter något så litet som biograf popcorn.
 • Vara noga med att vidröra en flickor öron om hon har nyligen fått några piercings, speciellt brosk och kära.
 • Om han eller hon drar sig undan bara sluta försöka kyssa honom eller henne.
 • För flickan, vila huvudet på hans axel när armen är runt omkring dig är ett bra sätt att föreslå att du vill att han ska kyssa dig.
 • Samma koncept kan tillämpas på alla aspekter av personlig renlighet. Bada, men inte i Köln. En eller två sprayer eller sandskädda gå mycket långt.
 • Se upp för negativt kroppsspråk.