Wka

Hur man färga håret utan att det ser oprofessionellt och ojämn

Så, du har problem dör håret på egen hand, och verkligen inte få dem undervisning rutorna av färgämnen du köper? Följ dessa enkla enkla steg för att få ett jämnt och fint hår. BONUS: Hur man inte ha stekt hår direkt efter ett färgämne.

Steg

Hur man färga håret utan att det ser oprofessionellt och ojämn. Köp lådan av färgämnet du önskar.
Hur man färga håret utan att det ser oprofessionellt och ojämn. Köp lådan av färgämnet du önskar.
 1. 1
  Köp lådan av färgämnet du önskar. (Om du har långt hår, köpa två lådor eller mer.)
 2. 2
  Tvätta och / eller tillstånd hår och vänta 24 timmar utan att tvätta håret i den tidsperioden.
 3. 3
  Blanda ingredienserna sade som i instruktionerna.
 4. 4
  Gör imaginära horisontella linjer (tänk på "horisont" inte sunset., Och om du har långt hår, en del den i fyra delar, två delar i fram-och baksidan.) På baksidan och sidan av håret och börja från botten med din färgämne.
 5. 5
  När du dö ditt hår från baksidan av huvudet, sidor, sedan toppen (kort hår), se till att det även genom att gnugga färgen nedåt mot axlarna är det lättare (med kort hår) för att använda hela flaskan för att mätta ditt hår. (Nu är du klar! Om du har kort hår.)
 6. 6
  När det gäller de långhåriga sådana, använd en flaska i taget, distribuera färga nedåt på axeln av din skildes håret, börja på baksidan av huvudet (där håret är oftast mörkare). Därefter (om håret inte är mättad) använder andra rutan, och när håret bekvämt är mättad, löst ligga håret på toppen av huvudet. Och voila! Döende processen är klar, nu väntar delen.

Tips

 • Vid blekning av håret en mycket ljus färg, aldrig lämna den i längre än 60 minuter, eller klia ditt huvud. Ojämnheter kommer att inträffa och irritation kommer att öka.
 • Och till skick det, när efter döende håret, se till att enda villkoret håret när du badar, aldrig tvätta den tills håret är mjukt igen. Tvätta håret efter ett färgämne kommer göra det känns mer stekt.
 • Med långt hår, inte pressa färgen ur sektionerna med fingrarna samtidigt som färgämne, det ska göra det ser ut som det har fläckar i håret.
 • Om du använder tillfälliga wash-out färgämne, inte sätta någon produkt i ditt hår när du använder den. Färgen fastnar inte.
 • Inte mer än mätta håret med färgen, kommer den tunna så småningom ut ur kroppen värme och springa.

Varningar

 • När dör en ljusare färg, alltid del test och tidpunkt det, när du tvättar ut färgen i strängen, fortsätter den tid du stannade på när du tvättar ut den tills önskad färg uppnås.
 • Aldrig färga dina egna ögonbryn, dess löjligt, alltid få en professionell för att göra det.
 • Gör ett allergitest först.