Wka

Hur man driver ett företag som student

Någon högskolestudent kan driva ett framgångsrikt företag gör vad du älskar att göra. Tjäna mer pengar än du skulle även efter college, får höga betyg, och har tillräckligt med tid kvar för att festa och njuta av ditt liv. Det är inte omöjligt, eller utomordentligt svårt att göra, tusentals studenter, som bor runt om i världen och här hemma, har tagit detta försprång på livet, deras frågor i sina egna händer, att styra sitt eget öde, och driva framgångsrika företag.

Steg

Hur man driver ett företag som student. Fråga dig själv, "vad gör jag älskar att göra så mycket som jag skulle betala för att göra det?".
Hur man driver ett företag som student. Fråga dig själv, "vad gör jag älskar att göra så mycket som jag skulle betala för att göra det?".
 1. 1
  Fråga dig själv, "vad gör jag älskar att göra så mycket som jag skulle betala för att göra det?" Föreställ dig att det är lördag eftermiddag och du har inget att göra. Sitter i soffan, inspirerade av uppgiften-mindre dag, känner dig avslappnad och bekväm. När du har tillbringat hela veckan lever i en överbelastad schema, spendera otaliga timmar i klasser, att hantera olika dagliga dramer, och arbetar för att göra dessa några hundra dollar så att du kan njuta av livet mer, idag är du fri. Du gör vad du verkligen älskar att göra. Plötsligt, ditt humör glad, ljus och energi, börjar tiden att flyga och du hittar dig själv i din egen värld. Vad gör du? Vill du få betalt för det?
 2. 2
  Fråga: "Hur kan jag hjälpa någon genom att göra detta? Vem skulle betala mig för hjälp? Och hur mycket skulle de betala?" Svara så specifikt som möjligt, till exempel, istället för att säga "människor som vill att deras barn att få bättre betyg," säger "familjer som gör mer än 74630€ per år, och vill att deras barn att få alla A är, ivrigt skulle betala mig 40€ en timme för att hjälpa sina barn lära mitt favoritämne. " Kolla Craigslist att se ungefär vem betalar för vad slags hjälp. Tror du inte att fler och fler människor, om och om igen, för mer och mer pengar kan hjälpa dig att leva på det sätt du vill leva?
 3. 3
  Få dina första kunder. Prata med dina vänner, familjemedlemmar och arbetskamrater först. Försök inte att "sälja" någon, att försöka övertyga alla du stöter på att de behöver dig. Snarare, att veta att det finns människor där ute som kommer att ivrigt betala för vad du har, och allt du behöver göra är att hitta dem, låta folk veta vad du gör, som vanligtvis skulle behöva din hjälp, och be dem om någon de känner har uttryckte ett behov av sådan hjälp.
 4. 4
  Fråga alla du pratar med, "vilka problem har ni haft med en person som gör vad jag gör? Vad skulle du vilja att folk som mig att göra bättre?" Eliminera de problem, och göra vad folket vill att du ska göra. Du kommer genast att vara smartare än 95% av företagen som är verksamma idag, och kommer att bli oändligt mycket mer framgångsrik. Kom ihåg den grundläggande lagen för ekonomi, kommer folk betalar gärna att du ger dem något de verkligen vill och kan köpa.
 5. 5
  Bemästra S. MOB Det finns fyra stora delar att driva ett företag, försäljning, marknadsföring, verksamhet och fakturering. Försäljning, är att få folk att köpa från dig. Läs "Du kan inte lära ett barn att cykla på ett seminarium," av David Sandler att bli riktigt bra på försäljning. Marknadsföring är att få människor intresserade av dig, så att du har möjlighet att hjälpa dem att köpa från dig. Studie Rich Harshaw s "monopolisera din marknad" för marknadsföring. Operations gör vad de betalar dig för. Läs "E-Myth," och "E-Myth Mastery" av Michael Gerber för att lära sig att bygga ett "Företag World Class" och få din verksamhet ner till en process som du kan reproducera och sälja. Billing är att få dem att betala dig. Inrätta Quick Böcker och få Quick Böcker utbildning för att bygga en kula systemet bevis fakturering, och få betalt.
 6. 6
  Säg, "vad skulle jag behöva lära sig att hjälpa människor ännu bättre och för att nå mina mål?" Det är ett faktum att 95% av nya företag stänger sina dörrar inom sina första fem år. Tänk om du kunde garantera din framgång? Med ett engagemang för att lära sig allt du kan om hur du når dina mål och drömmar, läsa böcker, aktivt söka råd från andra som har lyckats, strävar efter att göra allt ännu bättre, kommer du garantera bokstavligen att du kommer att komma dit du vill åka.

Tips

 • Få en vän eller två för att hjälpa dig.
 • Alltid ställa tydliga och utmanande mål, och hitta motivation för att möta dem.
 • Hitta en mentor som har gått på promenad och är villiga att diskutera öppet om vilka möjligheter det finns i affärer.

Varningar

 • Se upp för att få självbelåtna med din situation - det är när du inte bryr dig om du förbättra ditt liv.