Wka

Hur man blir populär på en ny skola

Så du är den nya pojken / flickan på skolan. Alla ögon kommer att vara på dig, och alla vill veta mer om dig. Vill du börja om och bli populär, men ändå vara trevligt? Nåväl, detta är för dig!

Steg

Hur man blir populär på en ny skola. Möt en person att visa dig runt och presentera dig för människor.
Hur man blir populär på en ny skola. Möt en person att visa dig runt och presentera dig för människor.
 1. 1
  Möt en person att visa dig runt och presentera dig för människor.
 2. 2
  Bär kläder som beskriver dig själv, men inte bryter mot koden skolan klänningen. Ingen vill se en unge med en skjorta som är stötande.
 3. 3
  Titta på detta som en möjlighet. Såvitt dessa människor vet, du var den mest populära personen på din gamla skola (men inte skryta om det eller du låter osäker. Var snäll mot alla, och försök inte att bli vän med någon bara för att de ser populärt. En riktigt populär är vän med en massa människor, inte bara "de populars '. Kliv ut ur din komfortzon och gå slå upp en konversation med någon som inte ser ut som din typ av person. De skulle kunna bli din nya bästa vän! Använd inte människor på något sätt, och inte ge någon en anledning att hata dig.
 4. 4
  Umgås, men prata inte för mycket. Gör din punkt och sluta, annars människor kommer att hänvisa till dig som irriterande tjej i engelsk klass. Ta del av hur den person du pratar med svarar. Om de nickar, ler, och lägga till sina egna kommentarer, kan du fortsätta prata, men om de tittar bort eller textning sina vänner under bordet, låt det svalna.
 5. 5
  Ge inte bort en desperat vibe. Om du följer människor runt, prata med dem non-stop, och sitta bredvid dem i varje klass, kommer du bli känd som en wannabe. Men om du chatta med dem glatt, säga hej till barnen som du mött i hallen, och agera som om du är helt säker på dig själv, kommer du att bli populär.
 6. 6
  Engagera dig! Gå med klubbarna, men gå de rätta. Detta betyder inte att du ska vara en bluff, men om körens häftig på din nya skola men alla älskar skolan spelar, prova för en musikal. När du är osäker, starta en egen klubb. Det kan vara allt från en kampanj för Darfur till en biograf klubb, så länge det är roligt. Detta hjälper dig att synas.
 7. 7
  Ät frukt och grönsaker och hålla formen. Gör inte diet tvångsmässigt, men försök att hålla sig frisk genom att göra vissa cardio och toning övningar varannan dag.
 8. 8
  Prata inte tvångsmässigt om dina gamla vänner, men nämner dem. Till exempel, kan du följa upp någon annans rolig historia med "Det påminner mig om vad min vän Christine gjorde en gång på detta parti (följt av en berättelse)..." men du kan inte säga "Alla här är så lamt! Jag saknar mina gamla vänner så mycket."
 9. 9
  Lägg barnen som du har pratat med i skolan på Facebook, och studera deras profiler lite. Se över din egen profil: Gör din profilbild en bild av dig umgås med ett gäng vänner, och kommentera dina gamla vänners väggar så att de kommer att lämna en massa kommentarer på din sida. Också lära vem de populära människor är och försöker passa in med dem!
 10. 10
  Om du vet om några partier eller klubbar som pågår den helgen eller natten frågar dem om de hört talas om det och att det kommer att vara legit ta dem och visa dem en bra tid!
 11. 11
  Skratta åt dig själv! Om du gör något pinsamt att säga något i stil med, "Åh, skit. Jag kan inte fatta att jag bara gjorde det." Var inte generad! Skratta åt dig själv istället för att känna hemskt. Alla bud upp, men människor som gör narr av sig själva är övertygade och roligare att vara runt.
 12. 12
  Var aktiv! Gå med i en sport som du är bra på. Häng inte något som cheerleading bara för att det är en "populär tjej" sport, för om du inte är väldigt bra att du inte vill göra narr av dig själv. Bli vän med gruppmedlemmar! Även om du inte är väldigt atletisk, det finns alltid individuella idrotter. Du kan fortfarande få vänner på det sättet utan att prova för ett lag.
 13. 13
  Var självsäker, är förtroende nyckel! Promenera högt och stolt om du gå böjd över folk kommer tro att du är osäker och blyg. Se också till att le. Ingen gillar någon som är ovänliga. Folk kommer att bli mer benägna att komma upp till dig om du ser vänliga.
 14. 14
  Personlighet! Visa vem du egentligen är, var inte rädd för att vara dig själv. Även om du är för udda människor kanske tror att du är konstig och och rykten sprids om dig. Bara inte gå överbord.
 15. 15
  Försök att relatera till de människor du möter och anpassa sig till sin accepterat beteende

Tips

 • Ignorera menar anmärkningar. Om folk säger elaka saker, är chansen att de är bara avundsjuka. Du bör vara smickrad att de avundas dig. Grönögda monster alert!
 • Även om du kanske vill vara populär glöm inte om din skola arbete, du är där för att lära sig, inte bara umgås. Din framtid ligger framför er.
 • Var artig! Kom ihåg att säga förlåt, tack, gärna och du är välkommen eller inga problem. Om någon tappar sin penna, plocka upp det! Var artig till lärarna också. Gör inte respektlöshet dem, det är bara vanlig menar! Kom alltid ihåg att sitta rakt också.
 • Om du är benägna att dålig hy, inte bandet! Alla får tillfällig plats eller blackhead. Men om du är en av dessa olyckliga flickor som har riktigt dålig hy, se din läkare, han / hon skulle kunna ge dig medicin som kan lindra din dålig hy. Och ge inte upp! Det kommer att försvinna så småningom. Det tar bara hårt arbete!
 • Om saker är fruktansvärda, kom ihåg att livet kommer att gå på efter examen. Hela poängen med skolan är att lära sig. Så använd den möjligheten och kom ihåg att detta är en så liten del av ditt liv. Bara för att du inte gör sken i skolan betyder inte att du inte kommer att lysa i livet.
 • Räta ditt hår, eller separera dina lockar så att ditt hår ser friskt men inte alltför "gjort".
 • Vara i god form. Oftare än inte, de populära tjejerna är de som tar hand om deras form. Inte svälta dig själv eller gå kost galen, bara få din kropp i rörelse.
 • Kom bara ihåg att vara populär är inte om att göra vad alla andra gör, det är vad gör vad du vill eller vad du tycker är bra.
 • Dusch, tvätta ansiktet, tandtråd, borsta tänderna, och tillämpa deodorant dagligen. Applicera akne medicin om du behöver det. Bär inte för mycket parfym. Var noga med att raka benen och armhålorna.

Varningar

 • Försök inte för hårt! Populära barn är enkelt cool.
 • Ha din egen stil och inte kopiera någon! Folk kommer att ringa dig en poser.
 • Var dig själv! Försök inte att vara någon du inte är eller folk kommer tro att du är falsk.
 • Ljug inte! Du kan och kommer att fastna. Men, de behöver inte veta allt. Om du var en förlorare på din gamla skola, de behöver inte veta. Bara inte säga något löjligt.
 • Stämmer inte för mycket! Dina kläder bör samordna snarare än match. Återigen, enkel cool. Du är inte fem och din mamma inte plocka ut dina kläder.
 • Inte irritera inte era vänner.

Saker du behöver

 • Ambition
 • Confidence
 • Grace
 • Ett leende
 • Manners