Wka

Hur man blir en socialist

Vill du verkligen vara en socialist? De societeter som vi ser i media har redan sin rikedom och status från dagen de föddes. Mer än troligt att du börjar från scratch. För att få den know-how, inte titta på Paris Hilton eller Ivanka Trump. Titta Mr Hilton och Mr Trump och du är på väg att bli en socialist. Tja, det är hårt arbete, men det är för de sociala klättrare ute som vill sätta en lättpåverkad fot i dörren. Denna guide hjälper dig att komma in i det, resten är upp till dig!

Steg

Hur man blir en socialist. Skapa en lämplig bakgrund för dig själv.
Hur man blir en socialist. Skapa en lämplig bakgrund för dig själv.

Klättra upp den sociala stegen och göra ett namn för dig själv

 1. 1
  Skapa en lämplig bakgrund för dig själv. Dina rötter är mycket viktiga för andra socialites, utan ett prestigefyllt familjär bakgrund ofta betecknas som "olämpliga" för att bli en socialist. Eftersom de flesta människor som stöter på denna sida, är du förmodligen inte snuskigt rik, till skillnad sällskap som kommer att förvänta dig att få något fantastiskt att säga om din bakgrund. I detta fall, vara tillbakadragna om ditt förflutna. När folk frågar dig om ditt tidiga liv-och de kommer-, tänka på några intressanta detaljer att berätta. Undvik pinsamma detaljer och fokusera på att säga positiva saker. Rika människor vill att deras entourage att komma från en bra bekant bakgrund (och bra sätt rika här) för en mycket enkel anledning: de vill omge sig med välutbildade människor. Så, så länge du är artig och korrekt, kommer de bryr sig inte så mycket.
 2. 2
  Få rätt utbildning. Förberedelser för att bli en socialist börjar i högstadiet. Naturligtvis är det möjligt att bli en socialist även om du inte var lysande i mitten och gymnasiet och deltog inte i prestigefyllda högskolor, men det är mycket svårare.
  • Om du är fortfarande i högstadiet eller gymnasiet, gör det bästa du kan av din skolåren. Få utmärkta kvaliteter (B: s är den lägsta accepterade betyg, C: s är oacceptabelt), engagera sig i fritidsaktiviteter, och få höga poäng på tentor.
  • Delta prestigefyllda universitet, endera av Ivy League ettor (varning: du måste betala upp till 37320€ per år, så se till att spara tillräckligt med pengar för det), eller en känd europeisk ena (Sorbonne i Paris, eller Oxford och Cambridge i Storbritannien). Dock kommer alla privata college göra susen, det finns många trevliga högskolor som inte är Ivy League och fortfarande prestigefyllda. Och om du går till en offentlig skola, välj en som specialiserat sig inom ditt område (exempel inkluderar Purdue s civilingenjörsprogram och IE: s journalistik skolan, de är mycket prestigefyllda faktiskt) Endast 29% av Europas vuxna har en kandidatexamen eller motsvarande, så besitter en från någon institution är en stor sak. Om du kan få in i forskarskolan och få en magisterexamen eller högre, ännu bättre! Du får massor av respekt från människor.
  • Välj rätt karriärvägar. Välj antingen ett av dessa: konst, litteratur, mode, lag, eller finansiering. Den karriärväg du väljer måste vara på något sätt relaterade till fina levande. Även om alla välbetalda fält är bara bra, du är mer benägna att möta sällskap i dessa ettor. Om du väljer ett annat område, försöker orientera dig med dessa områden
  • Lär dig några främmande språk. Franska är ett måste, tyska, spanska och italienska skulle också hjälpa. Men ju fler språk du kan, desto bättre.
 3. 3
  Få en extremt välbetalt jobb. I teorin är det ganska enkelt: skapa ett företag och få det att växa. Återigen, välj en av fälten ovan, om du gör det, kommer du säkert hitta en hel del välbetalda, roliga jobb. Sträva efter att vara den bästa inom ditt område, försöka träffa några kända personer som arbetar inom ditt område och lära sig deras hemligheter. Börja smått, du kommer inte att bli mycket framgångsrik i början av din karriär. Få ett par olika jobb inom, samla erfarenhet, sedan starta ett varumärke av ditt eget.
 4. 4
  Lär dig att marknadsföra dig själv. Gör en webbplats för dig själv eller ditt företag, göra några visitkort, övertyga några relaterade varumärken för att ge dig, annonsera själv eller ditt företag i några tidningar eller tidskrifter och så vidare. Speciellt i början av din karriär, är det mycket viktigt att träffa rätt personer. Etablera ett bra socialt nätverk kan få dig många bra erbjudanden. Gå till händelser relaterade till ditt område, träffa några puckelpist i viss bransch, och få dem att hjälpa dig.
 5. 5
  Hitta någon väldigt rik att gifta sig. Ja, du kan bli en socialist genom att gifta sig med rätt person, utan att behöva arbeta för alla att lyckan själv. Du kan sedan använda din makes pengar för att få en bra start i näringslivet (du trodde att du fortfarande kan komma undan utan att arbeta? Du kommer att bli besviken över att veta att du inte kan, kära). Tror du Tinsley Mortimer var alltid en av de mest framstående sällskap i Manhattan? Fel. Hon var inte så känd förrän hon gifte sig med Robert "Topper" Mortimer, en mycket rik bankir, och blev en designer för handväskan linje Samantha Thavasa. Så oroa dig inte om du inte har varit en utmärkt elev, det finns hopp för dig också. Men ge inte upp sann kärlek bara för att hitta någon rikare, det är patetiskt och kommer märka dig som en Golddigger (och ingen tycker om att göra det? Trodde väl inte det.)
 6. 6
  Gör din hemläxa. Som socialist, finns det några saker du måste (betona "måste") vet. Till exempel är det mest grundläggande sak att börja med att veta namn och ansikten på de mest framstående sällskap för tillfället. Gå till Park Avenue Peerage och bekanta dig med de namn under "Profiles" avsnittet.

Agera som en socialist

 1. 1
  Välj ett bra namn. Se till att det låter extremt WASP-y, ovanligt och kanske främmande. Gå inte för redan "tagit" efternamn som Vanderbilt, eftersom folk vet Vanderbilts och kommer så småningom att räkna ut dig. Men om du måste gå med din "vanliga namn", oroa dig inte. Att vara sann mot sig själv är bättre än att vara en bluff.
  • Den varning till ovanstående är att du måste se den delen. Om du har oliv hud, kinky hår och bruna ögon, ingen kommer att köpa dig som Muffie Sutton. I det här fallet, är du bättre lösa för något som tyder på gamla spanska arv ("Isabella Segavia").
 2. 2
  Bli intresserade av dyra saker. Vet alla de stora namnen i allt: mode, konst, hantverk, mat, sport etc. I socialites 'värld, när någon nämner ett namn, är alla förväntas känna till det. Också kunna uttala alla dessa utländska namn korrekt. Du kanske vill börja läsa några specialitet tidningar.
  • Om du är borta om något lyxigt, gå på Fashion nätet och börja göra din forskning. På webbplatsen finns några utmärkta länkar till webbplatser av de varumärken som materia. Försök skaffa lite grejer från någon av dessa märken.
 3. 3
  Bryt nyrika stereotypen. "Nyrika" är ett ofta nedsättande term som används för att beskriva de överklass människor som inte kommer från en rik familj och uppnått sin förmögenhet genom arbete, inte arv. Du kan få såg ned på bara för det faktum att tidigare generationer i familjen var inte rik. Det är ett sorgligt faktum, men det kan minskas genom att inte agera som den stereotypa nya pengar fellow Noveau riche tenderar att vara mer extravagant i framträdanden, men det är förståeligt, eftersom de automatiskt koppla överflöd av lycka,. Men i tid, den andra, tredje, och så vidare generationer som växte upp med rikedom tenderar att inte hitta det så viktigt.
  • Var inte alltför entusiastisk över dina ägodelar, för sanna upperclassmen, är rikedom något de vant sig, därför att de inte tänker på det för mycket. Vara blygsam och inte skryta om dina tillhörigheter. Ännu bättre, nämner inte priserna alls.
  • Spendera dina pengar klokt. Ha inte bråttom att köpa rik grejer, bara för att du har råd med det, har en liten klass. Visa inte upp din ekonomiska status genom att vara så extravagant som möjligt, du kommer bara att hamna ser löjligt och bevisar att du har någon erfarenhet alls av att vara rik. För att sammanfatta, var inte en total snobb.
 4. 4
  Vara sofistikerad. Förädling är kvaliteten som skiljer ditsy kändisar från den verkliga eliten, brist på finess är ett brott i socialist världen.
  • Har utmärkt sätt. Tenderar att sloka?, Sätta armbågarna på bordet medan man äter?, Gäspa utan att täcka munnen? Sådana tecken på brist på god uppfostran är oacceptabla bland societeter. Dina sätt måste vara perfekt. Köp den mest detaljerade bok om att ha hyfs du kan hitta, sedan lära sig det utantill.
  • Odlas. Läs mycket, besöka museer och konstgallerier, gå på teater, träffa konstnärer och poeter. Också hålla i minnet att det är oacceptabelt för en socialist att inte veta något med anknytning till gemensam kunskap, kom ihåg att om en 7th väghyveln vet det, du ska veta det också. Re-bekanta dig med grundläggande historia, vetenskap, geografi och konst.
   • Tala ordentligt. Ingen slang som helst, förbannande är också oacceptabelt. Använd Drottningens engelska. Ibland släppa in några franska ord (som att kalla någon "Cheri" istället för "älskling"). Använd formell snarare än informellt språk, både i tal och i skrift.
  • Var självsäker. Så glamoröst som det kan verka, är den societeter "världen mycket gossipy och medelvärdet, och du behöver massor av förtroende att göra det genom det hela. Om du inte anser dig värdig nog att vara bland dem, kommer de inte heller. För att inte nämna att du ofta behöver kvicka comebacks när någon säger något betyder för dig, och en person utan självförtroende kan inte snabbt säga något kvickt tillbaka till dem.
  • Var stilrena och diskreta. Undvik att göra saker som drar negativ uppmärksamhet till dig, som att vara mycket högt, bli full på fester, flirta med alla som korsar din väg, eller förbanna.
  • Vara på modet. Det är viktigt att du har en känsla för stil och bära snygga, skräddarsydda kläder-och varumärken gör en enorm skillnad. Allt du bär i offentliga bör vara formgivare. Adoptera en elegant, tidlös stil, något som nu ser ut precis så bra som det såg ut på 50-talet, och precis så bra som det kommer att se över 50 år från nu. För damer, inspireras av Jackie O., Charlotte från Sex and the City och Audrey Hepburn. För herrar, kommer en skräddarsydd kostym gör alltid det. Du bör också ha en signatur utseende som skiljer dig från andra människor-en fetisch för en viss färg, en fin frisyr, oavsett.
 5. 5
  Reser mycket. Det finns vissa resmål kan du inte missa som en socialist-New York (uppenbarligen), Paris, London, Milano, Saint-Tropez, kanske. Ta dig tid att besöka alla viktiga platser där.
  • Detta gäller semesterorter också. Sommar i Hamptons (många kända personer har sommarhus där) och vinter i Aspen, dessa är de vanliga semester platser för rika människor. Andra exotiska, dyra destinationer gå så bra-Hawaii, St Barts, Dubai, Grekland, etc.
  • Undvik att agera som den stereotypa turister, många människor, särskilt lokalbefolkningen, tycker det är irriterande. Kombinera inte en färgglad t-shirt och några shorts med vita sportskor, en stor ryggsäck, en keps, solglasögon och en stor kamera hängande på halsen (den typiska turist outfiten). Köp inte massor av billiga, klibbig souvenirer. Inte reser i stora grupper-din familj eller signifikanta andra är tillräckligt.
 6. 6
  Var generös. Antalet en sak som du måste göra om du vill vara en socialist är detta-ge. Ja, och du bör ha några välgörenhetsorganisationer under bältet. Det fina med detta är att det kan vara vad du vill, det belopp du vill, oavsett om det är 25€ eller 14930€. Du behöver inte berätta om hur mycket du gav, bara berätta om orsaken. Och när du går upp i graderna du kommer att kunna ge mer. Åh, och det finns roliga grejer som att träffa kändisar, den välbärgade, intellektuella, politiker, konstnärer och fria saker som gåvor, fri tillgång till lokaler och rum inte är öppna för allmänheten. För ett bra exempel, kolla in Metropolitan Art Museum i New York.
 7. 7
  Umgås. Efter allt, det är vad som är en socialist handlar om.
  • Gör vänner vart du än går. Oavsett om du är på det lokala snabbköpet eller på en posh händelse, träffa en massa nya människor varje dag. Var vänlig, verkar intresserad av den person du pratar med, utbyta telefonnummer. Men oroa dig inte för mycket om att etablera en verklig, varaktig vänskap med alla dessa människor. Håll din krets av nära vänner små, men etablera ytliga relationer med så många människor som du kan, du vet aldrig när du kan behöva dem. Kom ihåg, det handlar om att bygga en väl avrundad sociala nätverk, många av "vänskap" du upprätta kommer att vara för det enda syftet att få vissa fördelar.
   • Ännu bättre, bli vän rätt personer. Lite småprat med de lokala IT-tjej kan gå långt. Med några socialite vänner kommer att komma väl till pass, trots allt, är den enklaste definitionen av att vara en socialist umgås med andra sällskap.
  • Läs om evenemanget planering, och odla din smak i saker som blommor, aptitretare, musik etc. som en socialist, kommer du förväntas att kasta några stora, snygga evenemang och fester. När du äntligen få din stora genombrott och din kommitté ber dig att hjälpa till att planera lite gala, kommer detta komma till hands. Läsa Vogue (särskilt de artiklar krönika händelser kastas av riktiga sällskap) bör hjälpa dig att utveckla denna intuition. Naturligtvis kommer det att finnas en massa människor för att hjälpa dig att planera en händelse, som din PR-assistent, sekreterare och så vidare, men du måste veta hur man organiserar dem alla. Få några telefonnummer för tjänsteleverantörer som storkök, dekoratörer, DJs osv, de är mycket användbara.
  • Ha den magiska C word- karisma. Var inte ett hål. Det är ganska lätt bara agera som om du har en bra tid. Le mycket, ha intressanta samtal med andra människor på fester, vara livlig och energisk. När du spenderar mer tid runt socialites får du lära dig några knep om charmiga din publik.
  • Bli fotograferad bredvid VIPs. Bilder från viktiga människor verkar alltid i tidningar och tidskrifter dagen efter en händelse-och du kan få chansen att träffa Page Six, om det finns någon känd bredvid dig. Men gör inte det för uppenbart-liknande rusar genom närmaste socialist så snart fotografer ange din siktlinje-det är bara patetiskt.
  • Seek riktig vänskap med vissa människor. Du kommer fortfarande att behöva någon att vara där för dig när du misslyckas-någon som inte skulle fjärma dig från det ögonblick du visa dem dina mindre perfekta sidor.

Att överleva i världen av de rika och berömda och vad man inte ska göra

 1. 1
  Var inte en total social klättrare. Dessa prover omedelbart upptäcks och tas bort från den sociala scenen, deras desperation att bli en socialist kan förnimmas på ett ögonblick. Att vara taggad som en social klättrare är det värsta som kan hända en blivande socialist.
  • Gå inte ut i vägen bara för att träffa någon. Även om du råkar köra över en VIP, inte galen, bara vara naturlig och behandla dem som du skulle behandla någon annan person. Om det finns någon som du känner från tidskrifter eller socialite bloggar, men du har inte införts för dem, säg inte "hej" till dem. Göra alla möjliga galna saker bara för att träffa någon, som att stressa sin personliga assistent för att få dem att ge dig deras telefonnummer, är också ett stort no-no.
  • Var inte desperat om att få in någons gunst. Sätta dig själv i en position av underlägsenhet till någon skulle göra något men gör att någon behandlar dig som du var underlägsen. Ha lite värdighet.
  • Inte automatiskt bjuda in dig själv till parterna, det är oerhört oförskämd. För att inte nämna att det är mycket troligt att de livvakter aldrig kommer att släppa in dig utan en inbjudan, men så snart som värd märker dig, kommer du vara där på ett ögonblick, och du kan säga adjö för alltid till andra fester och evenemang.
 2. 2
  Undvik kontroverser och skandaler så mycket som möjligt. Gör ditt bästa för att hålla din offentliga image ren. Inget sex band, inga droger, inga kontroversiella skilsmässor, inga offentliga sammanbrott och scener. Vara respektabel och tänka din moral. Håll dig sval och samlas in även när du rasar galen. Om någon gjorde något dåligt för dig, hitta ett civiliserat sätt att hantera situationen.
 3. 3
  Lär dig att handskas med elakt skvaller. Vissa människor är mycket menar och catty, men låt dig inte påverkas av vad de säger. Kom ihåg att skandalen Olivia Palermo släpades in, vilket ledde till stängning av Societetslejon Rank? Hennes rykte var förstört snart efter det, men hon lyckades avsluta charaden genom att avslöja identiteten på de som ligger bakom det spydigt, skadlig socialist blogg Socialiterank.com och försvara sin offentliga image.
  • Ibland är det bättre att inte avslöja vissa saker från ditt förflutna (endast om du är 100% säker på att de inte kommer att bli upptäckt ändå). Ge inte gossipers mer material, så att de kan säga mer elaka saker om dig. Visst, vi talar här om oskyldiga små saker som kan få misstolkas. Om, till exempel, hade du en näsoperation när du var fortfarande ung och okänd, inte prata om det, om du inte vill att folk ska gå ut, "Hon är helt falska, bara en annan tillverkade skönhet".
  • Det bästa sättet att få gossipers till tystnad är att skratta bort det och erkänna att du inte är perfekt (även om samhället förväntar dig). Genom att agera som det, kommer du att få många beundrare och du kommer fortfarande att kunna gå med huvudet högt, oavsett vad som sägs om dig.
 4. 4
  Tappa inte bort dig själv. I en värld som ytlig och materialistisk som i sällskap, är det väldigt lätt att glömma vem du egentligen är och var du kommer ifrån. Närhelst du känner för det, ta en paus och varva ner, för att undvika att förvandlas till en mycket ytlig person. Ha alltid i åtanke dina personliga värderingar.

Användbara länkar

http://www.fashion.net/
http://parkavepeerage.com/
http://nightoutwithasocialite.com/