Wka

Hur man blir en naturlig skönhet

Vi försöker att se vacker, men ibland hamna ser en smula konstgjort. Denna artikel belyser inte bara ideal en naturlig skönhet men det speglar också på att förbättra sig själv, kropp och själ.

Steg

Hur man blir en naturlig skönhet. Tro att du är vacker.
Hur man blir en naturlig skönhet. Tro att du är vacker.
 1. 1
  Tro att du är vacker. Det finns inget vackrare - Det mest effektiva sättet är att äta en balanserad kost och även få mycket motion. Börja med att gå med vänner, tar upp dans eller börja jogga runt kvarteret varje dag.
 2. 2
  Klara upp din hud och även tonen. Omfamna ditt ansikte. Lär dig att acceptera och älska din hud, även om det inte är klart eller ens tonas. Du kan använda naturliga produkter såsom sheasmör för jämnare hudton, rosmarin olja för akne, tea tree olja för inflammerad akne, och trollhassel för en lugnande effekt på rodnad. Bara tillsätt några droppar till din nattliga fuktkräm. Komplettera genom att lägga till mer grönsaker och frukt till din diet och få massor av vitaminer D och C. Kom ihåg att exfoliera huden inte mer än 3 gånger i veckan. Inte över exfoliera men eftersom det kommer att göra ditt ansikte gå flagnande och rött. Skölj ansiktet på morgonen med kallt vatten och använd ett rengöringsmedel som inte innehåller alkohol. Placera rengöringsmedel i en liten sprayflaska för en lätt imma som du kan använda hela dagen och följer med en återfuktande ansiktskräm med en solskyddsfaktor.
 3. 3
  Få vackra, friskt hår. Om du vill färga håret (som alltid gör ditt hår sticker ut och är ett bra sätt att byta upp din look) välja ammoniak gratis kit eller be din kolorist eller stylist på din salong för att använda ammoniak fri eller "mjuka" hopkok. Be om en semi eller demi-permanent färg och alltid omfamna din hårfärg och konsistens. Ingen hårtyp är ointressant. Inte bara kommer detta minska den tid du spenderar med strykjärnet eller locktång, kommer det också öka styrkan i din flätor. Om du måste använda värme-verktyg använder en värmeskyddande spray innan du utformar eller föna för att hålla håret glansigt och friskt. Tvätta håret regelbundet så dess trevlig och ren annars går oljig och det börjar lukta.
 4. 4
  Pensla de pärlvita tänder. Borsta tänderna minst två gånger om dagen, följa med en reparativ mun tvätt. Floss på kvällen innan du går till sängs, och tugga sockerfritt tuggummi efter måltid för att främja saliv flöde som i slutändan minskar sannolikheten för hålrum eftersom det hindrar plack syra. Var noga med att se din tandläkare två gånger om året för kontroller och en rengöring. För att hålla tänderna vita dryck starka sura drycker såsom kaffe och läsk genom sugrör för att förhindra korrosion av emaljen.
 5. 5
  Gör inte makeup uppenbar. En bra tonad fuktkräm, brun mascara, naken eller rosa läppglans, och en touch av rosig kräm rouge är alla naturliga skönhet behov. Men om du vill spela upp din look för kvällen, en stor fodrad cat-eye i ett kol eller brons ser otroligt.
 6. 6
  Få lite motion. Var kroppen medvetet, men aldrig hemsöka. Du behöver inte fancy dietprogram annonseras på TV och inte heller behöver du tillhöra de hälso-klubbar som poppar upp överallt. Bara gör du. Motionera vad du tycker. Det är därför det kallas motion, som ursprungligen betydde "handlingen att anställa eller att sätta i spel". Så om du gillar att gå din hund, springa, vandra, cykla, dansa, eller ens titta Richard Simmons. Gör det som gör att du flyttar och vad du tycker. Motion gör också att du känner dig mer självsäker och glad eftersom det frigör hormoner som kallas endorfiner.
 7. 7
  Få tillräckligt med sömn. Sova! Sova! Sova! Det är underbart och vi gör det inte alls tillräckligt. Sikta på minimum 6 och en halv timmars sömn och skjuta för 9/10 timmar. Ställ en regelbunden läggdags såsom 9-tiden och inte äta två timmar innan sängen, håll dig borta från koffein, som har en halveringstid på cirka 4,9 timmar. Det betyder att om du dricker en kopp kaffe, är hälften av det koffein i den kopp kaffe ur kroppen i 4,9 timmar. Om du har en kopp kaffe en timme innan sängen... Jo du är i för en rastlös natt. Om du har svårt att somna, systematiska avslappningstekniker är underbart. Börja vid fötterna och spända muskler i fötterna och räkna till fem sekunder och slappna av. Fortsätt upp kroppen spänna och släppa ben, rumpa, mage, armar, händer, nacke och muskler ansikte genom räkningar av 5 sekunder. Om du har racing tankar tänka mig att dina tankar är fisk och du fånga dem i en långsam rörelse ström. Erkänn att de är där och sedan skicka dem på vägen, Avslappnande meditation musik på YouTube är mycket användbar för. Slutligen, är melatonin ett naturligt komplement som hjälper till avslappning och sömn. Detta bör reserveras för personer som har en mycket svår tid med sömn och överväger att gå på medicinering. Försök melatonin först. Det är naturligt förekommande, och icke-vanebildande.
 8. 8
  Färdigt.

Tips

 • Om du lutar ditt ansikte på dina händer, sträcker ut vår hud gör den torr och ger dig rynkor tidigare. Dessutom, stödd på händerna är ett tecken på svag hållning, att fortsätta med yoga och djup andning i förmiddagar men också arbeta på att stärka din kärna och förlängning av ryggraden genom korrekt hållning. Övertid din hållning muskler i ryggen som Erector spinae kommer att stärkas och du kommer inte att behöva förlita sig på vilande på händerna. Detta följer:
 • Du kan använda smink, men försöker att hålla det så lätt som möjligt. Applicera jämnt och sparsamt, behöver du inte vill att någon ska veta att du bär den. Makeup bör alltid förbättra dig och aldrig maskera dig. Detta är den springande punkten i den naturliga skönheten. Applicera en tonad fuktkräm med SPF 15 eller högre överallt, brun curling mascara på ögonfransarna, steg guld eller tawny ögonskuggor på locken, färgat rouge på äpplen av kinderna och chapstick på läpparna.
 • Var positiv och försöker leva varje dag till fullo. Älska dig själv och vara säker!
 • Om du vill ha naturligt vågigt hår, bara tvätta den och fläta, fläta, eller säkra i lös knut och låt den torka över natten. På morgonen bör du ha vackra naturliga vågor utan att behöva använda några hårprodukter. Om ditt hår är fuktigt fortfarande på morgonen, skitkul med en fön och använd en våg öka spray för att ställa lockarna.
 • Drick ca 64 liter vatten om dagen. Det är en underbar rengöringsmedel. Du kan också dricka juice, men hålla sig borta från de sockrade eller diet läsk och sportdrycker. Istället, göra en kanna iced grönt te och tillsätt citron eller någon frukt du gillar (jag är en mango tjej själv).
 • Kom ihåg att vara aktiva, friska och glada och naturliga skönhet kommer att följa.
 • Kom ihåg: kluvna hårtoppar, torrt hår, mjäll, och orena hår är ALDRIG attraktivt. Men överdriv inte schampo. Shampoo (speciellt de med sulfater) kan beröva naturliga oljor i håret. Leta efter en rensning schampo som är sulfat gratis och använda en sandskädda av det, koncentrering vid hårbotten. Sikta på att schampo inte mer än tre gånger i veckan och föna och värme stil inte mer än två gånger i veckan. Om du har fett hår hitta en torr schampo för att uppdatera strängar mellan schampo och förlänga livslängden på din föning. Spraya vid hårbotten och låt inställd.
 • Gör 10 minuters pilates eller yoga varje morgon innan annat arbete. Pilates och yoga fungerar kroppen och stimulera blodflödet i slutändan främja hälsa och vitalitet. Allt du behöver är en matta eller mjuk matta. Andning är viktigt. Börja med en andas och andas genom näsan, suger magen i. På andas, andas ut genom munnen, pustande magen ut, koncentrera sig på andningen. Djupandning är en underbar avstressande teknik också. Försök att utvidga andas in och andas till räknar av 8.
 • NEJ slouching! Sjunka ihop gör aldrig någon ser självsäker och det orienterar ryggraden i en vinkel, komprimera dessa dyrbara hållning muskler och slutligen leder till ryggsmärtor. En naturlig skönhet kommer inte känner eller ser så vackert om de är i smärta.
 • Se en hudläkare årligen och ta med till deras uppmärksamhet några områden av inflammation och eventuella nya födelsemärken eller födelsemärken som har ändrats.
 • Rör inte ansiktet för ofta, undvika att vila ansiktet på händerna, och försöker alltid komma ihåg att tvätta händerna innan du rör ditt ansikte. Dina händer innehåller naturliga sebaceous oljor som kan täppa till porerna, tillsammans med bakterier på dina händer som du plockar upp från dag till dag verksamhet... väl där i ligger en perfekt storm för en otäck utbrytning.
 • Slutligen, le! mycket. Lyckliga människor är sexig, vacker och fylld av självförtroende. Kom bara ihåg att borsta de pärlvita tänder minst två gånger om dagen, tugga sockerfritt tuggummi efter måltid, tandtråd regelbundet och inte överdriva de vitare produkter. 3 gånger per år bör vara tillräckligt för en bra otc kit.
 • Ät en sund och balanserad kost med mycket protein, fullkorn och grönsaker. Dessutom kan frukt vara mycket välgörande för huden och är packad med vitaminer. Sikta mörka frukter såsom blåbär, björnbär och jordgubbar. Men gå inte överbord med "Superfruit" modefluga. Bara för att du betalar 20€ dollar för en flaska pomwonderful, betyder inte att du skördar fler fördelar än att äta en 10 cent äpple.
 • Ha en trevlig attityd. Om folk gillar din attityd, kommer det att göra dig ännu vackrare. Du vill vara vacker insida och ut. Inte skvaller, vara falska, eller göra något som kommer att få folk att tro att du är inte trevligt. Gå inte runt som du är något speciellt heller. Vissa människor kommer inte gillar dig, och det är ok. Det är deras problem, inte ditt. Ändra inte dig själv för att behaga dem.
 • När konditionering och schamponering, skölj håret med kallt vatten, inte varmt eller varmt. (Sköljning med kallt skadar inte håret som värme gör och det också jämnar utsidan av varje hårstrå, vilket gör det lysa).
 • Stå rak och glömmer ditt utseende. Vara säker och gå tvärs över rummet som du skulle hemma, i din egen takt. Spring inte. Bara släppa skuldra / nacke spänning, andas djupt och gå. Smile, eller brum. Brummande kan få dig att känna dig mer självsäker.
 • Försök att ta tid från ditt jobb stress är inte bra för din hud.
 • Drick mycket vatten. Det kommer inte bara att göra dig friskare, men det kommer att ge din hud en friskare lyster.
 • Få din fysiska klar! Detta kontrollerar din kompletta fysiska hälsa och är alltid en bra idé att ha gjort årligen. Se till att berätta för din läkare om du har en historia av något villkor i din familj så att de bättre vet vad du ska leta efter.
 • Om du har finnar, dess verkligen lätt. Allt du behöver göra är att hålla håret ur ansiktet.

Varningar

 • Temper drickandet. Låt oss inse det, vill vi alla ha drinkar med vänner och delta i fester, men berusningsdrickande kan utlösa förödelse på huden och organ. Försök att ha mindre än en drink en dag och aldrig har så mycket att du inte kommer ihåg händelser från natten innan, kräkas eller svimma. Att vara en naturlig skönhet innebär att vara i kontroll och medveten om din kropp och själ.
 • Slutligen, vara glad! Depression drabbar mer än 21 miljoner européer varje år och är den vanligaste orsaken till funktionshinder för privatpersoner åldrarna 15-44. Om du känner att du kanske kämpar med depression söker hjälp, antingen i form av rådgivning, medicinering, meditation eller självhjälp litteratur. Resurserna finns där ute.
 • RÖK INTE! Effekterna är helt förfärligt. Men för de rökare som vill bli naturliga skönheter, det finns nästan tusentals behandlingsalternativ ute för att hjälpa dig att sluta. Börja med att rådfråga din primärvården läkare och hon / han kan peka dig i riktning rätt för dig.
 • Använd solglasögon! Precis som du skyddar din hud, är det viktigt att skydda dina fönster till världen. Leta efter nyanser som skyddar mot både UVA-och UVB-strålar.
 • Var kroppen medvetet, inte kropp besatt. Precis som övervikt kan ha negativa hälso påverkar, bantning modenycker, och över oro för kroppsuppfattning kan vara lika skadligt för din mentala och fysiska välbefinnande. Börja med att vara medveten om ditt kaloriintag, sträva efter ca 2.000 per dag men inte bandet om du går över en eller två gånger i veckan. Att vara en naturlig skönhet innebär att förstå att ingen är perfekt!
 • Om du behöver förlora några pounds, förstå principen energibalans. Gå ner i vikt måste du bränna mer kalorier än du tar i. Vet att 1 kilo fett finns ca 3500 kalorier. Att förlora två pounds per vecka, måste du klippa ut 500 kalorier per dag. Det enklaste sättet att göra det är att sluta dricka så mycket läsk! 1 8-oz burk cola har cirka 105 kalorier och en snabbmat "medium" size cola har 250. Att vara den smarta naturliga skönhet som du är... du gör matten.
 • Wear solkräm varje dag! Även på vintern, solen strålar penetrerar moln och kan orsaka skador. Det är viktigt att använda ett brett spektrum solskyddsmedel som skyddar mot både UVA-och UVB-strålar och för guds skull, stäng av solariet off. Om du måste sola, solbränna innan speciella tillfällen, semestrar, eller viktiga händelser i livet. Alternativt, finns det stora self-tanning bronzers och produkter där ute som gör att du ser glamorös och sunkissed utan gissla banken och huden. Men kom ihåg att vi går för en naturlig look, så blanda själv-tan produkt med din favorit återfuktande bodylotion för en subtil effekt.
 • Om du behöver gå ner mer än 20 pounds, är det bäst att prata med en primärvårdsläkare, livscoach, fysiolog eller dietist. De kan titta på hela vacker bild av dig och ordinera den bästa och säkraste metoden för viktminskning för dig.

Saker du behöver

 • Brett spektrum solskyddsmedel
 • Chapstick
 • Fuktgivande lotion gjord av mestadels naturliga ingredienser (börja med att köpa små flaskor med olika högkvalitativa och kära från bra företag. När du hittar en eller två som du verkligen gillar, köpa större flaskor. De kan vara dyrt men så är kostnaden när du inte behandla din hud väl.