Wka

Hur man blir en bättre älskare

Har du någonsin varit helt önskvärt, älskad och beundrad av en annan? Känns bra, inte det. Dessa är enkla färdigheter som är lätta att lära sig och kan användas omedelbart, oavsett om du avser att uppnå sexuell intimitet eller helt enkelt erbjuda nådig social beundran i alla miljöer, här är hur:

Steg

Hur man blir en bättre älskare. Fokusera på din partner.
Hur man blir en bättre älskare. Fokusera på din partner.
 1. 1
  Fokusera på din partner. Den person som du tänker visa tillgivenhet måste bli din enda uppmärksamhet. Du kommer att vara en stor älskare om de känner att de är den enda personen i världen när de är med dig. Det är det intryck du försöker göra när du börjar med fokus.
 2. 2
  Ha viss optimism. Du måste vara optimistisk när uttrycka dina känslor för dem, vare sig om dem personligen, situationen eller tillståndet i världen i stort - vara en upplyftande närvaro som hjälper dem att se bättre saker omkring dem, speciellt om sig själva
 3. 3
  Se till att lyssna, se och känna hur den andra personen reagerar på din uppmärksamhet vid varje steg - föremålet här är att hitta rätt tempo att den andra personen är kapabel att höra, se och fullt känna dina uttryck av tillgivenhet. Det handlar om dem, inte om du har en scen och agera ut - är du alltid försöker förstå sina erfarenheter av dig så att du kan åter göra det ännu bättre.
 4. 4
  Visa din entusiasm. Du måste uttrycka optimistiska känslor med en passion som är smittsam för dem. Föra dem en våg av positiva känslor att bära dem till nöjen i sig själva och världen omkring dem, och de kommer att vara din för evigt.
 5. 5
  Utveckla din humor. Efter att ha haft passioner för tillfället och avgått från din varma, ömsesidig kokong av fokus är det mycket viktigt att inte erbjuda dom om en sådan upplevelse med någon större allvar - vara lätt, vara självironiskt och vara naturligt i ditt sinne för humor om själv, den andra och livet i allmänhet. Detta är den perfekta tonic för livet också.
 6. 6
  Lägg märke till de små sakerna. Om du verkligen älskar den du är med, och du ser dem tillräckligt noga, kommer du att inse att de har vissa vanor och fästingar som du kommer att älska. De flesta människor ser bara dessa saker efter en lång tid i sina relationer, men om du får ett försprång nu, kommer du att börja agera mer kärleksfull med din partner och känna närmare honom eller henne.
 7. 7
  Caress. När du rör eller komplimang någon det ska smeka dem på insidan. Du vill få människor att känna sig bekväm omkring dig inte rädd för dig. Att vara grov är inte minnet av en vän för att han eller hon bara vet hur man älskar.
 8. 8
  Kompromiss. Man bör lära sig att kompromissa. Att vara en älskare betyder dela det bara rättvist att du gör. Eftersom kärlek handlar om att dela, och växer. Behandla andra hur du vill bli behandlad.

Tips

 • "Smile först, fråga sedan..." *
 • Om du inte får mottaglig framsteg sedan reflektera över din egen intention och stimulering av interaktion med andra - rusar du din uppmärksamhet, inte är tillräckligt intensiv i ögonblicket eller helt enkelt för avslappnad för att göra ett intryck?
 • Om du kan bli en mästare på självinsikt, kan du bli en mästare på andra-medvetande... och vice versa: det är lätt och roligt att göra.
 • Om du verkligen tycker om att hjälpa andra människor att må bra om sig själva kan bli den största älskare... och alla andra, i sin tur, kommer verkligen älskar dig.

Varningar

 • Om du försöker använda dessa tekniker för att manipulera och skada andra människor du kommer att uppleva större lidande och självförakt än du redan gör, men naturligtvis kan detta större lidande vara vad som fungerar bäst för att chocka dig ur den småaktiga existens du inbillar i det ögonblick du försöker manipulera och skadar andra.

Saker du behöver

 • en positiv avsikt
 • avsiktligt, metodiskt och fokuserat arbete
 • ett föremål för din kärlek (vilken däggdjursart kommer att göra för praktik)