Wka

Hur man besluta om att tala om för tjejen att du gillar att du gillar henne

Ända växa osäkert när debatterar berätta flickan av dina drömmar du beundrar henne eller inte? Får du fjärilar-i-magen känsla? Tja, här är hur man besluta om att tala om för flickan som du gillar att du gillar henne!

Steg

Hur man besluta om att tala om för tjejen att du gillar att du gillar henne. Tid det rätt, eftersom timing är allt.
Hur man besluta om att tala om för tjejen att du gillar att du gillar henne. Tid det rätt, eftersom timing är allt.
 1. 1
  Tid det rätt, eftersom timing är allt. Om hon är omgiven av en grupp vänner, kan det kännas konstigt att närma sig henne, så försiktigt frågar henne om hon och du kan prata över av en privat eller lugn plats.
 2. 2
  Bestäm om du värdesätter ser / sex appeal / cuteness / trevlighet. Allvarligt, som en kille, fråga dig själv om du behöver en Ralph Lauren modell eller kändis som Angelina Joelie look-a-like tjej, eftersom svaret är troligen nej. Du hittar nog din kärlek vara söt eller vacker, eller ens om du gillar varma och ångande flickor, hon fortfarande inte behöver vara extremt underbara att fånga ögat. Faktum är att många killar finner gulligt över sexiga tjejer bättre. Många flickor heller inte behöver en Orlando Bloom heller, så länge som en kille har självförtroende och är välvårdad, bör du vara bra.
 3. 3
  Tycker du om henne mycket? Känner du dig som, frågor ingenting annat när du runt henne? Har du ler varje gång du ser henne? då du förmodligen henne.. Så bara berätta för henne..

Tips

 • Om hon reagerar annorlunda än du hoppats, inte förlora din coola och spy en rad förolämpningar tillbaka på henne. Det värsta du kan göra är att få en dålig attityd (det larmar och förolämpa henne, vilket fick henne att avvisa dig vidare). Åtminstone om hon ser en bra attityd, kanske hon hittar du ganska chill som en kille och bli vän med dig, med tanke på hur cool du var på väg att värdera sitt beslut, och i framtiden överväga att ta ditt erbjudande (om det fortfarande står vid er).
 • Gör elektriska ögonkontakt! Innan du träffar henne, försök att öva din "intensiva stirrandet" men gör det inte läskigt, bara göra det visar attraktion du känner till henne. Fokusera dina ögon in i hennes och att det ser ut som om du tänker, "den här tjejen är vacker".
 • Ingen människa förtjänar världen kretsar kring dem, så slappna av. Flickan du gillar har osäkerhet och andra problem precis som du. Ingen är perfekt, oavsett hur mycket det verkar som på ytan.
 • Ge henne en speciell-en som visar du gillar henne mycket och att du skulle vara häftigt, även om hon inte tillbaka böjelser.

Varningar

 • Håll det coolt! Jag menar det! Gå inte psyko om hon avvisar dig, men börja inte snyftande på rockärmen antingen (det är inte slutet av världen!). Båda är patetiska lösningar. Ta det i steg, bara le kyligt och förstående, berätta för henne hur vacker hon är, och gå därifrån.
 • Om hon ger dig en otäck eller vidrig, berätta för henne "Man ser verkligen kan bedra. Först trodde jag att du var en trevlig tjej, men du är så omogen."