Wka

Hur man berättar en kvinna som du inte är intresserad

Här är vad man ska göra och säga när du bara inte det till henne.

Steg

Hur man berättar en kvinna som du inte är intresserad. Berätta för henne så snart du vet att du inte är intresserad.
Hur man berättar en kvinna som du inte är intresserad. Berätta för henne så snart du vet att du inte är intresserad.
 1. 1
  Berätta för henne så snart du vet att du inte är intresserad. Du vill inte fördröja det oundvikliga, eller ge henne ett felaktigt intryck.
 2. 2
  Gör det privat, men väljer en neutral plats. Om du säger henne personligen, gör det på en plats där du enkelt kan lämna - en allmän plats som inte är alltför trångt, t.ex. en bänk i parken, eller en kort promenad utanför. Gör det inte på din plats, eftersom det alltid är svårare att få någon annan att lämna än att lämna dig.
 3. 3
  Berätta för henne snabbt, och berätta sanningen. Det behöver inte vara en lång konversation. Säg något i stil med "Titta, det är något jag vill berätta. Jag är verkligen smickrad över att du gillar mig, och jag känner mig obekväm att säga detta, men jag har inte dessa känslor för dig."
 4. 4
  Ge henne lite tid att få sina känslor om det, men inte får till att prata om "varför" du är inte intresserad. Sanningen är, dina skäl är inte viktigt - om du inte är intresserad, du är inte intresserad. Allt du säger kan leda till sårade känslor, och sannolikt inte kommer att gå över brunnen. Helt enkelt hålla oss med en mycket enkel förklaring att det bara "var inte en match," eller att hon är en mycket trevlig person, men du vill inte vara i en relation med henne.
 5. 5
  Erbjud vilken hjälp du kan. Förhoppningsvis har du inte sett henne särskilt länge - de flesta människor som inser att de inte är intresserade av att fullfölja en relation vill så snabbt. Om det finns ett specifikt problem, som att hon var alltför klängig för snabbt, kanske du hittar ett taktfullt sätt att säga det, och det kommer att hjälpa henne i framtiden. Något i stil med, "Det var alldeles för mycket för tidigt för mig." Om hon föreslår hon kunde sakta ner saker, fast låta henne veta, "Det fanns andra skäl som inte är viktigt. Vad är viktigt är att jag inte vill fortsätta denna relation. Jag är ledsen, du är en mycket trevlig person, men det är inte en match för mig. "
 6. 6
  Exit stage left. Gör inte stanna kvar längre. Så fort hon hade tid att uttrycka sin sorg eller ilska, helt enkelt säga att det är dags för dig att gå, och önskar henne det bästa.
 7. 7
  Gör det till en ren brytning. Det är verkligen viktigt att inte leda henne på och säga saker som kan leda henne att tro att det finns en chans någon dag. Vissa människor tror att detta är ett sätt att bryta nyheterna försiktigt eller "låta henne lätt," men det är mycket bättre att ta itu med verkligheten. Kvinnor som har fallit hårt kommer att hålla på någon tillstymmelse till hopp och kommer inte att flytta på så länge du tillåter dem att tro att det finns någon. Skär bort det ren - det är den snällaste cut av alla.
 8. 8
  Alltid tala väl om henne till andra, eller inte alls. Skvallra, eller dåliga mima en annan person aldrig leder till något positivt. Om någon frågar, säg bara till dem "Det fungerade inte." Om någon berättar för dig att hon har en het ny pojkvän och verkar verkligen glad, säger, "Det är bra, jag är verkligen glad för henne."

Tips

 • Var tydlig och direkt i din kommunikation, och samtidigt vara snäll. Har en viss medkänsla för det faktum att hennes känslor kan ha varit mer extrem än din, och tillåta en viss upprörd.
 • Vet att alla känslor som kommer upp för dig eller henne är normala och friska. Du behöver inte att rädda henne från hennes sorg.

Varningar

 • Använd inte "jag bara inte vill vara i ett förhållande" ursäkt om det inte är hela sanningen och ingenting annat än sanningen! Ingenting gör ont mer än att man ljög för, och om du får en ny flickvän ett par månader senare, kommer hon att du var oärlig.
 • Om kvinnan är väldigt fäst vid dig, kan det vara klokt att berätta detta i en mer privat miljö, så att om hon blir upprörd, kommer det inte att vara en ful, offentlig scen.
 • Försök inte att trösta henne genom att tala om för henne att hon hittar någon dag. Hon är mycket sannolikt kommer, men som den person dumpning henne, det finns inget sätt du kan säga det utan att låta nedlåtande.
 • Om hon har fallit för dig, kommer hon gråta förmodligen åtminstone lite. Håll dig lugn, och kom ihåg att berätta för henne nu är mycket bättre än att leda henne på och slösar bort sin tid!
 • Om stalkning har varit eller blir ett problem, ta det på allvar direkt, genom att vidta lämpliga åtgärder. Stalking - eller ingjuta skräck i en förnuftig person utan utanför uppmuntran - anses vara ett brott och bör därför inte tas på allvar. Gör vad många mål av stalkers inte gör - kontakta polisen.