Wka

Hur man ber en flicka en viktig fråga på plats


Hur många gånger har du velat fråga henne något, men bara skjuta upp det tills det var för sent?

Steg

Hur man ber en flicka en viktig fråga på plats. Sätt dig i en position för att ställa frågan.
Hur man ber en flicka en viktig fråga på plats. Sätt dig i en position för att ställa frågan.
 1. 1
  Sätt dig i en position för att ställa frågan. Om du vet vart hon ska, stöta in i henne på vägen dit.
 2. 2
  Bli av med allt som du har tänkt dig eller 'inövade' i huvudet. De stöter på som alltför kraftfull, eller de resa dig upp genom att försöka för hårt.
 3. 3
  Promenad med henne medan du pratar, och se till att titta på henne. Du kommer förmodligen få några bonuspoäng (beroende på hur samtalet relaterar till din fråga förstås) Men, se till att du inte stirrar. Det är en sådan sak som för mycket.
  • Notera denna antydan. Om det är i slutet av dagen och hon säger adjö till dig, då gå för det! Hon märkte du där, och hon uppenbarligen gick ut ur hennes sätt att säga det.
 4. 4
  Har du inte en dum grin eller flin i ansiktet medan du frågar. Någons tankar vandrar när de ser det. Om du har svårt att hålla en rak ansikte, praktik framför en spegel.
 5. 5
  Behåll lugnet. Om hon säger ja, inte agerar enormt överlycklig. Hon kommer bli avskräckta av det och kan förändra hennes svar. Det framgår emellertid inte någon lycka som ett tecken på respekt för sin goda smak.
 6. 6
  Var stark, om hon svarar nekande. Om hon säger nej, så är det bara rycka bort det och hålla på att prata om något annat. Du kommer inte att tjäna någon sympati poäng väldigt ofta om ni två känner varandra tillräckligt väl. Men hur ofta kommer hon att säga nej och känner sympati för dig när hon säger det?
 7. 7
  Ha tålamod. Om hon ber om mer tid att tänka på det, ska du inte stressa henne. Om du vet att du inte kommer att se varandra under ett par dagar, sedan berätta för henne ditt telefonnummer och tala om för henne att om hon vill ringa med bara för att prata om det igen gå vidare.
 8. 8
  "Egentligen lyssnar". Kvinnor gillar inte det när personen de pratar med zoner i mitten av en konversation, speciellt om det var du som ville veta vad de tyckte om vad du frågar om.

Varningar

 • Vissa frågor är det bättre aldrig frågat. Om du konfronterar någon och tvinga dem att göra ett snabbt beslut, särskilt om det är en "viktig fråga," det naturliga svaret för någon som ännu inte har ansett att det är att skjuta ner den.
 • Säg ingenting oförskämd, (såvida du inte känner henne och hon är en djupt pojkflicka orsakar inte alla tjejer är så här) vissa kvinnor inte kommer att tveka att sikta under bältet med en spark.