Wka

Hur man bedömer en kvinnas karaktär

Om du vill få en flickvän som kommer att behandla dig väl, är det viktigt att du lär dig att upptäcka en kvinnas karaktär snabbt. Här är några viktiga tecken på att vara på jakt efter när första interagerar med en kvinna.

Steg

Hur man bedömer en kvinnas karaktär. Se om hon talar negativt om många andra människor, inklusive alla hennes ex pojkvänner.
Hur man bedömer en kvinnas karaktär. Se om hon talar negativt om många andra människor, inklusive alla hennes ex pojkvänner.
 1. 1
  Se om hon talar negativt om många andra människor, inklusive alla hennes ex pojkvänner. Om hon bara har dåliga saker att säga om alla andra, är chansen att hon inte kommer att tänka ömt av dig efter ett tag heller. Å andra sidan, om hon tenderar att fokusera på det positiva om människor, kommer hon förmodligen en mycket bättre flickvän för dig också.
 2. 2
  Var på jakt för att se hur hon behandlar andra. Till exempel, om ni två är ute på ett café, restaurang eller kafé, hur hon behandlar de anställda, servitörer och servitriser? Är hon kränkande eller är hon känslig? Vänlighet är gratis, så det finns ingen ursäkt att vara en girigbuk med den.
 3. 3
  Fråga henne vad är hennes bästa värden i livet, och be henne att vara specifik. Om hon fokuserar på saker som är rent ytliga, som berömmelse och rikedom, är chansen att hon inte kommer att sticka ut genom grov fläckar i livet med någon när hon är i en relation med dem. På baksidan, om hon värdesätter lojalitet, ärlighet, tillit och hälsa, är chansen att hon kommer att uppskatta en god man som behandlar henne väl.
 4. 4
  Uppträda på ett vardagligt avslappnat sätt. Detta är viktigt, eftersom de för att få en kvinna att avslöja hennes karaktär, är det viktigt att du inte få henne att känna dömas för att vara sig själv. Så försök att vara så avslappnad som möjligt när de interagerar med en kvinna. Frågar henne om hennes värderingar måste göras på ett sätt där hon inte känns som det finns ett rätt eller fel svar. Inte stöter på som alltför allvarligt, eller hon kommer bara presentera sin "formella" själv, som är mer av en handling, snarare än vem hon är verkligen naturligt.
 5. 5
  Gör notera om hon är den sortens person som är kompetent att be om ursäkt och äga upp till att göra ett misstag. Om hon inte kan göra detta, kommer hon vara en hemsk person att ha en relation med, för hennes ego är så stor att hon inte kan erkänna sina misstag eller lära av dem.
 6. 6
  Var särskilt uppmärksam på hur hon beter sig när hon är under stress. Om hon fortfarande beter sig på ett sätt som är snäll och ärlig och känslig, hon visar sig vara en fantastisk kvinna. Men om hon blir elak, hatiskt, eller missbruk, är detta en indikator på hur hon kommer att vara i framtiden när under någon typ av stress. Och livet definitivt kommer att ha sina stressiga stunder, så du kan vara säker på att en sådan kvinna kommer att bete sig illa igen i framtiden.
 7. 7
  Lyssna väldigt noga när hon talar, eftersom de flesta människor ger bort sina personligheter väldigt snabbt utan att inse det. Detta eftersom de flesta människor inte medvetet försöker att bete sig illa, så att de alla tror att de är bra, även om de i själva verket är kränkande eller grym.

Tips

 • En av de största tecknen på en kvinnas personlighet är om hon gör stora ansträngningar för att försöka förstå dig. Om hon gör en konsekvent insats för att försöka förstå dig och att du känner dig respekterad, är detta definitivt en anledning att fortsätta dejta henne.
 • Se till att du inte är ständigt frågar hennes frågor, och berätta om dig själv.

Varningar

 • Det är viktigt att ta upp vad en kvinna säger, snarare än att bara vara inriktad på att "plocka upp" kvinnor, om du vill verkligen få en kvinna som är rätt matchning för dig som en bra långsiktig flickvän.