Wka

Hur man bär gladiatorsandaler


Gladiatorsandaler har funnits i ett par år nu men deras mode höjdpunkt har varit sommaren 2008 (2008-2009 i södra halvklotet). De kommer utan tvekan att fortsätta att bäras på ett tag men de är bekväma, mångsidiga och ser bra ut. Deras mångsidighet tar dem från casual till eleganta på bara en förändring av en outfit eller sandal finish. Här är några idéer för att bära dina gladiatorsandaler framgångsrikt.

Steg

Hur man bär gladiatorsandaler. Matcha låga gladiatorsandaler med jeans och längre klänningar eller kjolar.
Hur man bär gladiatorsandaler. Matcha låga gladiatorsandaler med jeans och längre klänningar eller kjolar.
 1. 1
  Matcha låga gladiatorsandaler med jeans och längre klänningar eller kjolar. Grecian klänning wraps är också en perfekt match att bära på "gamla" tema.
  • Korta sandaler kan också matcha med korta kjolar.
  • Vanligt brunt, korta gladiatorer skulle gå riktigt bra med en.
 2. 2
  Bär medium till knähöga längd gladiatorsandaler med kortare klänningar, speciellt klänningar som sitter ovanför knäna, korta kjolar och shorts.
  • Om du vill bära höga gladiatorsandaler med byxor, förkorta byxorna till culottes eller shorts.
 3. 3
  Var mycket försiktig med den höga ben gladiator. Dessa samtal för att vara hela poängen med uppmärksamhet av din outfit, så överdriv inte kläder och bara fokusera på sandalen. Välj en enkel svart, vit eller annan enskild färg outfit som är kort i längd och tillåter längden av sandalen att skina. Och ben i toppskick hjälpa också.
 4. 4
  Bär metalliska gladiatorsandaler med festkläder för en omedelbar uppgradering i stil.
 5. 5
  Acceptera att om de inte smickra din form, gör de inte. Inte alla gillar hur de ser på (de kan skapa en bild av en bredare fot och förkortade ben) och detta har lett en kommentator att påpeka att det långsamma dessa sandaler för att fånga den i mode är just på grund av sin föga smickrande karaktär. Svaret på detta är att fortsätta leta eftersom gladiator sandal stil har ändrats i många olika sätt, bland annat färre remmar och mjukare vinklar. Och överväga din egen form, undvik översvämmas korta, knubbiga ben i tunga, långa gladiatorsandaler och slitage chunkier stilar med byxor, snarare än kjolar eller klänningar.

Tips

 • Ljust färgade sandaler kommer översvämmar outfit och dra all uppmärksamhet till dina fötter. Om du försöker att lysa upp din outfit så är det bra, men se upp om de är bara en del av det övergripande utseendet.
 • Så roligt som dessa sandaler är, kommer de datum din mode garderob så inte spendera pengar på alltför många par om du är någon som gillar att bo "cutting edge". Å andra sidan kan dessa sandaler vara inte beat för stil och hållbarhet.
 • Vem Vilken Wear anser att "tipping point" av dessa sandaler har redan passerat. Aussies och Kiwis har ännu en underbar sommar i denna nuvarande omgången av bär dem ändå och folk kommer fortfarande bära dessa sandaler eftersom de är i ett ord - bekväma.
 • Gladiatorsandaler är också kända som gladiator rem stövlar.

Saker du behöver

 • Par gladiatorsandaler av val
 • Relevanta kläder val