Wka

Hur man bär boots

Boots är en boot stil som sitter på eller strax ovanför ankeln. Eftersom de höjder och stilar dessa stövlar varierar, det finns ett rätt och fel sätt att bära dem. Till skillnad högväxt kängor eller stövlar cowboy, kan du bära boots med klänningar, kjolar, byxor, tights och shorts. Men du måste para ihop dem med rätt längder och färger när du väljer din outfit.

Steg

Hur man bär boots. Välj höga kängor att para med minikjol eller kort klänning.
Hur man bär boots. Välj höga kängor att para med minikjol eller kort klänning.

Hur man bär ankelboots med en klänning eller kjol

 1. 1
  Välj höga kängor att para med minikjol eller kort klänning. Generellt gäller att högre stövlar behöver kortare hemlines.
 2. 2
  Skapa en edgy look genom att para ihop svarta eller röda ankelboots utsmyckade med kedjor eller ädelstenar med en kort, ultra-feminin klänning.
 3. 3
  Ha ett par strumpbyxor under en kort kjol eller klänning och koppla ihop dem med korta stil boots. Lägg till utseendet med en stor, enfärgad bälte och en lång kedja halsband. Se till boot färg och stil kompletterar tights och skärp.
 4. 4
  Matcha en flörtig blommig klänning med en enfärgad kavaj och avsluta outfit med ett par neutrala boots för ett professionellt arbete look. Efter jobbet bara lägga till lite edgy smycken, förlorar kavaj, och du är redo för en natt på stan.
 5. 5
  Koppla ihop en tight, knälång pennkjol med ett par korta boots. Eftersom kjolen är längre, se till att du väljer en klack stilett typ för att förlänga benen.

Hur man bär boots med byxor eller leggings

 1. 1
  Tuck skinny jeans i dina boots och sammankoppla med en tight topp eller lös blus. Om stövlarna passar precis runt ankeln, välj skinny jeans som möter upp i bagageutrymmet men inte täcker det.
 2. 2
  Ha en tunika topp eller lång blus med ett par leggings och avsluta utseende med ett par platta boots. Även om du kan bära högklackade boots, leggings är en mer casual look, och platta stövlar kompletterar den stilen.
 3. 3
  Bälte en kort klänning över ett par smala jeans och stoppa jeansen i ett par vilda boots för en edgy look. Boots kommer i djurtryck, dubbade, till kedjor och andra edgy stilar passar nästan alla mode personlighet.

Hur man bär boots med shorts

 1. 1
  Visa av någon benet med ett par handbojor korta shorts och lös-top-stil kängor. Krängt stövlar kommer förlänga benen mer än platta stövlar, men du behöver inte en stilett typ häl med shorts.
 2. 2
  Skapa en avslappnad look med avskurna jeansshorts, ett linne och ett par platta boots. Det finns cowboy och mocka-typ stövlar vristen som gör en bra sommar casual look när det paras ihop med jeansshorts.

Tips

 • Kom ihåg att det lösare bagageutrymmet är på toppen, desto längre och smalare benen kommer att se.

Varningar

 • Bär inte flytande, kalv-längd kjolar med boots. Kombinationen av lång kjol och stövlar vristen kommer att göra dina ben verkar kort och knubbig.
 • Undvik att bära boots med slappa jeans. Du kan inte stoppa in jeansen i stövlarna och byxorna kommer bara se lös och slarvig.