Wka

Hur man använder kroppsspråk för att hålla en kille som vill ha mer

Vi känner alla till flytten. Du fångar ögat och han nickar eller blinkar tillbaka. Han har visat att han är intresserad, så vad är nästa steg? Använda ditt kroppsspråk för att effektivt kommunicera din önskan om en kille är något som kan läras och njöt.

Steg

Hur man använder kroppsspråk för att hålla en kille som vill ha mer. Höj ögonbrynen bara den minsta bit när han ler, nickar, blinkningar, osv.
Hur man använder kroppsspråk för att hålla en kille som vill ha mer. Höj ögonbrynen bara den minsta bit när han ler, nickar, blinkningar, osv.
 1. 1
  Kommunicera med dina ögon. Dina ögon är mycket kraftfullt när det kommer till kroppsspråk. De kan visa intresse och klä ner den andra personen - på ett trevligt sätt, förstås! Ögonkontakt ökar dina hjärtslag och hjälper till att frigöra de hormoner som är förknippade med kärlek och lust.
  • Fästa blicken på en kille som du är intresserad av om du inte redan är bekant med honom eller prata med honom. Visa att du är dimensionering upp honom - Fästöglorna är ett säkert tecken på fortsatt intresse.
  • Gör ett ansikte scan. Detta är en kontrollampa tecken på intresse.
  • Rusa blickar och andra blickar kan hjälpa ange ditt intresse för honom.
  • Undvik att stirra, han kan gå in i flygläge. Håll det casual och alltid leende.
 2. 2
  Höj ögonbrynen bara den minsta bit när han ler, nickar, blinkningar, osv. Gör precis tillräckligt för att låta honom se förändringen i ditt uttryck, utan att det ser tvångsarbete eller överdrivna. Det är viktigt att titta roade, inte äcklad. Men kom ihåg att inte över reagera (de ska tro att du är alltför intresserade).
 3. 3
  Titta ner och fladdra dina ögonfransar lite. Men inte för mycket! Detta gör att du verkar oskyldiga men ändå intresserad. När du gör detta blick ner på den ena eller den andra axeln.
 4. 4
  Tryck tungan mot huden under dina nedre tänderna. Öppna munnen lite mer, men inte så mycket att munnen ser alltför stor (för mycket och du ser ut som en fisk kippar efter luft). Detta gör att du ser smickrad och dessutom ger intryck av att du är bra på att kyssas, vilka killar är gonna vill.
 5. 5
  När dina ögon möter hans, flytta axeln framåt något och sedan låta den falla. Bara flytta din axel, och inte hela armen. När du tar med din axel framåt, flytta huvudet något närmare den. När du släpper din axel, flytta huvudet tillbaka upp.
  • Prova att titta över axeln, denna positionering framhäver dina kurvor och bjuder mer uppmärksamhet.
 6. 6
  När du har sneglade på honom snabbt, titta bort och fortsätta med vad du gjorde. Detta håller honom att vilja ha mer, och undrar vad du menade med flirta med honom och sedan gå vidare.
 7. 7
  Komma nära. När han har börjat visa intresse, göra honom skarpare genom att komma närmare. Flytta nära honom och röra hans hand eller basen av hans arm eller försiktigt pressa armen, handen eller axeln medan du pratar. Inget svårt, bara lätt, snabb handen innan du drar handen igen.
  • Lean in och viska. Tala mjukt kommer reel honom i. Han är intresserad om han flyttar närmare men se upp om han flyttar tillbaka från din lean-in, det betyder att han saknar intresse.
  • Om han flinches eller tempus vid beröring, betyder det förmodligen att han är nervös omkring dig, och att du kanske går in för fort! Försök och agera mer avslappnat omkring honom.
 8. 8
  Engagera ditt hår. Sakta kör fingrarna genom håret, stannar vid nacken på halsen. När fingrarna når nacken, antingen trail fingrarna fram och tillbaka över ditt nyckelben, eller flytta hänge på halsband och tillbaka. Smeker din kropp på detta sätt kommer att orsaka en intresserad kille att titta uppmärksamt.
  • Titta på hans läppar avstickning eller vidröra munnen med fingrarna, du har rätt i hans intresse zon gång detta händer.
 9. 9
  Senaste sak du bör komma ihåg är att vara dig själv, alltid vet alla redan har fattats.
  • Gör dig själv ser tilltalande. Agera eller ser dum framför honom när du faktiskt riktigt smart kommer att göra honom förvirrad. Han kommer att börja undra om du är all sanning eller bara lögner. Det är okej att göra det i början bara för att få honom att märka eller prata med dig (på ett bra sätt) men när du slå upp en konversation, vara sig själv och agera naturligt!

Tips

 • Varje rörelse tar bara några sekunder. Du sätter på en show för honom så låt honom inte bli uttråkad. Om du tar längre tid, kommer han att förlora intresset och titta bort. Du ska kunna flirta här, inte förlorar ditt mål!
 • Tecken han är intresserad inkludera huvudet luta, lutad mot dig, utsätta sina handleder för dig, röra dig, låter hans ögon sveper över ansiktet sedan blicken till höger, strök hakan (anger ett intresse för vad du säger), står inför sitt kropp till dig och genuint leende.
 • Tecken Han är inte så intresserad av att du inkluderar korsar armarna, rynkar pannan, rör sig bort från dig, gnugga halsen (han kan ljuga eller förtränga vad han egentligen tänker), pekade fötter och ben mot utgången, runkar huvudet, gunga fram och framåt, undvika din blick, nervösa eller knacka fötterna, kliva tillbaka och inte spegla dig.
 • Första gången är inte alltid den bästa tiden om han ignorerar dig när du ser honom bara försöka le mot honom.

Varningar

 • Ögonkontakt är inte bara för att gripa hans intresse. Passa på att se hur hans ögon visas. Om de är glaserade eller glasartad, gå vidare. Även om han stirrar på dig otillbörligt eller på ett sätt som gör att du vrida sig, gå vidare, en främling som inte vet när du ska sluta stirra på ett sätt som gör att du känner obehag är inte någon att hänga runt.
 • Var försiktig med vem du flirta med, inte alla killar är bra. Bo i offentligt och hålla med flickvänner då lära känna en främling inom ramen för en romantisk förbindelse.
 • Om killen verkar ha absolut inget intresse i dig, inte följa dessa steg, kommer du förmodligen sluta göra en idiot av dig själv. Du vill inte att det ska hemsöka dig när du ser honom eller hans vänner!
 • Se till att han håller intresserad. Om han verkar ofokuserad då du tråkigt honom. Se till att inte överdriva det, eftersom det är en sak som för mycket socker!