Wka

Hur man älskar någon

Det finns inget bestämt sätt att älska, men här är några tips. Kom ihåg att bör baseras på en sund vänskap först. Nästan alla relationer som enbart bygger på ren förälskelse eller lusta rasa snabbt.

Steg

Hur man älskar någon. Cheer den andra personen upp när de känner dig ner.
Hur man älskar någon. Cheer den andra personen upp när de känner dig ner.
 1. 1
  Kärlek är en känsla. Det tar tid att utveckla och när du älskar någon, vet du det. I samma ögonblick som du inser att du älskar någon kan vara på en fest, under ett slagsmål, eller under en som du har med dem. Tvinga inte dig själv att tro att du är i med någon. Du vet att det när det träffar dig. Ha tålamod och njuta av de stunder som du har nu utan "jag älskar dig."
 2. 2
  Lyssna. Ta dig tid att förstå sina tankar, sina bekymmer, sina problem, sina åsikter. Vad är en riktig relation utan ansträngning för att förstå varandra? Och när inte avbryter.
 3. 3
  Var snäll och lättsam. Var inte en drama kung / drottning genom att säga saker som "Om jag inte hade dig, skulle jag ta livet av mig" eller något liknande. Använd sunt förnuft, inte skrämma fan av din älskare.
 4. 4
  Cheer den andra personen upp när de känner dig ner. Var lyhörd för deras känslor.
 5. 5
  Tillbringa tid tillsammans. Har särskilda intentioner för varandra... det borde komma naturligt.
 6. 6
  Om du börjar få sjuka av personen, fråga dig själv varför. Om det beror på att de tillbringar varje vaken stund med dig, lugnt förklara att du behöver lite mer utrymme. Låt dem inte göra dig galen!
 7. 7
  Komplimang dem. Uppmuntra dem. och försöka förändra din älskare kommer att komplicera allt. Kom ihåg varför du älskade den personen i första hand. Om du verkligen känner något om dem stör dig, prata med dem om det. Om det bara är något i deras personlighet, inte vara i en relation med dem, det är inte rättvist för dem att vara med någon som har kontroll eller kräsen.
 8. 8
  Uppskatta sina egenheter och naturliga beteende och njuta av dem för de är en del av den unika person de är.
 9. 9
  Försök att inte argumentera om dumma små saker som egentligen inte betyder något i det långa loppet. Allt det gör är att göra både dig irriterad och fjärran. Om du verkligen besväras av något de gör eller säger, berätta rakt ut, inte spela dum psykningar.
 10. 10
  Om du råkar argumentera, svalka, och när du är redo, prata om det, och ber om ursäkt. Även om du inte tycker det är värt att be om ursäkt om, kan det vara för henne, och även om det inte är till henne, ändå visar att du bryr dig mer än inte. Det befriar er båda upp så att du inte kommer att bli bunden av sårade känslor.
 11. 11
  Spark antänder kärlek men ansträngning håller älskar brinnande.
 12. 12
  Dela varje liten glädje och sorg. obligationer hjärtat tillsammans, lämnar Deceit en spricka alltid.

Tips

 • Varje dag försöker få veta något nytt om din partner, visar det du är intresserad av vem de är och vad de handlar om. ==
 • Kärleken är tänkt att vara en tröst, inte något plågsamma.
 • Kärlek är aldrig om att ta och ta. Lär dig att dela eller ge tillbaka.
 • Överdriv inte: kärleken är tänkt att vara något glad och uppfriskande. Om det blir en knepig... se varningarna.
 • Försök att förstå och lära sig att kompromissa.
 • När du säger att du älskar dem, verkligen menar det. Säg inte det bara för att du känner dig pressad. Om du känner dig pressad över något, komma ut. Tyngd och kontroll bör aldrig vara en del av en god relation.
 • Varför göra något dumt i ögonblick av ilska och ånger för resten av ditt liv?

Varningar

 • Ljug inte. ALLTID berätta sanningen om det gäller din älskare.
 • Aldrig någonsin kompromissa själv, din livsstil, dina vänner, eller din familj för någon man / kvinna, oavsett hur "perfekta" de verkar. Återigen, använd sunt förnuft.
 • Aldrig bara komma överens med din älskare att undvika argument, om du verkligen vill göra något annat, bör du säga det. Folk kommer att känna som om du har ingen åsikt eller självrespekt om du gör allt de föreslår.
 • Tänk på att hålla dig till din älskare i tider av nöd.
 • Om du inte vill ha sex, sedan inte. Om de älskar dig, kommer de att lyssna på dina skäl. Gör inte hela verksamheten i "Om ni älskar mig, kommer du att göra det". Det fungerar aldrig.
 • Aldrig ignorera röda flaggor (dessa små känslor av "något inte står rätt här...") eftersom du tror att du är paranoid. Bo med frasen "better safe than sorry". Diskutera dessa saker med din partner. Inte borgen inte eftersom du har låtit ett missförstånd eller något i bakgrunden växer utom kontroll.
 • Mycket viktigt: om du slutar känna kärlek, djupt inne, kommer det göra ont att tvinga dig själv att älska. På samma sätt inte tvinga din partner att bo med dig om känslorna vissna. Lika ihåg att de första romantiska känslor kommer att blekna, men kärleken är inte baserat på dessa saker. Ibland måste vi välja att fortsätta älska någon.