Wka

Hur man älskar andra

är mer än en känsla. Det är en attityd. Kärlek är en handling. Kärlek är ett val. När du älskar, kommer du att uppleva djupare och mer givande tillfredsställelse i personliga relationer.

Steg

Hur man älskar andra. Förstora din förståelse.
Hur man älskar andra. Förstora din förståelse.
 1. 1
  Förstora din förståelse. Din kan vara för snäv. Kärlek är mer än en bra känsla eller romantik.
  Du kanske säger, "Jag älskar glass. Jag är kär i min kamrat. Jag älskar min familj nog att arbetskraft varje dag för att ge för dem. Jag är medkännande mot skada människor, så jag gör min del för att lindra lidandet och orättvisorna i världen. "
  Du behöver inte komma överens med någon att agera med hänsyn. Du behöver inte vara attraherad av någon för att visa en kärleksfull attityd.
 2. 2
  Justera vinkeln på ditt perspektiv. "Det handlar inte om dig." Kärlek motiverar människor att offra för andra, inte förväntar sig någon personlig fördel.. Leta efter andras behov, och sedan göra din del för att möta deras behov.
 3. 3
  Leta reda på källan till kärlek. Du kan älska något eftersom det är en källa till glädje. Du kan känna kärlek till någon eftersom du njuta av hans eller hennes företag. Sympati och medkänsla är grunden för kärlek till dem som lever under svåra omständigheter. Empati är en startpunkt för kärlek, som du identifierar värdet av andra medborgare i denna planet. Kärleken kan börja som ett uttryck för personlig tacksamhet för de välsignelser du har fått och din önskan att dela dessa välsignelser. Tro och andliga hängivenhet är kraftfulla källor till kärlek.
 4. 4
  Uttryck din kärlek. Hitta ord och handlingar av kärlek som är lämpliga. Lär dig att tala ord av välsignelse snarare än kritik. Dela dina resurser med en behövande person. Delta i ditt samhälle av tro. och utan bakomliggande motivation.
 5. 5
  Acceptera besvikelse. Inte alla kommer tillbaka din kärlek. Detta är inte ett misslyckande. Det är inte ditt mål att göra världen älskar dig, men för att du ska älska världen.

Tips

 • Hur man älskar andra? Det är inte den viktigaste frågan. Saken är, bör du älska först själv. Älska andra är som att älska dig själv. En som är bra ser alltid hela världen för att vara bra också.