Wka

Hur känns och ser bra ut i en timme (eller två)

Känsla som du behöver ett skott av må-bra trolldryck? Prova de här stegen och se om du känner åtminstone Itsy Bitsy bättre i en timme eller två!

Steg

Hur känns och ser bra ut i en timme (eller två). Dike vad du bär för tillfället och sätta på något ganska precis för dig.
Hur känns och ser bra ut i en timme (eller två). Dike vad du bär för tillfället och sätta på något ganska precis för dig.
 1. 1
  Dike vad du bär för tillfället och sätta på något ganska precis för dig. Må bra är också om att se bra.
 2. 2
  Sätt på några smycken eller accessoarer, en ganska bejewelled scarf knuten runt du kan göra underverk.
 3. 3
  Spela din favorit må-bra poplåt medan du har kul försöker på vissa ser ut som du kan ha på sig till din nästa fest eller utflykt. Dansa lite om takten får du gå, bränna dessa kalorier (det utövade du också)!
 4. 4
  Spela eller borsta håret i en stil som du gillar. Bad hair day? Sätt upp det på en sexig hög hästsvans (en peruk skulle vara perfekt för det), lägg några mousserande clips att hålla några lösa trådar på plats, och lite lös att smickra och mjuka upp ansiktet.
 5. 5
  Tänk hur mycket bättre du ser nu, och räta tillbaka det. Tänk regal, sexig. Bra hållning kan göra underverk på fler sätt än du tror.
 6. 6
  Var kreativ med smink. Bära någon färg som du alltid har velat, torka av den och försök igen om du har en annan färg i åtanke efter. Även konstnärer målar lager på ett stort arbete tills de är nöjda! Prova ett rött läppstift för att känna sig som en glamour drottning, eller prinsessa!
 7. 7
  Ta några bilder av dig själv. Använd digitalkameror så att du kan ta bort eller spara på vilja. Spara några snygga ettor i datorn för en må bra omedelbar pick-me-up, eller skicka dem till dina vänner och pojkvänner, låt dem veta att du plaska i enstaka digital fotografering. Lite blyg? Försök avlägsna bilder med en timer.
 8. 8
  Efter allt det underbara primping, smile! Vet att du kan bli en stjärna i din film i livet, är det dags för en kostym förändring ibland.
 9. 9
  Läs några inspirerande ord och skriva om din käraste minne, spara den någonstans där du kan hämta det lätt för en annan att må bra stund.

Tips

 • Göra själv din favorit kall dryck kan vara oerhört lustfyllt också, får du smutta det när du provar nya utseende eller göra något som gör dig avslappnad och glad.
 • Lås dörren eller tysta din mobiltelefon om du inte vill bli störd.
 • Prova dessa innan du går ut eller när du bara känner sig uttråkad eller nedåt.