Wka

Hur kan man vara så carly Shay

Har du sett iCarly? Vill du veta hur man ska vara som Carly? Jag menar, vem skulle inte vilja vara som kreativ, söt, rolig, och smart Carly Shay? Detta är den perfekta Google för dig!

Steg

Hur kan man vara så carly Shay. Carly har mörkbrunt glänsande hår, med massor av lager runt ansiktet, och hennes hår tenderar att bli lockigt runt fronten.
Hur kan man vara så carly Shay. Carly har mörkbrunt glänsande hår, med massor av lager runt ansiktet, och hennes hår tenderar att bli lockigt runt fronten.
 1. 1
  Carly har mörkbrunt glänsande hår, med massor av lager runt ansiktet, och hennes hår tenderar att bli lockigt runt fronten. Carly stilar och borstar det väl vardagliga, som att inte låta det få Råttis eller har kluvna toppar. Du bör tvätta håret bara varannan dag eftersom att tvätta det vardagliga kan orsaka ditt hår att torka ut och gå sönder. Använd schampo och lämna in ditt balsam för 3 minuter att få ett mjukt sken. När du vill att ditt hår (Carly nästan alltid har det ner), känn dig fri att jämna ut det med en plattång. Kom ihåg att ditt hår den näst viktigaste du bör ta hand om. Dessutom, om din yngre, kan du fästa den tillbaka med hårnålar. Carly sågs bära hennes hår så här i de tidigare säsongerna.
 2. 2
  Har en stor känsla för humor. Carly är trevligt, men kan vara rolig och ibland sarkastisk. Försök alltid att skämta, för även om de ibland är inte roligt, försöker Carly alltid. Försök att göra ett skämt av allt, men inte gå för långt. Detta kan leda till missförstånd och till och med slagsmål. Du kan titta på några filmer att se hennes humor.
 3. 3
  Har goda. Carly är mycket ren, har felfri hud och bär mycket snyggt, nyckel makeup. Ta alltid duschar av bad, eftersom Carly aldrig skulle ta en. Försök att borsta tänderna så mycket du kan eftersom Carly har super-vita tänder och tvätta ansiktet för att se till att inga finnar eller pormaskar dyker upp. Om de gör och någon säger "du har en finne", gå tillbaka till nummer två och säga, "Ah! En finne!" och le. Bär deodorant och alltid vara blanka och rena. Du kanske också vill att raka benen och tillämpa lotion till alla delar av kroppen.
 4. 4
  Var kreativ. Carly är känd för sina briljanta idéer som börjar sin web-show, iCarly, så du vill försöka tänka på nya och coola idéer. Hon är väldigt kreativ och listig, så registrera dig för något slags klass såsom sömnad, hantverk, eller ens lära sig ett nytt språk! Om du gör det ena, prova att lära sig franska, mandarin, eller spanska, eftersom Carly är känd för att försöka lära sig dem.
 5. 5
  Bär söta tryckta t-shirts och jeans eller kjol med tights / leggings. Hon är känd för ofta bär lägenheter, converse skor, svarta och vita rutiga vans eller stövlar. Börjar i Season 2 (14 år.) Bor, Carly älskar att para flörtig kjolar med halva vaden stövlar. Layer kläder en hel del - men överdriv inte! Du vill inte se ut som en clown. Försök att också bära en massa olika mönster och färger, så att du kan sticka ut. Var kreativ och kul med vad du bär!
 6. 6
  För riktigt speciella evenemang, bär hon en söt klänning plus lägenheter eller låga klackar pump, så prova dem alla. Carly tenderar att bära kjolar mycket, så försök blommor eller tryckta kjolar. Var kausala men också lite feminin. Allt detta band tillbaka till steg nummer fem, så läs det igen. Skapa outfits som Carly och lägga ut dem så att du kan klä lite mer som Carly, men kom ihåg din egen person!
 7. 7
  Gör ditt bästa i skolan! Carly gör alltid bra i skolan. Försök att inte ta i förvar. Om du behöver hjälp i skolan, fråga. Ignorera dem som säger att din en nörd. Åtminstone "nördar" är smarta.:) Du behöver inte vara den smartaste eller störst i skolan, men du måste fortfarande ha medelbetyg. Var inte rädd för att ställa frågor, som jag sa förut. Hjälp dina vänner med någon hjälp också eftersom de kanske behöver det, och Carly skulle säkert göra det.
 8. 8
  Bär inte för mycket smink eftersom Carly alltid ser ut som hon bär precis rätt mängd. Hon brukar har böjt tunt mascaraed ögonfransar, brun & vit ögonskuggor, och ett rosa / klar high-shine läppglans. Ibland hon bär rosa rouge. Hon bär antingen inget nagellack, eller om hon gör, det svarta, vita, rosa eller rött. Carly är så bra med smink, och om du inte kan bära något eller om du bara inte vill, försöka hålla ditt ansikte rent och glänsande. Carly verkar som om hon inte ens ha någon, även om vi alla vet att hon har alltför.
 9. 9
  Carly ibland skriker när något går fel. För att klargöra detta, titta på iCarly och du kommer att avgöra när hon ropar, verkligen, vet du. Om du blir frustrerad hemma eller något, stampa foten och typ av stöna eller skrika. Du kan inte alltid hålla din ilska på!
 10. 10
  Se till att du är oftast inte otrevlig mot andra. Carly har en sorts personlighet. Carly kan vara riktigt kvick för människor som bara inte få det och rubba henne, ex. Nora iPsycho, Daka Company i iPromote Techfoots, Rona i iChristmas och Austin i iSpeed ​​Date. Har aldrig vara otrevlig mot någon, och försöker göra ditt bästa. Tänk lugna tankar om din väg att blåsa det!
 11. 11
  Drick kaffe! Carly älskar kaffe, även om hon inte vet att hennes handledare alltid ser till att det är koffeinfritt. Också äta vegetarisk pizza och smoothies dryck. I iFind Lewbert s Lost Love, Carly säger att hon är vegetarian. Men i iCook, verkar hon exalterat om ett helt års fri biff. Försök att dricka juice en hel del och dessutom aldrig dricka vatten utan is!
 12. 12
  Om du kan, försök att få en egen bärbar dator. Carly visas ofta sitter någonstans i hennes lägenhet skriva bort på henne "PearBook". Det kommer också att låta dig verkar mer internet-saavy, vilket Carly är-ju, hon starta sin egen web-show! Försök att spendera en hel del tid på internet. Carly älskar och alltid kommer att älska att vara på internet! Om du har en soffa eller en beanbag stol, alltid klicka bort på stolen. Carly har massor av prylar, till exempel "PearPhone" eller "PearPad".
 13. 13
  Carly älskar läppglans! Arbeta på din glans samling. Du ser ofta Carly glossing upp läpparna. Hon gillar också att blanda smaker, hon gör en pina colada glans ur en kokosnöt och en ananas smaksatt ett. Om dina läppar är super torrt, applicera läppglans varje gång de verkar börja få torktumlaren igen! Kom ihåg... ansöka på nytt! ansöka på nytt! och återanvända! Carly ses borsta håret ofta. Se till att ditt hår är alltid snyggt. Hennes hår är alltid snyggt och rent. Borsta håret minst en gång om dagen, och röra det en hel del så att det blir mycket smidig och silkeslen. Vissa hår oljor är bra för ditt hår!
 14. 14
  Carly bryr sig väldigt mycket om sina vänner. Alltid hålla dig till dem och alltid se till att det väl omhändertagna. Carly låta Sam sova över när hennes mamma var borta eller något. Du behöver vänner för att hjälpa dig på din väg till framgång!
 15. 15
  Carly alltid planerar saker bra. Carly är alltid den som planerar ut web show och organiserar allt. Också, inte vara en procrastinator. Carly tycker om att få saker gjorda så fort som möjligt. Hon brukar inte sista-minuten studie för tester, till exempel. Åh... Carly är mycket till killar. Vara något flörtig runt söta killar du är intresserad
 16. 16
  Carly gillar shopping. Hon gillar att spendera sina pengar på tillbehör, kläder och kosmetik-typiska tjej. Se till att få ersättning när du kan! Spara upp till några nya designer handväskan eller något!
 17. 17
  Sing. Carly tycker om att sjunga.
 18. 18
  Börja dagen genom att titta på ett avsnitt av iCarly. Det kommer att få dig utskjutande Carly personlighet för dagen! Försök att memorera iCarly theme song, och bara sjunga den när du behöver för att bli mer lik Carly! Försök alltid att vara en glad och lycklig person. Carly säker är! De flesta människor gillar Carly, och varför? Eftersom hon är trevlig, gjorde som hon populär. Du behöver inte vara vacker eller diktatorisk att vara populär, bara vara trevligt och vara dig själv!:)
 19. 19
  Var lite vidskeplig. Det är bevisat i iStage en intervention som Carly tenderar att falla för denna typ av saker (kedjan postmeddelanden). Vara rimliga, men. Gör inte folk vara rädda för att störa dig eller skrämma dig!
 20. 20
  Alltid vara snyggt och och organiseras på schhol, hemma, och hjälpa andra som behöver det.

Tips

 • Carly gillar att surfa på internet och typ uppsatser skolan på sin bärbara dator.
 • Vara socialt utåtriktad. Carly är en av de mer populära tjejerna, men hon gillar att hålla sig till sina nära vänner i stället för att alltid hänga med en stor grupp.
 • Var lojal mot dina vänner.
 • Bär inte massor av smink-vad är poängen? Carly inte!
 • Ett exempel på en typisk Carly klädsel skulle vara en denim kjol med svarta leggings under eller mönstrade leggings, inga toppar Converse `s och toppar bära som en penny t-shirt eller grafiska tees eller bara en vanlig långärmad topp med en färgglad cardigan eller hoodie!
 • Titta iCarly. Verkligen, hjälper det mer än något annat.
 • Kom ihåg att du fortfarande är din egen person och unikt dig.
 • Håll affischer i ditt rum för att komma ihåg att göra detta varje dag eller häfta ihop lite inspiration-häfte med tryckta-out Carly bilder.

Varningar

 • Bli inte Claustrophobic flit.
 • Försök att inte vara för mycket vilja Carly eftersom du inte någonsin kommer faktiskt vara henne, kommer du bara att se ut som en wanna-be.
 • Lägg till några av dina egna vändningar till hennes stil så att du inte kommer att se ut som en copy-cat.
 • Folk kanske tycker att du irriterande.
 • Var inte precis som hennes folk kommer att märka och de kommer att göra narr av er säkert.

Saker du behöver

 • En vänlig personlighet som en bra grund
 • En hårborste och en Flatiron
 • Lotion
 • Läppglans och mascara
 • Bestämning
 • Du måste ha en stor samling av påsar, är Carly alltid ses med kylväskor.