Wka

Hur kan man vara kall

Är du en av dem som är för snäll? Vill du verkar få dina känslor sårad hela tiden? Vill du att kyla ner lite? Då är det här artikeln för dig.

Steg

Hur kan man vara kall. Ignorera andras känslor och känslomässiga reaktioner, om du observerar andra människor med upprörda känslor, sniffning eller gråta.
Hur kan man vara kall. Ignorera andras känslor och känslomässiga reaktioner, om du observerar andra människor med upprörda känslor, sniffning eller gråta.
 1. 1
  Inte Le. Ett leende är trevlig och inbjudande. Om någon ler mot dig, och du behöver inte svara, så oddsen är att det bara inte är din dag. Eller, skulle som andra säger, "Vad en häxa!". Det är upp till dig att skapa stämningen så varför inte göra det en som är spänd?
 2. 2
  Hälsar inte folk. Vad skiljer en hel del människor utanför är någon som inte ens erkänna deras "obetydlig existens".
 3. 3
  Ignorera andras känslor och känslomässiga reaktioner, om du observerar andra människor med upprörda känslor, sniffning eller gråta. Bara tänker och bryr sig om dig själv (men du kanske antyder, "Hey! Suck it up! Stifle det!").
 4. 4
  Tala i en jämn, lugn röst. Om du talar med en som tycker om att argumentera, de är inte värda din tid. Kalla människor "inte" slå bakut, men tänk på det.. Vad är mer skrämmande, när du bryter mammas prisade besittning och hon skriker på dig, eller när hon tystnar och ser dig i ögonen säger, "Thomas Everest Finn..." i det riktigt smidigt kallt / lugnt sätt?
  Okej, även kalla folk säga 'tack' eller 'tack' då och då. Det viktiga är att veta när man ska säga det. Om någon plockar upp något du tappat, tacka dem oavsett om det är en snabb knappt märkbar nick, eller en grymtning.
 5. 5
  Vara negativ. Glaset är alltid halvtomt. Föreställ dig att du går på trottoaren när en bil rusar förbi och sprayer allt smutsigt regnvatten på dig, vad säger du? "Darn, min favorit tröja." eller "Varför just jag?" Nej, är det rätta svaret "C": antingen bländning mordiskt eller säga följande, "Jag hoppas att du kraschar och dör.."
 6. 6
  Ge kalla handen. Stirra över ens axel är en bra teknik för att pissa någon utanför. Den fula personen bredvid dig träffar på er? Bara stirra över axeln och ignorera dem. Det värsta som kan hända är att de hoppar från en bro som är ingen av er oro. Silent behandling är också effektiv.
 7. 7
  Bry dig inte hjälper. Så damen ner på gatan faller alla hennes matvaror? Bara gå rätt av henne. Ingen vill ha för att hjälpa och det är ett faktum. Chanserna är att när din farbror ber dig att hjälpa honom, det första du tänker är, "Darn, varför måste jag hjälpa till?". Tja honung, om det är det första som poppar upp i ditt sinne så gör det. Inte andra gissa själv.
 8. 8
  Vara sarkastisk. Ja, kan sarkasm vara grym och sårande. Vissa kanske inte haka på detta, men om de inte gör det är ett fullständigt slöseri.
 9. 9
  Aldrig upprepa dig själv. Om någon inte höra dig första gången är det deras eget fel. Du ska inte behöva upprepa något till någon.
 10. 10
  Kom ihåg den gyllene regeln. Behandla andra som du vill ha själv. Tja, det är upp till dig...
 11. 11
  Alltid bo på vakt. Alltid vara medveten om vad finnas omkring dig. Undersök rummet noga men snabbt. Visa inte dina känslor, speciellt när ditt arbete. Försök behålla den raka vanliga ansikte. Vistas är helt en av de bästa teknikerna, men människorna runt omkring dig kanske tror att din tjuvlyssning så vara fokuserad och när någon ringer dig. Behåll samma ansikte och rör sig inte en tum och ignorera dem tills de kommer till dig.
 12. 12
  Fälla? Tja, i min erfarenhet vad du tycker om människor, och vad du vet om människor är helt olika saker. Du kan tro att någon är trevlig och söt, men vad händer om du visste att personen en gång sattes i fängelse för att vara en narkoman? Varför ska du ge dem fälla? Chanserna är att de är den som stal den saknade jacka av din.
 13. 13
  Om du hittar dig själv att tänka dåliga saker om någon så oroa dig inte... Du är en hemsk människa, vem bryr sig?
 14. 14
  Underskatta aldrig kraften av optimism! Optimistiska människor får alltid vad de vill ha, eller hur? Fel! Nyckeln är att vara mer ambitiös, seriös, och manipulativa än den andra personen. Om du kan drömma det, kan du uppnå det!
 15. 15
  Varför inte kliva över människor? Okej, vill du verkligen att nya jobb befordran, men att få det är svårare än det först verkade? Varför inte kliva över människor? En riktig kall person kommer inte att bry sig om de känslor av de människor de har att kliva över för att komma någonstans. Det är hur mamma gjorde det, det är hur jag gör det, det är hur mer än hälften EU gör det, och det har fungerat ganska bra sedan!
 16. 16
  Okej du gör klokt i att hitta ett citat att leva efter, "ta vad du kan, ge någonting tillbaka." är bara ett av många exempel, men min favorit är.. "En riktig vän hugger dig i fronten."
 17. 17
  Respekt. Ingen har rätt att trampa på dig! Du bör respekteras av många, fruktad av mer. (Okej, inte riktigt, men prova det. Det är roligt!)

Tips

 • Flin, det är varumärke!
 • Var inte en barnlek, det är irriterande.
 • Överge alla moral, men behålla din värdighet och respekt, även om båda är bara illusioner om du verkligen kommer att följa detta.

Varningar

 • Är inte för användning på din chef eller andra personer som du bryr dig om. Inte om du vill behålla ditt jobb eller se till att du har folk att ta hand om dig på din dödsbädd.