Wka

Hur kan man vara framgångsrik i högstadiet (flickor)

Vid något tillfälle under hela högstadiet, oftast i sjunde eller åttonde klass, vill att varje flicka att vara som enkelt cool, självsäker, populär tjej som alla gillar. Även om du kanske inte blir genast populär, kommer denna extremt omfattande guide hjälper dig att få med flödet och maximera din potential.

Steg

Hur kan man vara framgångsrik i högstadiet (flickor). Få ditt utseende tillsammans.
Hur kan man vara framgångsrik i högstadiet (flickor). Få ditt utseende tillsammans.
 1. 1
  Få ditt utseende tillsammans. Även om vilka kläder du bär inte bör påverka hur folk ser dig, är sanningen, det gör det. Klä sig korrekt. Till exempel, undvika att bära låga linnen, och i stället, kanske en t'shirt. Det behöver inte vara från ett dyrt märke eller en designer outfit, men bara tillräckligt för att visa andra din unika personlighet eller stil.
 2. 2
  Se till att din personliga hygienen är bra. Duscha varje dag om möjligt, och tvätta håret minst varannan dag. Använd inte parfym, men om du vill kan du använda en body spray (t.ex. en från Bath and Body Works, Victorias Secret, eller Gap Body). Deodorant är ett måste. Hemliga Doft uttryck är en bra, långvarig deodorant. Borsta tänderna två gånger om dagen och hålla tuggummi eller myntverk på dig. Om du inte gillar myntverk, kanske chokladöverdragna Altoids fungerar.
 3. 3
  Style håret. Om du vill, kan du köpa en uträtning järn och använda det till varannan dag. Använd alltid en spray-on värme Protectant. Om ditt hår börjar titta skadad, dvs torrt och sprött, djup-tillstånd med en leave-in balsam. När du tvättar håret, först ta lite schampo och skrubba det kraftfullt i hårbotten för att rensa bort oljan. Applicera inte schampo nedanför öronen. Skölj av schampo och gnugga hårbotten, bör det gnissla att indikera att oljan är borta. Krama vattnet ur håret så det vred så torr som möjligt, och applicera balsam nedanför öronen bara. Låt det sitta i en minut eller två (nu är en bra tid att tvål upp) och skölj det ut sist av alla.
  • För korthåriga tjejer, är ett pannband eller en kort hästsvans en söt stil. Inte bära korta flätor, kommer det att se ut som du försöker för hårt.
  • För medellång till långhåriga flickor, pannband, hästsvansar, stökigt bullar, flätor och flätor är bra.
 4. 4
  Överbelasta inte på smink. I själva verket är det helt acceptabelt att bära något smink alls i högstadiet. Om du gör, att det ser så naturligt som möjligt. Detta betyder suddig eyeliner och tung svart mascara är episk NO talet. Om du vill gå med några naturtrogna läppglans (CO Bigelow Mentha Lip Tint från Bath and Body Works, CoverGirl Wetslicks, Maybelline Shinesensational, Burts Bee s Lip Shimmers, etc). Tvätta ansiktet varje morgon (L'Oreal 360 face wash är bra) och om du vill använda en lätt fuktighetskräm. Exfolianter är inte nödvändigt i högstadiet, och kan faktiskt skada huden.
 5. 5
  Få rätt kläder. Här är den knepiga delen. Du måste balansera vara cool med att inte vara en efterföljare. Blanda och matcha kläder från följande märken:
  • Preppy märken. Dessa är de nu populära märkeskläder, är det en bra idé att få en eller två skjortor eller tröjor från dessa etiketter, bara så att du har något populärt att bära: Europeiska Eagle Outfitters, Aeropostale, Hollister, Abercrombie och Fitch.
  • Cool varumärken för fritidskläder. Det är där du verkligen börjar att blanda och matcha. Jeans, blommigt toppar, smycken, koftor, jackor, bälten - det är helt upp till dig vad du ska köpa: Forever 21, BB Dakota (dyr, men Jack BB Dakota jackor är fantastisk kvalitet), Urban Outfitters, H & M, Kärlek kultur.
 6. 6
  Om du inte har en massa pengar, stressa inte! Följande butiker har stora fynd, ibland etiketter designer för mycket mindre: Marshalls, TJ Maxx, Wal-Mart, Nordstrom Rack, JCPenney talet. Aldrig förbise Amazon.com för jackor, heller. Allt du behöver är ett par skinny jeans, ett par jeans boot cut, ett par söta T: s, en tröja / kofta / jacka av något slag, och våren / sommaren slitage.
 7. 7
  Skor. För närvarande, Converse All-Star chuckar och Vans Skate skor är i stil. Vans är ganska överkomligt, börjar vid 35€ och Converse kan hittas för så lite som 25€. Om det är alltför dyr, gå med några Airwalks från Payless. De har chuckar alltför för mycket mindre. Varje par coola utseende sneakers fungerar bra. UGGs är i stil, men så många människor har falska UGGs att köpa ett par från Target eller något varuhus fungerar bra också. Flip-flops är ett måste och kan köpas från någon butik. Om du vill ha ett namn som varumärke, har Europeiska Eagle Aerie flip-flops med logotypen för mindre än 10€ på sommaren. Om du vill ha coola strumpor (! Hey, om du ändrar för PE, kanske du vill ha dem), färgglada KB strumpor är i stil, och här är där du tur: du kan få dem från Costco för riktigt billigt!
 8. 8
  Attityd är allt. Människor som en glad, vänlig, acceptera flicka. Döm inte andra människor, svär inte, alltid vara positiv och inte prata skit om andra tjejer bakom ryggen. Verkligen populära tjejerna är riktigt trevligt för alla, inklusive skolbarn utstötta, och de få vänner lätt. Var lojal och intresserad av dina vänners liv. Inte hog inte konversationer. Låt andra människor ta ledningen ibland, och inte mope runt eller blir deprimerade eftersom saker och ting inte går bra. Kom ihåg, kan du fixa det alltid. Om du behöver hjälp, prata med ett äldre syskon, kusin eller vän, eller din förälder, moster, morbror, kyrka ungdomsledare, etc.
 9. 9
  Få bra betyg. Mycket få verkligt populära tjejerna misslyckas skolan. Du behöver inte vara en nörd, men sikta på minst alla B: s, och få A finns i de ämnen som du vet att du är bra på. Skriv din hemläxa i Planner (om det är tråkigt eller vara häftig, använd färgade gel pennor och för att göra det mer intressant!) Och ange en beräknad tidsram. När du kommer hem, gör ett schema som inkluderar tid för att duscha, äta, träna instrument, och spelar på datorn. Håll dig till ditt schema och slå in alla dina läxor.
  • Om Facebook och IM är distraktioner, försök inte att helt klippa ut dem i ditt schema. Din självbehärskning förfaller och du kommer att sluta spendera timmar på dessa platser ändå. Istället, ge dig själv en halv timmes tid varje dag före arbetets början. På så sätt får du lust ur vägen utan att spendera alltför länge på nätet.
  • Om du behöver hjälp med läxläsning och inte vill be vänner eller föräldrar, kontrollera om ditt lokala bibliotek eller skola erbjuder handledning. Många gånger gymnasieelever handledare gratis för att få timmars samhällstjänst. Kolla på nätet också, om du behöver matematik eller naturvetenskap hjälp finns en mängd bra webbplatser.
 10. 10
  Gå med aktiviteter du gillar. Om du gillar att vara aktiv, ta upp en sport. Om du gillar musik, lära sig ett instrument i din skola band eller orkester, och ta privatlektioner om du kan. Sjunga i kör är alltför stor. Många skolor har hedrar körer, jazz band, symfoniorkestrar, etc. Här är några aktiviteter för att titta in: årsbok klubb, fransk klubb, politik club, tjänsten Club välj / premier fotboll, basket, etc., fäktning, besättning, ridning, softball, simma laget, debatt, kunskap skål, mathklubb, vetenskap olympiad, fotboll, hockey, pingis, Manga Club, konstklubb, D & D club, Culture Club, kinesiska / japanska / tyska skolan (även om du inte är att etnicitet!), gitarr klubb, Future problemlösare klubb. I alla dessa aktiviteter är du säker på att träffa människor som du.
 11. 11
  Håll dig frisk. Följa den "regeln i åttor" - få åtta timmars sömn (! Nio är ännu bättre), dricka åtta glas vatten om dagen, få åtta portioner frukt och grönsaker (det verkar överdrivet, men det kommer verkligen att löna sig). Ta en multivitamin om du vill. Kom ihåg, det är okej att bli löjligt höga halter av vissa vitaminer, speciellt C - ända upp till 500%! Om du vill ha ett välsmakande komplement, Nordic Berries är som gummies. Fiskleverolja låter äckligt, men det är bra för att få hälsosamma omega-3 fettsyror, som gör din syn bättre, förbättra ditt minne och hjärnkapacitet, och bidrar till friska naglar, hud och hår. Nordic Naturals s jordgubbe DHA tuggar smakar fantastiskt.
 12. 12
  Få den senaste musiken och teknik. Nästan alla har en mobiltelefon och / eller iPod dessa dagar. Om du inte har en mobiltelefon eller iPod, stressa inte!
  • Om du inte har en telefon för att dina föräldrar inte låter dig få en, är inte allt förlorat. Erbjud dig att betala för protokollet själv. Visa dem telefoner som LG Neon som är coolt utseende men inte kosta mycket. Om svaret är fortfarande "nej" och du har provat alla argument ("Tiderna har förändrats sedan du var en tonåring!" Och "Jag behöver det för att hålla kontakt med dig!"), Inte panik. Du kan hålla kontakten med vänner via Facebook, ringa med en hemtelefon (använd en trådlös telefon om du har något att prata privat), och text med en iPod touch (se nedan) eller med din e-postadress (Google hur).
  • Om du inte har råd med en iPod, Sansa, Sony, Ematic och Coby MP3-spelare erbjuder stort värde för mindre. Få en 2GB en åtminstone även 4 till 8 GB är perfekt.
  • Om du har en Apple iPod touch, är här hur text med ett:
  • Ladda TextNow från App Store. Det är en dollar. Med detta ensam, kan du sms: a dina vänner obegränsad när du har wi-fi. Detta är bra redan, men inte du hatar hur du bara kan använda en e-postadress för att dina vänner till text som du?
  • Gå till voice.google.com och registrera en inbjudan. När du får det (det bör ta 2-4 veckor), få ​​ett Google telefonnummer. Följ instruktionerna på enflick.com webbplats för att länka ditt GV nummer till din TextNow adress. Sedan ge det numret till dina vänner och voila, du har ett vanligt telefonnummer!
  • För att ta detta koncept ytterligare, ställa in GV numret att ringa din hemtelefon. MEN, eftersom en förälder kan plocka upp ett samtal betytt för dig, spela in en egen röstbrevlåda hälsning, sedan gå till din GV kontoinställningarna och ange ditt konto automatiskt fram till röstbrevlådan. Detta sätt telefonen aldrig ringer, men dina vänner kan lämna ett röstmeddelande som du kan lyssna på och svara på!
 13. 13
  Att få bra musik är enormt dessa dagar. Lyssna på topp 40 musik och plocka några du vill ladda ner. Annars bara lära den populära musiken så att du vet det när andra människor sjunger den. Det är en bra idé att ha några populära musik på din mp3-spelare för några tillfällen. Då igen, var inte en konformistiska! Jazz, soundtracks, indie, och klassisk musik är alltid okej.
  • Här är några populära artister att titta in: Owl City, Lady Gaga, Black-Eyed Peas, Tåg, Ke $ ha, Jay Sean, Jay-Z, Rihanna, Katy Perry, Justin Bieber, T-Pain, Iyaz, Cher Lloyd, Lana Del Rey, Ed Sheeran, Olly Murs eller One Direction.
  • Om du vill upptäcka bra musik, är Pandora ett bra alternativ.
  • För en dans spellista följande låtarna är måsten: One Thing, Love Drunk, Everytime We Touch, Call Me Maybe, Replay, hjärta hoppar över ett slag, Vill U Back, Ed, Ner, Tik Tok, Hot N Cold, I The Ayer, hoppa på den, skaka den, Paparazzi, Poker Face, Dirty Little Secret, Barbie Girl. Lyssna på dessa låtar så att du kan sjunga med på danser och fester. Andra populära artister är Boys Like Girls, Owl City, All Time Low, Hey Monday, The All-europeiska Rejects, Flyleaf, Bon Jovi, Cash Cash, Cascada, Coldplay, Death Cab for Cutie, Taylor Swift, Miley Cyrus, Fall Out Boy, Kelly Clarkson, Metro Station, drottningen, MGMT, Smashing Pumpkins, Snow Patrol, Paramore, Arctic Monkeys, U2, We the Kings, och Yellowcard.
 14. 14
  Vara up-to-date i filmer och böcker! Du bör titta / läsa en av dessa berömda serien: Harry Potter-serien, The Twilight Saga och The Games Hunger Trilogy.
 15. 15
  Att ha en pojkvän är inte nödvändigt. Du behöver inte vara i ett förhållande, även om alla andra är i ett. Tänk på det här sättet: när du går ut med någon, är en av två saker kommer att hända: du kommer att gifta sig, eller du ska bryta upp. Den första är inte händer något snart. Så du är förmodligen avsett för uppbrottet, inte vara negativ, men för att vara realistisk. Vänta ett tag. Åttan är okej att ha en pojkvän i, men helst vänta på high school. Det är trevligt att känna sig älskad, men har nära vänner (killkompisar också!) Är verkligen viktigt.
 16. 16
  Bo i slingan. Kontrollera din Facebook, texter och e-post minst varje vecka. Läs Seventeen magazine, eller gå online för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna. Om du inte har kabel-TV gå till hulu.com. Yahoo! Answers är ett bra ställe att ställa frågor om högstadiet.
 17. 17
  Du behöver inte vara med den populära folkmassan. Få din egen krets av nära vänner, gör inte fiender, och skapa din egen speciella rebel slags fräckhet!
 18. 18
  På internet, använd aktuella internet slang. Men använd dem inte för mycket, eftersom du är intelligent och det gör att du ser dum. Lite är okej ändå.
 19. 19
  vara dig själv. Du gotta gillar dig själv för andra människor att tycka om dig!

Tips

 • Om du är ont om kontanter, bara handla klokt och köpa bitar du kan mixa och matcha enkelt. Jeans, tankar, t, halsband, jackor, mössor, etc. är alla mångsidiga och bra. Få några enfärgade, blygsamma, välsittande bitar, lägg sedan till det med coola toppar och accessoarer.
 • Glasögon, samma sak. Tjocka svarta ramar är faktiskt i stil just nu! Annars hitta en ram som passar ditt ansikte väl. Tänk kontakter, men tänk på att de är dyra och du måste vara riktigt ansvarig.
 • Om din mamma är en helt naturlig typ förälder och ogillar konventionella skönhetsprodukter, inte freak. Burts Bee läpp Shimmers, TerraGloss etc. är stora all-naturliga läpprodukter. Avalon Organics och Toms av Maine gör goda naturliga deodoranter, alltför. Och ofta helt naturliga schampon och balsam fungerar faktiskt bättre än sina apotek motsvarigheter!
 • Hängslen kan vara kul! Få svala färger band att lägga anda att ditt leende. Håll dig borta från gult och orange, vilket gör det ser ut som du har plack på tänderna. Blues gör dina tänder ser vitare. Neon rosa och grönt kan vara kul!
 • Om du har slitna vad din mamma köpte du för hela ditt liv, och du är nervös plötsligt meddelar att du vill köpa "i" kläder, bara säga, "Hej mamma, jag hittade denna tröja på nätet. Det är verkligen häftigt, kan Vi ser på det? " Sedan få upp webbsidan för företaget (t.ex. European Eagle) och visa henne den online-notering för tröjan. Föreslå ni två gå till köpcentret för att kolla upp det. När du köper din första "populär" posten, det gör det lättare att köpa mer saker utan att det är pinsamt.
 • Om du har dålig akne, aldrig plocka på det, kan det orsaka ärrbildning. Använd en ansiktsrengöring två gånger om dagen (använd inte tvål, det är för hårt). Använd concealer om du behöver.
 • Om du är född med några obehagliga fysiska funktion, såsom en tjock ram, supercurly hår, etc, betonar inte det. Bär kläder som kompletterar din ram (horisontella ränder är no-no är för lite överviktiga tjejer!), Använd de produkter du behöver för att tämja håret (eller få en rak perm).
 • Om du behöver komma åt Facebook, men dina föräldrar blockerade den, här är några strategier du kan använda för att övervinna blocket:
  • Använd en proxy, såsom proxyheaven.cn eller punky.co.za
  • Surfa på webben med din iPod touch
  • Använd flexamail.com med din e-postadress
  • Surfa med Opera Mini Mobile simulator: http://www.opera.com/mobile/demo/
  • Använd IP-adresser för att övervinna blocket. Här är hur man gör det:
   • Öppna en terminal eller kommandotolk. I Windows klickar du på Start-menyn, klicka på "Run" och skriv "cmd" för att få upp kommandotolken. På en Mac, gå till Program och klicka sedan på "Terminal". Om du använder Linux, bör terminaler vara andra natur för dig nu!
   • Skriv in följande: ping yourwebsite.com (ersätt med oavsett plats du vill)
   • Det borde säga "pinga xx.xxx.xxx.xx med xxx byte data." Kopiera ner den långa numret. Detta är webbplatsens IP-adress.
   • Kopiera detta nummer i webbläsarens adressfält och surfa via IP-adress!
  • Använd Google Translate som en proxy. Gå till translate.google.com och skriv in din webbadress, inklusive. Översätta från engelska till engelska.

Varningar

 • Försök inte att vara någon du inte är, och inte klamra sig fast vid andra. Det låter så kliché, men tänk på det: skulle du vilja vara vän med någon som låtsades att de visste vad de gjorde inte, sugs upp till människor, och var helt ytlig och falsk? Naturligtvis inte. Vara äkta, acceptera och övervinna dina fel, och alltid ser på den ljusa sidan. För att räkna ut om du är klängig, ta ett steg tillbaka och tänka: är det någon du ständigt pratar med, IMing, texting, messaging, tjata? Ta ett steg tillbaka och lämna dem vara ett tag. Bara för att någon är snäll mot dig betyder inte att de vill vara din bästa vän. Ge saker en tid, sedan långsamt återinföra dem i ditt liv, men inte fastna!

Saker du behöver

 • En positiv attityd.
 • En iver att lära sig, och en läraktig tänkesätt. Kom ihåg, du är inte alltid rätt, men du kan alltid lära dig en hel del.
 • Ett stort leende och personlighet.
 • Vänlighet mot andra