Wka

Hur kan man vara en populär tjej i en privat skola

Om du ska byta från allmänheten till ett privat high school, kan dessa tips hjälpa dig att känna dig säker och smälter in på din första dag. Utseende är viktigt eftersom första intryck kan hålla med dig under en lång tid. Så, prova några av dessa idéer för att hjälpa dig att se ditt bästa!

Steg

Hur kan man vara en populär tjej i en privat skola. Få tillbehören rätt och se till att du är up-to-date på de senaste modetrenderna, filmer, musik och kändisskvaller!
Hur kan man vara en populär tjej i en privat skola. Få tillbehören rätt och se till att du är up-to-date på de senaste modetrenderna, filmer, musik och kändisskvaller!
 1. 1
  Få tillbehören rätt och se till att du är up-to-date på de senaste modetrenderna, filmer, musik och kändisskvaller!
  • Hår: Många flickor bära sitt hår i en slarvig knut med en av dessa skinny pannband. Om ditt hår är kort eller lager, och bitar faller ut när du gör en hästsvans, använda färgade barrettes istället för ett pannband (de är söta, och ge dig den fina, unika utseende).
  • Nails: Om nagellack är tillåtet, inte vara rädd för att använda olika färger som neon eller glittrig polermedel. Lite detaljer som dina naglar kan visa människor din personlighet så vara kreativ! Om du bara vill ha en clean-cut, nätt utseende, kan du prova franska tips (på egen hand om de är tillräckligt långa eller falska naglar) eller klar polish.
  • Skor: I privata skolor, det finns oftast regler om skor. Vanligtvis måste de vara finskor och / eller vara en viss färg. Om det inte finns några regler om skor, bära söta uppstickare som Uggs. Balett lägenheter är alltid söt. Vita skåpbilar är bra också, även om många människor har dem. Du kan tillåtas att bära höga klackar. Om du kan, inte bära riktigt höga ettor och bara bära klackar i gymnasiet, annars din kommer bara att se konstigt. Om du kan, bära Toms. De är för en god sak, gör du verkar trevlig och givande, och är super söt. Även Sperrys är söt också. Du kanske tror att de är bara för preppies men de är inte. Om din skola gör det, får de med söta färger och mönster på sidan. Försök också att bära färger som matchar din uniform. Om du bär en marinblå och grön pläd kjol, bära marinblå eller gröna skor.
  • Make up: Gå inte överbord på smink, naturlig make up ser avslappnad och söt! Se bara till att det ser naturligt och förbättra din naturliga skönhet. En bit av concealer, puder, ljus rouge eller bronzer, tunn eyeliner ovanpå ögonfrans raden, mascara och en väldigt ljus läppstift - om du använder dessa saker lätt, kommer det att göra ditt ansikte ser riktigt söt och inte falska eller caked på. Mindre är mer.
 2. 2
  Äga attityd. Attityd är en sak som kan göra eller bryta dig. Om du agerar alltför självsäker, kan folk ser dig som full av dig själv eller fastnat. Om du inte är säker nog, kommer folk tro att du är blyg och kommer inte fram till dig. Bara le, ha bra hållning (rak rygg, axlar rygg, huvud upp, inte sloka), och titta folk i ögonen.
 3. 3
  Gör konversation. I många Google artiklar, föreslår folk att småprata och använda isbrytare som "Det ser ut som det kommer att regna" eller "Vilken klass har du nästa?" Gör inte det! Dina samtal kommer att köras torr på några sekunder om du börjar med ett ämne som. Vänd dig till en grupp flickor och frågar, "Har någon Honors English 1 nästa timme?". På så sätt kommer du att ge bort en självsäker intryck och även hitta någon att sitta bredvid i den första timmen! Prata med flickan som kommer att vara i din klass och fråga henne vad högstadiet gick hon till. Flickor kommer från hela att gå till privata skolor, så om du inte har hört talas om att högstadiet innan, fråga henne om det är på. Detta kommer att leda till en längre konversation, och kanske en vänskap!
 4. 4
  Under din första klass, var inte rädd för att räcka upp handen om du vet ett svar och ställa frågor om du behöver. Detta kommer att visa dina lärare att du är vetgirig och vill göra dina uppdrag korrekt. Och om någon frågar att låna en penna eller ett papper, inte vara snål, låna ut det till dem! Det är bättre att vara känd som vänlig, snäll, och dela än snål och självisk!
 5. 5
  Under lunchen, sitta nära tjej som du träffade tips från steg 3, och även bjuda in andra tjejer du träffat i klassen eller i närheten av ditt skåp för att sitta med dig. Så småningom kommer du att ha ett fullt bord och massor av tjejer att prata med och det kommer att visas för andra att du är mycket vänliga och lätt att prata med eftersom du sitter med så många människor.
 6. 6
  Om du verkligen slog bort det med någon på din första dag, tala om för dem att du ska hänga ut någon gång, lägg dem på facebook, fråga dem om deras mål / e, och även be dem för deras mobilnummer om du träffar bra med dem!
 7. 7
  Gör din hemläxa och förberedas för klassen imorgon! Du vill ge ett gott intryck till lärare, också!
 8. 8
  Fråga någon av dina nya vänner om de försöker ut för en sport! Gör detta på den andra dagen eller på Facebook. Om du delar samma intresse, berätta för dem att du ville prova ut för, och frågar om de vet när try-outs eller praxis är. Sport och fritidsaktiviteter ramen för verksamheten är ett bra sätt att träffa vänner med samma hobbies och intressen som du.
 9. 9
  Du bör alltid försöka vara trevlig, disses få folk att skratta, men den som börjar bli dissed kommer inte att skratta och kommer förmodligen att hata dig. De kan sprida ett rykte eller något om dig så spelar det säkert och om någon stör inte undvika det, men bara berätta för dem hur du känner. Det visar att du har modet, och människor med respekt dig för det.
 10. 10
  Populära flickor på privata skolor är antingen trevliga, vänliga typ eller mallig, NYC upper east side typ. Hursomhelst, bli vän med en av de trevligare populars och klä sig moderiktigt. Det kan vara din biljett till den populära gruppen!
 11. 11
  Anpassa din uniform. Knyt en hår-tie på baksidan av din tröja för att dra åt den.

Tips

 • Ta myntverk eller tuggummi i ryggsäcken eller väskan för efter lunch för att undvika obehagliga andedräkt! Föra myntverk och tuggummi är också ett bra sätt att träffa nya vänner. Det kan vara en enkel konversation starter!
 • Titta in gå idrottslag, klubbar, och hjälpa till med allt school-anda relaterat. Populära flickor är i allmänhet i Spirit Club, Ledarskap, journalistik, etc.
 • Se till att du är up-to-date på modetrender, filmer, tv, musik och kändisskvaller. Privata skolflickor bryr särskilt om designmärken och mode!
 • Gå till blandare, särskilt om du går till en all-girls school!
 • Var vänlig och snäll men inte agerar arrogant, första intryck pinne. Om du är bra på fotboll men din vän hatar det gör just det. Du kan få nya vänner.
 • Vissa privata skolor tillåter inte smink. Åh nej! Du kan oftast dra bort lite concealer och foundation. Men om läraren ser du på den och gör du tvätta bort det som kan bli riktigt pinsamt.
 • Om du har dagar där du får ledig klädsel, dra nytta av dem! Bär riktigt söta kläder från Hollister eller Abercrombie. Om du kan bära någon form av tröja, bära något från Abercrombie och Hollister. Detta visar att du handlar på de coola butikerna och de populära tjejerna kommer att gilla dig.
 • Köp en tröja från skolan butiken om de säljer dem. De är trevlig och varm på vintern, och din skola kan spränga luftkonditioneringen, så ta det bara i fallet och hålla den i ditt skåp!

Varningar

 • Bär inte något sätt ute på den första dagen i skolan. Använd den första dagen för att observera vad andra bär.
 • Försök att inte vara för kallt. Folk kommer att tro att du är en snobbig poser desperat att vara populär och det kommer att bli svårare att få vänner.
 • Bär inte concealer som inte matchar din hudton. Det drar fel typ av uppmärksamhet, alla kommer att tro att du är en förlorare.
 • Den första dagen, Försök att se vem som är populärt, och på den andra dagen, umgås med trevliga populars.

Saker du behöver

 • Naturlig vardagliga smink, såsom mascara, concealer (se till att den matchar din hud, ingen som gillar orange i-ögonen.), Ögonskugga och läppglans. Eyeliner, foundation och rouge är också godtagbara men inte nödvändigt. Stora makeup märken inkluderar Maybelline, Revlon, L'Oreal, CoverGirl, och ganska mycket allt från Sephora!, Chanel och Lancome är några av de bästa.
 • Hår produkter såsom schampo och balsam (prova Pantene Ice Shine-det fungerar otroligt), innehavare hästsvans, hårband, pannband och hårspännen är absolut nödvändigt.
 • Om inte din skola har en enhetlig, behöver du snygga, trendiga att bära. Prova Abercrombie, rosor, Hollister och Juicy Couture. För billigare alternativ, gå till Forever 21 och Charlotte Russe. PacSun och europeiska Eagle är medelprismärken versioner av dessa butiker. Alla dessa butiker har bedårande kläder som passar nästan alla storlekar.
 • Detaljer såsom nagellack, smycken, skor och parfym kan göra den största skillnaden. Nästan varje nagellack är acceptabelt, men det bästa är rosa, röd, lavendel och fransk manikyr. Chunky smycken kommer sannolikt inte se bra ut om din skola har en uniform. Om den inte gör det, kan du enkelt få det att fungera med din outfits. Också gå för berlocker, pärlor, eller diamant smycken - de är alla klassiska trender som aldrig går ur stil. Skor är avgörande. Gå för märken som Nike (bra för efter skolan praxis och gym class), Turistbussar, Ugg och Juicy Couture sneakers! De flesta flickor bära parfym, body spray från Hollister / A & F / etc, eller kropp dimma / spray / lotion från Bath & Body Works.