Wka

Hur kan man vara en mode expert

Vara aa mode expert tar värdighet, styrka, uppmuntran, förtroende och tid. I det långa loppet, är en mode expert verkligen löna sig.

Steg

Hur kan man vara en mode expert. Först och främst lära sig om historien om mode!
Hur kan man vara en mode expert. Först och främst lära sig om historien om mode!
 1. 1
  Först och främst lära sig om historien om mode! Det är ingen idé att inte veta varför dina kläder ser ut som vad de gör och hur modet förändrats genom tiden. Coco Chanel förändrat hur kvinnor klänning, så det är värt att hyra Lifetime filmen om henne.
 2. 2
  Håll dig på några av de cutes och de senaste trenderna. Om du inte håller upp åtminstone några trender, till kolleger mode experter du verkar, väl, korkat. Läs Vogue, Harpers Bazaar och Elle för att höra vad som finns i. Det är viktigt att veta vilka trender fungerar och vilka som inte though, till exempel, kan skinny jeans smickra dig medan haremsbyxor är helt enkelt ful. Det är viktigt att vara en trendsättare, men Anna Wintour ord är värda respekt.
 3. 3
  Först måste du veta allt om "mode fikonspråk". Detta är värt att forska, som trots allt, du vill veta vad du pratar om. Gå inte överbord med ord ingen har någonsin hört talas om. Hitta några online-mode ordförråd, eller från en annan expert. Se till att du använder orden rätt men.
 4. 4
  Skapa en helt cool outfit som ser ut och känns bra. Använd matchande färger och mönster. När du köper dina kläder gör att de passar. Du vill inte ha dem för hårt eller för baggy. Kontrollera också att de mår bra. Inte köpa dem om de gör du kliande eller mycket obehagligt. Se till att du känner dig säker i kläderna. Om alla krav är bra då köpa den!
 5. 5
  Skapa din egen mode journal. Skär ut kläder eller stilar som du gillar och klistra in dem i din mode journal. Skriv ner ett par av dina favorit outfits och säga hur du känner dig i dem. Rita outfits på människor, för olika organ storlekar och former. Vad passar människor.
 6. 6
  Lägg tillbehören. Från pärlor till örhängen eller ringar till armband. Du kan lägga till färg och kurage till varje outfit med tillbehör. Se till att de matchar och de känner sig inte obekväm.
 7. 7
  Sök igenom din egen garderob först. En person vet aldrig vad de verkligen har tills de tar en ordentlig titt i sin egen garderob. Du kan ha kläder som kan helt uppfräschade för den skull mode. En bra skräddare skulle vara nyckeln i detta läge att ha saker byggs för den nya stilen du försöker uppnå. Vad du letar efter kan vara rakt under din näsa!
 8. 8
  Investera i klassikerna. Det är viktigt att spendera pengar på grunderna, för om du kommer att bära något hela tiden, det är bättre att vara av hög kvalitet och passar bra. En kashmir kofta, trenchcoat, pärlband, byxa kostym, och lilla svarta klänning kommer att ta dig från säsong till säsong år till år. Du kan alltid hitta något som liknar det för mindre pengar, men det kan riva eller vara kliande och obekvämt.
 9. 9
  Bär en outfit helt annorlunda då någon annan skulle. Blanda match mönster och färger eller kanske prova leggings och en lång skjorta. Vad det än är att se folk vill följa denna trend. Men gör inte dem.
 10. 10
  Gör dig själv en rykte som trendsättare. Handla på lokal designer butiker, även om du inte är så rik, måste det finnas något i det du har råd (exempel: ett par handskar, solglasögon). Var en hängiven klient till dessa butiker och du kommer att få uppmärksamhet för din stil.

Tips

 • Det är mycket svårt att matcha färger tillsammans. Följande grupper av färger kommer att avgöra vad som går bra ihop: Blues, gröna, lila, vit, och svart går ihop. Rosa, rött, orange, gult, vitt och svart går ihop. Alla jordfärger passar bra ihop.
 • Några roliga modetidningar inkluderar: Lucky, InStyle, Glamour, Allure, Vogue, etc.
 • Försök att hitta en inspirerande miljö som kommer att påverka vissa trender eller idéer outfit.

Varningar

 • Var inte alltför full av dig själv.
 • Aldrig kasta ut mode idéer, skapelser, etc.
 • Undvik att förklara var du fick dina kläder och hur mycket det kostar.