Wka

Hur kan man vara en kandi kid (flickor)

Kandi Barn eller Ravers Candy är förmodligen de mest älskvärda människor som du sannolikt kommer att träffas på ett rave. Den "Kandi" avser både sockrade behandlar dessa ravers gillar att festa på, och de smycken som de smyckar sig med. Här är en guide till att bli en del av den lyckligaste subkultur!

Steg

Hur kan man vara en kandi kid (flickor). Få in EDM och glad hardcore.
Hur kan man vara en kandi kid (flickor). Få in EDM och glad hardcore.
 1. 1
  Anta Kandi attityd. Var entusiastisk (oavsett hur mycket fötterna ont från dans hela natten), dela ut kramar som det finns någon morgondag (inom rimliga gränser) och aldrig tappar tron ​​på gammal tradition av PLUR (R) (Peace, Love, Unity, Respekt, Ansvar ).
 2. 2
  Få in EDM och glad hardcore. De är ganska mycket varje Kandi unge favorit typ av musik. Det är kul, fartfylld och optimistisk. Det hjälper dig att få glada och gör dig dansa!
 3. 3
  Se över din garderob. Godis Ravers är kända för att klä i ljusa, kraftfulla, neonfärger. När hänfört, försöka vara praktiskt och inte stapla på kläder eftersom det kommer att bli hett. Tutu kjolar är ett bra alternativ. Theyre söt och ge ur ben massor av frihet att röra sig. Cargo byxor (byxor) är en annan rave viktiga som de stora fickorna på dem kan hålla flaskor med vatten, godis och allt annat du bryr dig att smyga i. En ljust färgad tee och ett par skräddarsydda jeans är ett bra utseende. Detaljer tenderar att vara fluffigt, eller har anknytning till barnens karaktärer såsom Care Bears eller Hello Kitty.
 4. 4
  Fluffies är fantastiska och lätt att göra. De finns på nätet också.
 5. 5
  En fjäderboa gör ett bra tillbehör.
 6. 6
  Bär runt en ipod att få i "rave" humör.
 7. 7
  Hoard socker. Candy är en nödvändig när rasande, och Kandi Kids verkar vara ständigt hyper. Godis halsband är stor eftersom de uppfyller båda definitioner av raver godis. Lollipops (suckers) är en annan viktig.
 8. 8
  KANDI TIME! Gå till en leksaksaffär eller hantverk butik och köpa ett barns smycken-making set (helst en som har massor av ponny pärlor i den. Pony pärlor är en stapelvara i kandi). Gör så många elastiska armband (catagorized som singlar - enda sträng armband, dubbel - ett dubbelsträngat armband, phatties - trippel strandsatta armband, manschetter - x bas, ufo, bur, epos, och de som visningsbilder är alla subcatagories på manschetten, etc.) och halsband som du kan, och sätta dem på innan du går ut. En stor prioritering av dem gör dem kunna göra ljud när du dansar. Försök lägga klockor, söta berlocker, eller leksaker till dem. Nappar är också vanligt, men vara medvetna om att de anses drogparaphernaliaen som de är avsedda att förebygga tandgnissling samtidigt på x. Ofta är kandi görs i dag-glo färger, tillsammans med andra färger för att göra dem pop (ex: baby rosa och grönt på marinblå och baby blue.. rött, cyan och gult på svart och vitt.. regnbåge på vit n glo i mörker... osv.) Var kreativ och ha roligt med ur pärlor.
 9. 9
  Ändra din makeup lite om du vill. Försök att sätta på neonfärger och kontrastera dem med svart eyeliner.
 10. 10
  Leka med ditt hår - Glitter och färg sprayer är billiga och lätta att arbeta med, plus ger goda resultat och finns i en mängd olika färger! Party Pig Superstore har massor av hårspray, Halloween, och glöd-in-the-dark smink och det är billigt.
 11. 11
  Vid rave, ge bort dina kandi armband och godis till alla som är snäll mot dig, eller armband handel med annan kandi kid - Detta är en av grunderna i att vara en Kandi unge. Detta kallas en kandi handel. Det enklaste och vanligaste sättet att göra det är att interlace fingrar med den andra personen och skjut den över din hand och på sin handled.
 12. 12
  Njut av atmosfären, och stanna rak kant om du vill. Efter allt, har du godis!

Tips

 • Oroa dig inte om vad folk säger. Om du är en sann Kandi Kid får du lära dig att ignorera dem och göra dem din vän.
  1. PLUR - PLUR är vad många kandi barnen bor med. Det står för: Peace (INTE försöka starta ett slagsmål eller något INGEN uppskattar det du kommer att sparkas ut...), Kärlek (<3), Unity (Ravare i ett område och faktiskt i hela världen bildar en gemenskap) & Respect (Respektera dem omkring dig). Ibland kan ett extra R tillkommer för ansvar.
 • Håll dig i form. Det är lättare att röra sig i trånga ställen när du är mager.
 • Varje raver behöver en ryggsäck för dragande allt sitt socker, vatten och andra redskap runt. Få ett djur ryggsäck, eller en avsedd för ett barn. De ser söta och gå bra med neon. Kolla in Toys-R-Us, de har massor.
  1. Kandi Trade: Exakt vad det låter som. En kandi handeln används för att fira gamla vänskap, markera nya, och också för att uttrycka beundran för någons kompetens på golvet.
 • Space ut det. Inte bara visa upp till jobbet / skolan en dag och vara klädd i en skit-belastning av Kandi och skrika "Låt oss gå till ett rave, vänner!" Bara visa upp med gradvis ljusare och fluorescerande kläder och mer och mer kandi.

Varningar

 • När ger bort dina kandi armband, vara noga med att inte förlora något som är av sentimentalt värde för dig.
 • Alltid, alltid, alltid ha en kompis att titta på din rygg. De flesta människor är bra men var försiktig.
 • Kandi ungar och ungar scen är inte samma sak! Inte få dem blandas ihop.
 • Så glad som du kan vara, inte gå runt erbjuder alla kramar. De kanske inte är vänliga.
 • Köp inte din Kandi på plats som Hot Topic - Ravers vet. Och försöker att handla det är en förlorad mening och respektlöst.
 • Du kanske gjorde narr av eller stirrade på.
 • Om du får involverad med droger, använd ditt bästa omdöme. Se till att du vet de omedelbara och långsiktiga effekter, eventuella risker (inklusive saker som kanske inte är den ursprungliga drogen), och vad man ska göra i händelse av en dålig resa. Se också till att du har en vän att hålla utkik efter dig. Vissa människor kommer att bli irriterad och inte vill ha något att göra med en person som använder droger, men en riktig vän, eller vem som helst som följer den andra R i PLURR, kommer att se till att du är säker.
 • Försök att hålla sig till ett färgschema - alltför många neons alla tillsammans gör att du ser ut som du försöker hårt för att se ut som en klubkid.
 • Kontrollera ecstasydata.org, pillreports.com eller annat piller-testa webbplats för information om vad ditt piller kan innehålla. En hel del piller du köper på gatan i dessa dagar är uppblandat med andra läkemedel du kanske inte vill ta. Men dessa webbplatser vanligtvis inte kommer att ha exakt samma piller du gör, och det enda riktiga sättet att veta vad du lägger i din kropp är att använda ett kit testning av tabletter, såsom från eztest.com. Kom ihåg: när du väljer att göra droger, du alltid tar en risk!

Saker du behöver

 • Animal ryggsäck
 • Kandi
 • Partier och massor av galen ögonmakeup
 • Dekaler
 • Candy: ringpops, bubblegum, gummiworms, något som du gillar.
 • Neon nagellack
 • UFO byxor, Cargos eller andra färgglada byxor, fluffiga kjolar, fluffiga benvärmare
 • Ljusa t-shirts med seriefigurer eller något som gör dig lycklig.
 • En dator är ovärderlig. Du kan forska i musiken och dansen, kontakt med andra kandi barn världen över, och även ordna att handla kandi med människor i andra länder via mail.
 • En vän att använda "buddy system" med på ett rave.
 • Håll dig lycklig: d