Wka

Hur kan man vara en enkel människa

Trött på att leva ett komplicerat liv? Tja, är en enkel människa glad och är mer av en behaglig personlighet som handlar med att vara den perfekta personen. En enkel människa åberopat fem liv sinnen: bok, vanligt, gata, mode och affärer.

Steg

Hur kan man vara en enkel människa. Hitta det enklaste sättet att göra saker.
Hur kan man vara en enkel människa. Hitta det enklaste sättet att göra saker.
 1. 1
  Använd. Om du slöfock hela tiden, kommer du har problem med ryggen i framtiden.
 2. 2
  Hitta det enklaste sättet att göra saker. Om något kan vara enkelt, gör det på enklaste sätt. Ta inte 15 steg för att lösa ett problem som kräver 2 steg för att lösa. Nu är detta inte innebär att det enklaste sättet är alltid lätt - arbeta smartare, inte hårdare.
 3. 3
  Tänk innan du talar. Om du inte har något att säga, säg då ingenting. Om du har något att säga, tänka på vad du säger att undvika att göra ytterligare pinsamheter och dumhet själv.
 4. 4
  Vara förnuftig. Enkla människor är de mest produktiva människor eftersom de har 5 liv sinnen (bok förnuft, sunt förnuft, street känsla, modekänsla och affärsmässighet). Inte alla kommer att ha dessa sinnen i lika stora mängder, men försök att förbättra dig själv i dem alla.
 5. 5
  Klä helt enkelt. Gå inte för något alltför färgstark eller för tråkigt. Om det är en formell händelse, bära några mörka byxor, en anständig vit skjorta, en röd slips, och några svarta finskor. Det är så enkelt som att bära en t-shirt och blå jeans. Men din stil är du.
 6. 6
  Har vissa seder. Det kommer inte döda dig och hyfs tar dig väldigt långt i livet.
 7. 7
  Var inte en fegis. Stå upp för vad du tror i. Enkla människor också tänka innan mental och fysisk argument.
 8. 8
  Ha en bra attityd. Detta är den absolut viktigaste att ha. En bra attityd är värt mer än en miljard dollar. Om en enkel person tillsagd att göra något, gör han det, men han inte få skjuts i fel riktning heller. Han blir inte används eller tas tillvara.
 9. 9
  Vara oberoende. Du kan försöka att få saker gjorda själv såsom rengöring ditt sovrum, gör dina läxor, kanske matlagning eller städning. Detta kommer att visa att du är ansvarsfull och självständig.
 10. 10
  Håll dig till god moral och värderingar. Dricker inte, röker, tar droger eller festa hela natten. Dessa saker är inte viktiga, de kommer inte hjälpa din framtid-och de är definitivt inte bra för dig eller din hälsa. Håll dig borta från det! Om måttlig alkoholkonsumtion är traditionell i din familj, be en vuxen om råd om ansvarsfullt drickande. Håll dig till ett utegångsförbud timme även om dina föräldrar inte har satt något för dig, som alltid hemma vid midnatt eller tidigare. (Detta är ett exempel på en god affär.)

Tips

 • Street mening innebär medvetenhet om omgivningen och territorier. Att veta när man ska hustle att överleva.
 • Business mening innebär seder och arbetsmoral.
 • Det hjälper om du är laid back.
 • Boka mening innebär Smarts du skulle lära dig i skolan.
 • Sunt förnuft innebär attityd, beteende och känsla av förståelse.
 • Modekänsla betyder stil.

Varningar

 • Undvik drastiska förändringar i ditt liv. Det kan vara motbjudande för dina vänner och familj.
 • Alla är jämlika, men vissa människor har fått bättre sinnen än andra. En person med bok förnuft kanske inte har sunt förnuft. Och en person med båda kanske inte har modekänsla eller nåt sånt. Du kommer inte att vara perfekt!