Wka

Hur kan man vara en cool hippie

Du gillar hippies, va? Nåväl, detta är inte för alla, så om du inte är lite hippie just nu, då detta kanske inte fungerar för dig. Men om du bara vill läsa detta för heck det, sedan gå vidare.

Steg

Hur kan man vara en cool hippie. Försök att vara rolig och allvarlig på samma gång.
Hur kan man vara en cool hippie. Försök att vara rolig och allvarlig på samma gång.
 1. 1
  Försök att vara rolig och allvarlig på samma gång.
 2. 2
  Älska ditt land, kritisera din regering.
 3. 3
  Försök att vara lugn och samlad. Detta kan vara svårt för vissa.
 4. 4
  Det är OK att tycka illa människors handlingar, dem bara som person.
 5. 5
  Skratta mycket.
 6. 6
  Vara! Lyssna till vad du vill, bära kläder som tilltalar dig. Ingen annan ska berätta för dig vad du vill, och om de gör (vilket de kommer) gör inte dem, om de är den sortens person som trys att skada människor du bör inte ta deras råd mycket mindre kritik på allvar. Men det är inte nödvändigt att skryta om din skillnader, bara som exempel.
 7. 7
  Advocate kärlek i motsats till hata - fred i motsats till krig - uttrycka sig själv i motsats till inhibition.
 8. 8
  Ge freden en chans!
 9. 9
  Gör gratis. Var villig att hjälpa andra gratis - eller ta ut i handeln eller byteshandel. Den hippie undergrupp som kallas tror att i slutändan pengar kommer att avskaffas, att allt arbete ska göras gratis eller handel.
 10. 10
  Gör alla dina.
 11. 11
  Alla är din vän nu som en, så gör människor som hatar världen dina mycket avlägsna vänner.
 12. 12
  Låt ingenting bugg (bry) dig eller sätta dig ner.
 13. 13
  Det är inte nödvändigt att använda ord som solid, groovy, gräva, osv., Men om du vill, hitta en guide till 60 slang som The Hip Pocket Book.
 14. 14
  Några populära hippie läsmaterial ingår Siddhartha av Hesse, sagan om ringen av Tolkien, och skrifter Mahatma Gandhi och John Lennon. Dock bör du välja den litteratur du föredrar. Samma med dina musikaliska val.
 15. 15
  Ha en sval pannband.

Tips

 • Låt din inre skönhet lysa!
 • Neka alla stereotyper. Tie-dye? Inte obligatoriskt. Droger? Ett personligt val. Många hippies på 60-talet ansåg att en naturlig kost (särskilt vegetarianism), meditera och hålla sig frisk var nycklarna till ett "naturligt hög". Sanna hippies trotsar alla regler och förordningar. I själva verket, om du bara följa instruktionerna som dessa att vara en hippie, istället för att använda dem som bara tips för att inspirera dig på din egen väg, är du inte en hippie ännu.
 • Var upprorisk och flöde mot strömmen.
 • Hippie mode inkluderar tie-dye, hampa smycken, symboler fred och rasta.
 • Cool evenemang där du kan träffa andra människor som är hippies inkluderar brinnande mannen, regnbåge festivaler och konserter musik som Phish och utbredd panik.

Varningar

 • Om du väljer att ta droger, kom ihåg att dina erfarenheter skulle vara dåligt om du inte vet vad du gör - fråga dig själv om det är vad du verkligen vill, och om ja, samla in information, till exempel från en webbplats som Erowid. org
 • Kom ihåg, du växer upp med vetskapen om vad du vill, vad du vill, vem du är, och vem du vill sparka med fred.
 • Kom ihåg att det inte är nödvändigt att ta droger bara för att du är en hippie.