Wka

Hur kan man vara den typ av nörd som flickor älskar

Är du en kille? Bra för dig. Det finns många bra saker med att vara en nörd. Förmågan att tysta de flesta dödliga med en enda punkt är inte att vara snusas vid och din omfattande kunskap om Star Wars är inte alltför illa heller. Tyvärr, ibland, nerds har problem med flickor. Du vill inte att förändra sig själv, men du vill inte vara en dag frizon heller. Tja oroa dig inte - bara läsa den här artikeln och förvandla dig till den typ av nörd att flickor!

Steg

Hur kan man vara den typ av nörd som flickor älskar. Förbättra ditt utseende.
Hur kan man vara den typ av nörd som flickor älskar. Förbättra ditt utseende.
 1. 1
  Vara söt. Många tjejer tycker söta killar oemotståndlig. Detta betyder inte att du är söt till den punkt att köpa saker för att få uppmärksamhet av andra eller offra dina egna behov och självutveckling för andras. Det är också möjligt att vara söt och rolig genom att vara någon som vet hur lekfullt att retas flickor. Att vara kaxig är mindre sannolikt att imponera nerdy flickor än det är att imponera genomsnittliga flickor. Känn inte att du måste agera kaxig. Nerdy flickor kommer att älska det när du delar din nerdy kunskaper med dem. Alternativt...
 2. 2
  Var självsäker. Tror du kommer att Ace nästa test? Inte förkunnar det! Det kommer bara få dig att verka arrogant. Men säg inte att du kommer att misslyckas det. Ett av de bästa sätten att visas ödmjuk och säker på samma gång är att vara ledare och hjälpa andra om de ska ha en hård tid. Nerdy flickor kommer att märka när du är take-charge ledare. Att vara expert och ha förtroende för att visa andra är en verklig plus i ögonen på kvinnorna. Se till att du låter dem se dig i rollen som ledare eller expert.
 3. 3
  Filial ut. Inte stanna fastnat inuti din vänskap cirkel - filial ut! Försök att prata med andra människor eller hjälpa andra elever med skolarbetet. Bli en handledare! Du behöver inte sluta prata med dina vanliga vänner eller ändra din personlighet - bara kliva ut ur din komfortzon. Detta kommer att säkerställa att du är mer märkbar.
 4. 4
  Var trevlig. Vara så bra som du kan för alla - inte bara flickor. Hjälp folk när de frågar dig, men inte offra dina egna intressen eller planer för andra. Om du aldrig att uppleva ditt eget liv och är alltid orolig att vad andra människor vill att du ska vara att du kommer att bli en bitter, ofullständig personen. Att vara en komplett människa med sina egna, fullt liv hjälper dig att bli en allmänt trevlig person. Tjejer älskar trevliga killar - och detta kommer sannolikt att öka din popularitet alltför (uppenbarligen inte om du väljer att vara elak). Men se upp! Niceness är bra för att vara populär bland flickor men inte skapar attraktion, det är helt enkelt en "bra att ha." Du måste använda roligt, flirta, fysisk handling, och några av de andra på denna lista som förtroende när det blir dags att etablera en romantisk relation snarare än en platonisk relation
 5. 5
  Förbättra ditt utseende. Ser absolut inte allt, men det hjälper om du ser din bästa. Sköt om din hud: rengöra och återfukta varje dag. Nej - det är inte bara för flickor, och ja - det är värt den tid och ansträngning för att göra din hud ser sitt bästa! Dessutom har många kvinnor vet att det finns vissa frisyrer som fungerar för formen på deras huvuden. Det är också bra råd för män. Om du bär samma kläder varje dag eller lever i en värld av höga krage skjortor, prova koppla ditt utseende eller bara städa upp lite. Försök att matcha färgerna när du bär en hel outfit, och alltid se till att du bär rena kläder. Aldrig bära strumpor med byxor instoppade i, och inga öppna skjortor, är det inte en bra look. Dusch varje dag, tvätta håret ofta och försöker undvika dålig andedräkt. Rakning, geek stubb är inte cool (och om du är tyvärr en av de män som har polisonger, raka dem också). Skägg är OK men undvika den så kallade "UNIX skägg". Detta kan tyckas trivialt och meningslöst men det är värt allt för att få dig titta, lukta och känna som den typen av kille som tjejer älskar! Om du bär glasögon, få snygga letar glasögon eller överväga att bära kontakter. Försök att undvika nördiga skjortor som är relaterade till serietidningar, tv-spel, anime, Star Trek, datorer, memes internet, saker som uppenbarligen gör dig nördigt (Såvida du går för en tjej som är i det grejer, i vilket fall bär dessa tröjor. De ska se till att du har något gemensamt och du har något att bygga en konversation runt.)
  1. Undvik klänning som är alltför conspicuoulsy dapper eller GQ eftersom du ännu inte är på konfidensnivån för att bära bort det. Och det kommer också att komma ut som försöker för hårt att vara "mjuk" och upstage de vanliga grabbar. Bara gå med rena, snygga kläder som ser trevligt och diskret.
  2. Förlora goth dräkt. Definitivt undvika "trenchcoat maffia" look. Klär inte i svart. Gå till en mogen, nykter blick.
 6. 6
  Hitta något du gillar. Ljug inte för dig själv, men se om det finns ett band eller sport som är populär att du tycker om. Detta är ett bra sätt att få nya vänner, eftersom du kommer att ha något att prata om.
 7. 7
  Inse att tjejer är människor också. Om du är nervös över att prata med en tjej, det är inte osannolikt att hon känner lika nervös närmar dig.

Tips

 • Du måste visa ditt självförtroende. Ha god hållning, ögonkontakt och le. Stirra inte på dina fötter när du går, eller sätta händerna i bakfickorna! Det gör att du ser isolerade och ödmjuk.
 • Var en gentleman! Du kommer bli förvånad över hur långt det ska få dig, men var inte obnoxiously långlivade. Om du frågar en tjej ut och hon säger nej, acceptera det. Kör inte omkring efter henne och frågar henne. Även om hon till slut säger ja, kommer det bero på att hon är trött på dig frågar, inte för att hon tycker om dig!
 • Om du vill be vänner att hjälpa dig, se till att de tar det på allvar och inte bara gå upp till flickan och be henne ut för dig. Det här gör att din feg och det är aldrig bra.
 • De flesta tjejer (och förmodligen pojkar) söker någon som gör dem känna sig trygg och säker. Inte ekonomiskt men känslomässigt. Inser att alla freaks ut från gång till gång och vara beredd med dessa ord: "Det är okej Allt kommer att bli bra.". Många gånger, det är allt som krävs för att släta över en grov patch. Åh, och krama dem, en hel del.
 • Det finns några flickor som kommer slumpmässigt presentera sig för dig och ställa frågor om skjortan du fick på Model FN-konferensen. Det är inte rätt tid att be dem hjälpa dig ta bort boxarna du fick på en annan (och ja, sådana boxare existerar).
 • Om en tjej som du finner attraktiva, men du har aldrig riktigt tänkt som en "nörd-lover" kommer upp och börjar chatta med dig när du är ensam eller borta från sina vänner då hon gillar antagligen dig. Annars skulle hon inte bry prata alls. Hon är förmodligen alltför generad för att be er ut framför hennes vänner, eftersom de inte gillar dig som hon gör. Så småningom, om allt går bra kommer du inte ihåg vem vet att du har något speciellt tillsammans!
 • Om du försöker att få någon som inte är nördig, är det bäst att inte nämna nerdy saker. Försök att prata om något som du både njuta av och kan relatera till, som sport, lärare, band, sociala sammankomster, politik etc. - och som med alla potentiella kompisar, trampa politikens subjekt med försiktighet och vara medveten om att vissa politiska skillnader kommer omedelbart anser du oförenligt. Men ljuger inte om vem du är. Du kan försöka gräva kortfattat i nerdy ämnen såsom Star Wars, kvantfysik, anime, manga, humorbok, fantasy romaner, sci-fi, det paranormala, datorer, internet memes, spel, etc - men vara beredd att ändra förbehåll om den enda personen inte är i den.
 • Kroppslukt är egentligen ointressant. God personlig hygien är det första steget till god social interaktion. Dusch dagligen, borsta tänderna och tvätta dina kläder regelbundet. Ha en bra lukta parfym, inte något alltför överväldigande. (Lägg inte på för mycket.)
 • Tycker inte att du måste bli en annan person för folk att gilla dig, bli en bättre version av vem du är.
 • Läs om de saker hon är intresserad i. Detta är ett bra sätt att imponera på en tjej, och du kan bli förvånad över vad du lär dig. Till exempel, om hon gillar mode, läsa upp ett par av hennes favorit designers. Hon kommer att bli imponerad av hur fördomsfria du är, och,-bonus-du har bara ökat din kunskap om den roll som kläderna spelat i vår socio-ekonomisk historia!

Varningar

 • Var försiktig med att bli manipulerad. Ibland människor söker sig nördar på grund av deras förmodade tekniska förmåga eller intelligens. Om du upptäcker att någon talar till dig bara när de är i behov av hjälp (dator, läxor, etc.) och kommer inte att ge dig den tid på dagen annars, är chansen att de bara utnyttjar dig.
 • Ibland kvinnor söker sig nördar eftersom de är under den felaktiga föreställningen att nördar är mer "stabil", "mindre benägna att fuska", eller "mognare". Om detta inte gäller dig, se till att du desillusion dem innan de får sugas in i relationen ytterligare. OCH den besvikelse borde vara om din stabilitet och mognad inte sannolikheten för att du fuskar. Om du är benägna att fuska på någon så ska du inte gå ut med dem alls eftersom det visar att du egentligen inte gillar dem alls. Vara rakt upp, datum tjejer som inte vill bosätta sig heller, leta efter den typ som föredrar ett öppet förhållande och inte ljuga om det. Detta är mycket vettigare och ger precis så mycket variation. De existerar.
 • Låt inte tjejer behandlar dig som en dörrmatta. Om en tjej försöker kliva över er, visa henne dörren. AKA vispad! Var inte en pushover, visa viss assertiveness. Visa inte aggressivitet men eftersom du kan skrämma bort henne eller hon kan få fel uppfattning om dig. Vissa tjejer gillar en kille som kan ta kontroll men ingen tjej gillar en kille som berättar vad man ska göra någonsin.
 • Allvarligt överväga att ta tid att hitta nördiga tjejer som delar din passion om du får som uttråkad med det mesta utanför den. De existerar och ditt liv kommer att bli mycket rikare med någon som delar verkliga gemensamma intressen med dig. Ett bra, effektivt val är att leta efter jämförbara nörd hobbies - den Renfaire tjej som alltid gör nya medeltida dräkter, tillhör SCA, tycker om att skapa medeltida mat från grunden och kallar sig själv en magdans jänta är sannolikt att förstå varför du är en klingon från tarmen - och hon kan mycket väl bära dina kläder och ta upp intresset för dina händelser om du kommer att sätta på en dubblett och lära sig att swish ett svärd samt en batlet. Liknande intressen behöver inte vara identiska, kan en Stargate och Star Trek fan parning fungerar mycket bra. Var dock medveten om att det kan finnas olika områden av intresse för olika hobbies. Till exempel, även om du är både anime fans, så det finns inga garantier om hon gillar Yuri och du gillar mecha. Den verkliga gemensamma nämnaren är kostymer, memorabilia, i-skämt, sammanhängande subkulturer och massor av färgstarka händelser att klä upp, spela spel och visa upp vid.
 • Du bör vara medveten om att en betydande del av kvinnor som hävdar att de gillar nördar (eller lockas till dem) som faktiskt kan dra till sig en idealiserad mytisk bild av vad de tror nördar och nördar är (eller borde vara). Detta är också känd som den så kallade "Hollywood Geek. Denna idealisering ofta kommer från karismatiska fiktiva karaktärer (som senare inkarnationer av Doctor Who som porträtteras av David Tennant och Matt Smith) som är normalt mycket mer stilig, rolig, utåtriktad, färgstarka, och greenen knäppa än din genomsnittliga real-life nörd eller nörd. Det finns möjlighet att dessa kvinnor kan bli besvikna och snabbt tappar intresset när du misslyckas med att leva upp till sin fantasi bild.
  • I en liknande anteckning, Om du letar efter en Geek Girl, förstå att den idealiserade "udda men fortfarande varmt" Geek Girl image, som populariserades av skådespelerskor som Zooey Deschanel, är också väldigt mycket en Hollywoodized mytisk manipulationer. Och i slutet av dagen, är hon bara en skådespelerska att spela en roll.
  • Den "heta gamer flicka" bild som Olivia Munn populariserade är väsentligt mycket mer än en kommersiell "sex säljer" gimmick medan samtidigt öka försäljning och intäkter genom att försöka utnyttja den potential som kvinnliga demografiska. Detsamma kan sägas om den nuvarande fenomenet konventionen "monter babes". Verkligheten är inte att säga att det inte finns några attraktiva kvinnor som gillar spel. Men det är mycket troligt att de kommer att titta på vissa andra typer av spel innan de tittar på något som Homeworld, Myst, Star Fleet Command, eller meningslöst Battles Space.
 • Får inte in mycket detaljer om gårdagens Battlestar Galactica eller att förra numret av Whedons Astonishing X-män som du tycker är så fantastiskt.
 • Även om du kanske har turen att stöta på en tjej som delar dina allmänna intressen, vara medveten om att dina subgenres inte får ingripa. Du kan både som anime, men hon kanske föredrar Love Hina, Kanon, eller Kare Kano över din Gundam, Votoms eller Macross. Både av er kanske gillar science fiction, till exempel. Men medan du njuta av stora rymdstrider och slam-bang actionäventyr, kanske hon föredrar karaktär drama som fokuserar på karaktären psykologi, relationer, sociologiska teman, och sådant. Du kan hitta dessa saker tråkigt, men anser att det rymdskepp, Technobabble och Rayguns har dominerat science-fiction under ganska lång tid. Även för en avsevärd tid har det funnits en brist på stark kvinnlig karaktär representation (annat än kloner av prinsessan Leia eller Uhura) med kvinnor mestadels fungerar som kärlek intressen till manliga hjältar. Tills nyligen har det antagits att kvinnor kommer att titta på en show med en manlig ledning, men män får inte titta på en show med en kvinnliga huvudrollen, och genre visar har skrivits om detta. Detta har hållit kvinnliga fans i begränsad tills nyligen. På grund av en mer frispråkig och många kvinnliga fanbase, ser vi många fler genre exempel med kvinnliga ledare. Science fiction utvecklas och så ska dina möjligheter att uppskatta den genren.