Wka

Hur kan man vara änglalik (för flickor)

Vill du synas angel-liknande och oskyldig, men inte så angel-liknande folk stirrar på dig? Om du vill att balansen mellan normala ängel ingår i din dagliga outfit, då detta är för dig.

Steg

Hur kan man vara änglalik (för flickor). Bär ljusa, oskyldiga färger, som ljusrosa, ljusblå, lavendel, vit, silver och guld.
Hur kan man vara änglalik (för flickor). Bär ljusa, oskyldiga färger, som ljusrosa, ljusblå, lavendel, vit, silver och guld.
 1. 1
  Ha en vacker, ängel-liknande utseende. Helst hålla håret dess naturliga färg, vara den blonda, svart, rött, eller brunett. Om något, kan blondiner få guld eller jordgubb blonda slingor om de är väl underhållna. Har ditt hår långt och, om du vill, vågig. När det gäller styling, är nere och gratis passande, men eleganta flätor och stilar fungera lika bra. Håll ditt ansikte relativt naturtrogna. En ängel sliter inte klarrött läppstift och svart ögonskugga! En bra makeup regim bör omfatta: Ljus foundation, lite dammiga rouge, persika, guld, eller ljusrosa ögonskugga, mascara, och kanske en liten bit av brun eyeliner (men bara om du är riktigt bra på att göra tunna linjer). Håll dig frisk och ren genom att ta en dusch varje dag, och hålla formen genom att träna regelbundet och äta naturens bästa livsmedel såsom frukt och grönsaker.
 2. 2
  Bär ljusa, oskyldiga färger, som ljusrosa, ljusblå, lavendel, vit, silver och guld. Se till att allt är väl passande, och inte spännande eller sexig. Också bära icke-flashiga smycken såsom små silver och halsband guld och lockets, pärlor och nitar örhänge med en liten gnista. Dessutom, om du kan, bära en massa vitt och bara en touch av guld.
 3. 3
  Promenera graciöst. Änglar inte strut! De glider. Ta små graciösa steg. I grund och botten, gå som om du har vingar.
 4. 4
  Act delen. Änglar är söt och trevlig mot alla, och aldrig hamnar i trubbel. Perfektion är omöjligt, men du kan försöka att vara perfekt!
 5. 5
  Vara oskyldiga. Aldrig svära, och inte kalla folk namn. Detta går tillbaka till att vara söt och trevlig.
 6. 6
  Vara graciös och artig. Agera som om du är en prinsessa, men utan narcissism.

Tips

 • Försök att göra något trevligt för någon annan. Det kan vara något så enkelt som att hålla en dörr öppen för någon eller hjälpa till på något sätt som att ställa ett bord eller att hjälpa en vän / förälder / syskon med en syssla.
 • Var snäll mot människor runt omkring dig, som attraherar bra energi, vilket är änglalik.
 • Försök att inte orsaka ett väsen eller göra en scen när det inte är absolut nödvändigt.
 • Änglar är inte vulgärt, så sinne ditt språk.
 • Smile så ofta som möjligt. Inte för stort ett leende, bara en subtil liten en.
 • Var så graciös och känslig som möjligt.

Varningar

 • Människor kan göra narr av din nya livsstil, men det är bäst att bara ignorera dem.
 • Kom ihåg att änglar inte ska missbruka något, oavsett om det är människor, droger, alkohol eller annat.