Wka

Hur kan man hantera saknar din significant other

Alla som någonsin varit i en långsiktig relation vet att känslan: När din betydande andra är borta, du missar dem intensivt. Lyckligtvis finns det sätt att hantera den känslan. Denna enkla guide visar dig hur.

Steg

Hur kan man hantera saknar din significant other. Betonar inte om kommunikationen inte är möjlig.
Hur kan man hantera saknar din significant other. Betonar inte om kommunikationen inte är möjlig.
 1. 1
  Betonar inte om kommunikationen inte är möjlig. Ta hänsyn till var de är. Om de är avskurna från teknik, sluta vänta på att telefonen ska ringa eller för dem att logga in på AIM. Du vet att det inte kommer att hända, så varför betona det? Även om de kanske har dator eller telefon tillgång, vänta inte med i telefon i timmar eller vara inloggad på AIM varje fri sekund. Det kommer bara göra dig missa dem mer.
 2. 2
  Distrahera dig. Planera en kväll med vänner för att få dig att tänka på din andra större. Om alla dina vänner verkar ha övergivit dig också, komma ut ur huset. Gå till köpcentret eller mataffären. Ta en promenad. Mail som paket du "glömde" bort.
 3. 3
  Vet att även om det kanske inte verkar så, kommer de att vara tillbaka snart. Om du hittar dig själv saknade dem, intala dig det och hitta något annat att göra / tänka på.
 4. 4
  Om inget av dessa tips fungerar, överväga att ta reda på om det nästa gång din viktiga annan är på en resa, kan du hitta något sätt att antingen gå med dem eller semester nära där de ska vara. Till exempel, om de ska vara i (eller i närheten) en storstad som Los Angeles eller New York, skulle du förmodligen gå med dem och ha kul. Eller om de är nära bara nära en stor stad, kan du besöka staden och bara släppa in för ett besök.
 5. 5
  Inte agera som om du inte kommer att överleva utan dem. Det gör bara situationen värre. Visst, du missar dem, men det finns andra viktiga saker i livet.
 6. 6
  Gör små saker som gör att du känner närmare till honom / henne - bära sina jackor, äta på din favorit restaurang, eller titta på bilder. Det är skönt att gå tillbaka genom goda minnen.
 7. 7
  Försök göra något speciellt för hans eller hennes återkomst. Planering det kommer att hjälpa kanalisera din spänning och hålla dig distraherad, samt att du känner dig som om de kommer att vara tillbaka förr.
 8. 8
  Prata inte med vänner om hur mycket du saknar din andra om du inte vet att de kommer att vara förstående och faktiskt trösta dig. Folk talar om att "komma över det" ofta inte förstår att känslan av saknad någon intensivt och kommer att få dig att må sämre.

Tips

 • Inte galen att de är otrogen mot dig varje sekund av varje dag. Detta är ytterligare en av de saker som bara kommer att stressa dig.
 • Om din betydande andra har tillgång till telefon, inte kalla dem varannan timme för att "kolla upp" på dem. De ska weirded ut. Lita på mig.
 • Prova och ställa in en speciell tid för varandra, som att titta en favorit show samtidigt medan de är borta. Du kommer att känna dig närmare veta att de tittar på samma sak som du, kommer det också ge dig både något att diskutera annat än hur mycket du saknar varandra.
 • Om de gör det ofta, försök att vara öppen och förklara hur du känner.
 • Förvara inte bli utflippad eftersom du kommer att förvänta honom / henne att vara helt och hållet i kärlek från saknad dig, men kanske han / hon hade en dag ut eller något och han / hon hålla det till hans själv / henne själv.

Varningar

 • Var snäll mot dig, och göra saker som du vill göra... men oftast inte skulle hinna med. Liksom måla, skrot bokning... vad gör dig lycklig.
 • Om de ska vara borta en längre tid (som 2 månader), inte vara upptagen med hur många dagar det kommer att vara tills de är tillbaka. Svaret i dessa fall är ofta en hel del, och det kommer bara stress du ut att tänka på det.
 • Om du gör en stor sak om det, kommer du inte ha en betydande andra att missa för mycket längre. Inte agera som om det är slutet på världen.
 • Tappa inte sova över här. Det är förmodligen inte värt det.