Wka

Hur kan man hantera om du tror att dina vänner menar är att du

Så du tror att dina vänner är att vara elak mot dig? Du kanske eller kanske inte vet säkert. Så vad händer nu? Om du inte vet hur man berättar dem här finns hjälp:

Steg

Hur kan man hantera om du tror att dina vänner menar är att du. Berätta för dina vänner "Jag undrar, och jag känner mig lite konstigt att fråga dig detta, men tror du att du håller på att betyda för mig?
Hur kan man hantera om du tror att dina vänner menar är att du. Berätta för dina vänner "Jag undrar, och jag känner mig lite konstigt att fråga dig detta, men tror du att du håller på att betyda för mig?
 1. 1
  Berätta för dina vänner "Jag undrar, och jag känner mig lite konstigt att fråga dig detta, men tror du att du håller på att betyda för mig? Har jag gjort något för dig att göra dig upprörd med mig? Det kanske inte verkar som det till dig men det gör för mig. "
 2. 2
  Berätta för dem vad som gör att du tror att de hatar dig eller är upprörd med dig. De kanske säger "Åh förlåt" på ett sätt som det eller de kanske inte, de kan vara upprörd med dig och du kan vara skyldig dem en ursäkt. Ibland inser inte att vad de gör kan vara sårande och ibland de gör det med flit för att få era reaktioner från dem.
 3. 3
  Du kan fråga dem, "säger du saker bakom min rygg?" De kommer oftast inte svara och kan säga nej, men du kan berätta om de håller sig borta från ämnet. Var inte deras vän längre om de gör. Vänner säger inte saker bakom en väns rygg. Du behöver inte folk gillar det i ditt liv.
 4. 4
  Om de fortfarande är elak mot dig så ska du fråga dem varför de är arg på dig och säga "om du är arg på mig utan anledning bara lämna mig ifred. Jag bryr mig inte längre!" Efter bara hitta bättre vänner som är trevligare.
 5. 5
  Om inget av detta fungerar, gå vidare. Alla dessa metoder har prövats och inte alla av dem fungerar, men du kan alltid välja nya vänner, och om dina vänner är elak mot dig, lägg inte ut med dem. Det är bättre att vara ensam än att ha vänner som är elaka. Du förtjänar bättre än så här!

Tips

 • Du bör inte ta några negativa kommentarer från dessa vänner, skulle det bara få dem pumpas upp, och gör det ännu mer.
 • Om denna vän håller menar därför att de vill ha en ursäkt från dig, och du är inte säker på vad du har gjort fel och de brukar berätta varför de vill ha en ursäkt, inte ge dem en! Om de är att vara elak, de inte förtjänar en ursäkt, du gör, det är inte ditt fel att du inte vet vad är buggning dem, är chansen att dina andra vänner kommer inte heller!
 • Om dina föräldrar säger till dig att de inte är vänner som bör betrodda, lyssna på dem. De vet mer än du.
 • Om du tror att de blir elak mot dig, ska du tala om för dem att du inte tror att du ska vara vänner längre sedan säga förlåt och sedan gå och få bättre vänner. Det är ingen idé att vara runt människor du kan inte lita på.
 • Om du tror att de är arga på dig och du inte kommer ihåg att göra något för dem att de kanske bara inte vill vara vänner längre.
 • Var försiktig med att anklaga din vän att säga saker bakom ryggen eftersom din vän kanske inte och det kan vara ett pinsamt ögonblick.
 • Om du tror att dina vänner pratar om dig bakom din rygg så är du mer än sannolikt rätt. Människor har en känsla om dessa saker. Om de menar att ditt ansikte samt prata bakom ryggen, förlora dem snabbt! Låt dem gå vidare till ett annat mål.
 • Du kanske vill tänka på hur du behandlar din vän, kanske du kan vara medelvärdet ett. Om så är fallet, be om ursäkt även om du inte vet varför de är arga, det kan rädda din vänskap. Även om det ibland är en dålig idé att be om ursäkt för att din vän kan känna sig överlägsna till dig. Var försiktig.
 • Du är din egen person. Gör inte en comeback. Du är vem du är. De är bara idioter som är osäkra och är mycket dramatisk. Du vet vad som är rätt. Och du vet vad som är fel.
 • Detta är livet! Om du behöver känna att du är den vän, varför är det viktigt för dig, vad kommer du få från den? Om du berättar för dem vad skulle de säga?
 • Bara ignorera då om de är verbalt kränkande för dig. Detta fungerar alltid. Ibland kan de inte vara elak och kränkande utan de kanske vill spela.

Varningar

 • Kan förlora några vänner, men detta uppvägs av de nya vänner du ska göra.