Wka

Hur inte agera som ett barn

Du kanske inte ett barn längre, men du kanske inte riktigt vara en vuxen heller. Det enda sättet att inte bli behandlad som ett barn är att inte agera som en. Med hjälp av dessa enkla steg kan du lära dig att vara mogen och agera mer vuxen.

Steg

Hur inte agera som ett barn. Veta när man ska agera fånigt och när man ska vara seriös.
Hur inte agera som ett barn. Veta när man ska agera fånigt och när man ska vara seriös.
 1. 1
  Fokusera på dina studier. Gör din hemläxa när du tillfrågas. Detta visar ansvar och som du vill. Vuxna, särskilt lärare och föräldrar, verkligen uppskatta det.
 2. 2
  Göra bra val. Om du får i trubbel i skolan, hemma eller någon annanstans, kommer du att behandlas som ett barn. Vuxna vill se dig att fatta bra beslut.
 3. 3
  Var respektfull. Att vara respektlös mot någon, särskilt en vuxen, är väldigt barnslig. Detta betyder att du aldrig ska svära vid eller runt en vuxen, aldrig tala illa om dem, eller bara vara oförskämd i allmänhet. Att vara respektlöst tells vuxna som du inte bryr dig, och du är fortfarande ett barn, som inte är en bra sak.
 4. 4
  Vara ansvarig. Detta är enkelt. Städa upp dina mässar eller bara inte göra något i första hand. städa upp efter dig. Gör dina sysslor. Vuxna uppskattar verkligen detta och känner att du försöker hjälpa dem. När du gör din del, har dina föräldrar inte göra det åt dig, vilket de älskar.
 5. 5
  Kommunicera. Dina föräldrar vill mer än att du helt enkelt till dem och förstå vad de säger, de vill höra från dig också. Så om de försöker att prata med dig, och lyssna. Eller, kan du prata med dina föräldrar. Om du vill prata om något som hände i skolan, sitter dina föräldrar ner och vara seriös. Försök inte att få det att låta barnsligt, försöka få det att låta som om du menar det och du försöker inte överdriva.
 6. 6
  Vara frisk. Ät rätt, och! Barn bryr sig ofta mindre om sin hälsa än vuxna. Du ska inte!
 7. 7
  Vara mogna. I första klass, kan sticka en penna i näsan varit lustiga. Men, du är inte längre i första klass, nu sticker en penna i näsan är ett tecken på omognad och visar dig som fortfarande är barnsligt.
 8. 8
  Veta när man ska agera fånigt och när man ska vara seriös. Du måste förstå att vara mogen betyder inte att man måste vara seriös och spända om allt. Nej, du kan fortfarande ha roligt och vara ett barn på hjärta, men du måste lära dig när och när inte goof off. I klass, bör du vara fokuserad på dina studier. Men, när du umgås med dina vänner, det är bra att låta din barnsliga natur ut. Du kan spela spel, skratta, och som en mogen vuxen, behöver du bara veta gränserna.

Tips

 • Detta betyder inte att du aldrig kan agera som ett barn. Om du fortfarande är ung, handla din ålder.
 • Agera din ålder inte försöker vara alltför ansvarig, balansera ut när man ska ha ett litet skratt.

Varningar

 • Tryck inte det. Detta gör att du ser ut som ett barn som försöker agera som en vuxen.
 • Vet att du inte behöver vara allvarlig hela tiden. Du är fortfarande ett barn, och oavsett hur mogna ni agerar, bara tiden kan ändra på det. Du ska njuta av barndomen medan det varar. Det finns gott om tid för moget beteende, så missa inte ut på att vara ett barn. Du kan vara ansvarig och ändå njuta.
 • Använd inte dessa metoder för att få något från dina föräldrar.