Wka

Hur hittills mer än en kille i taget (för kvinnor)

Om du vill lära känna mer än en kille i taget, och du inte är i en exklusiv relation, det är ditt val att göra! Om du inte vill att de killar som du dejtar att veta, kommer den här artikeln ge några tips. Men för att undvika smärtsamma missförstånd (som en kille du sluta vilja vara med känslan svek när han får reda på att du hade daterat andra människor medan du daterat honom) här är några ytterligare tips om hur de kan utöva takt.

Steg

Hur hittills mer än en kille i taget (för kvinnor). Var öppen och om vad du gör.
Hur hittills mer än en kille i taget (för kvinnor). Var öppen och om vad du gör.

Ärlig strategi

 1. 1
  Var öppen och om vad du gör. Om du känner att det är inget fel med dejta mer än en person i taget, det finns ingen anledning att dölja det. Det är bra att ta upp det, men eftersom människor har olika perspektiv på dating. Vissa killar kanske tror att det är bara okej hittills en person åt gången (även om du inte har åtagit sig att vara i en exklusiv relation ännu) och kan anta att du känner likadant.
 2. 2
  Berätta en historia som avslöjar dig Hittills har mer än en kille i taget. Exempel: "En gång var jag på en dejt med en kille, hade vi sett varandra i ungefär en månad, och vi stötte till en annan kille jag hade gått på en date med en vecka tidigare, och det var verkligen besvärlig. En av dem blev riktigt arg på mig, för jag antar att han trodde att jag dejtade bara honom, men hur skulle jag kunna veta att vi var ensam? " Hur reagerar din dejt? Om han inte håller med dig, eller agerar förskräckt, då du vet att han är inte okej med att vara en bland många datum.
 3. 3
  Observera att killar har olika idéer om vad som gör en relation exklusiv. Helst ska en kille frågar dig om han kan vara din enda, och det kan vara den officiella dagen du blir ett par, men i vuxenlivet, saker och ting inte alltid fungerar på det sättet. Så om du inte är säker på om han tycker att du är ensam, fråga honom: "När du dejtar någon, hur vet du när du har gjort hoppa från bara dating, att vara i en exklusiv relation?"
 4. 4
  Tänk på hur långt du vill gå med en kille innan du bestämmer dig för att dejta honom enbart. Vissa kvinnor anser det rättvist spel hittills så många män som de vill, så länge de är alla första datum, men när de bestämmer att de gillar en kille nog att gå på en andra dejt, slutar de att se andra människor så att de kan fokusera på att en kille. För andra kvinnor, kan den tredje eller femte dagen vara där de drar gränsen. Vissa kvinnor har också regler kring hur fysiskt intima de är med någon (t.ex. kyss så många killar som du vill, men när du börjar ha sex med en kille, ha sex bara med honom).
 5. 5
  Gör dina åsikter kända. I en ålder av Internet-profiler, är det ganska lätt. Om du och din dejt känner varandra på nätet, skriva en mening på din dating profil som "jag är okej med en kille som går på datum med andra kvinnor samtidigt gå på datum med mig, men när det blir sexuellt, jag tycker att de borde vara exklusiv, och jag har samma motprestation. " Du kan också skriva en blogg (på Myspace, Facebook, eller var som helst som du känner en person du dejtar kommer att läsa det) som uttrycker dina åsikter om detta ämne. Men, är det mest idiotsäkra sättet att få din åsikt över att säga det.

Sneaky strategi

 1. 1
  Se till att varje kille har ingen aning om vem den andra är, eller att de körs i 100% olika sociala kretsar eller skolor.
 2. 2
  Håll en dag planerare och se till att det alltid är gömd.
 3. 3
  Använd Pet namn som "honung" eller "älskling" för att undvika att blanda ihop deras namn.
 4. 4
  Undvik att ha en myspace eller facebook profil, eller låtsas att du inte har någon. På så sätt behöver killarna inte springa in i varandra på det.
 5. 5
  Var försiktig när du "dubbelbokning" - det är, gå på datum med två olika killar på samma dag. Det är väldigt riskabelt.
 6. 6
  Gå inte till samma ställen med olika killar.
 7. 7
  Om din "Jonas" ringer upp dig när du är ute med din "Stephen", blygsamt ursäkta dig själv för en stund och låt "Jonas" vet att du inte kan prata. Låt honom veta att du har rätt i mitten av något. Men, medan du har honom på telefon, planera en kommande tidpunkt. Friska upp dina anteckningar så att du inte gör samma verksamhet.

Tips

 • Bestäm vilka dagar du vill gå ut och vilka dagar du vill stanna hemma ensam. Detta kommer att bidra till att balansera din agenda och säkra personliga tid. Om du redan har mer än en kille som kommer efter dig, börja planera datum. Till exempel, om du vill gå på en date med din "Jonas" på fredag ​​kväll, då planera det. Om du vill stanna hemma på lördag kväll, då planera det.
 • Håll koll på datum på en planerare. Detta är viktigt eftersom du kan föra anteckningar i det om saker du upptäcka om varje kille. Med detaljerna med den dag då du gick ut kommer att hjälpa dig att behålla om varje kille och vad ni två gjorde tillsammans.

Saker du behöver

 • A Day Planner
 • En mobiltelefon
 • 2 e-postadresser
 • En bra poker face