Wka

Hur hittills en " stoner "

Denna artikel är inte tolerera droganvändning, eftersom vissa läkemedel har många allvarliga biverkningar (se Varningar). Syftet med denna artikel är att lära dig att hantera om man älskar har en kärlek till sina egna... potten!

Steg

Hur hittills en " stoner ". Överväga om du verkligen vill ha relationen.
Hur hittills en " stoner ". Överväga om du verkligen vill ha relationen.
 1. 1
  Överväga om du verkligen vill ha relationen. Även marijuana inte kan tyckas hemskt, kan det få dig i stora problem med lagen.
 2. 2
  THC är en fyllig, sinnesförändrande droger, så förvänta dig din partner att vara fnittrig och hungrig medan under dess effekter. Eller om han eller hon är stenad för det mesta, kan de vara mer allvarligt eller inte så lättstött när de är nyktra.
 3. 3
  Försök att få lite marijuana-fri tid att spendera med er. Även om du inte har ett problem med din partner när han eller hon är hög.
 4. 4
  Det är troligt att din partner kommer att ha en grupp av rökning vänner. Testa dina svåraste att komma överens med dem, eftersom de kommer att vara som syskon till honom / henne. Detta beror på att vänner är viktigare än flickan han precis börjat dejta.
 5. 5
  Rökning är ett individuellt val som bara du ska göra. Respektera din partners val, men vet att de bara försöker dela något de älskar med dig.
 6. 6
  Se till att göra det tydligt att du vill vara viktigare än marijuana. Lycka till. En stoner, om han / hon verkligen älskar dig, bör vara beredda att ge upp rökning potten om han / hon har att göra ett val mellan att bli stenad och vara med dig. Detta kommer dock att göra honom missa potten, och så småningom tröttnar på dig.
 7. 7
  Som ett tillägg till # 6, vara medveten om att ge ett ultimatum till någon som använder marijuana (i. E. "Antingen sluta röka potten eller vi kan inte vara tillsammans") kommer ofta att resultera i minst en, om inte båda parter är missnöjda, arg, bitter eller frustrerad. Kompromiss är ofta en solid grund för relationen. För att ta en hård linje hållning, uttryckligen eller underförstått, att din betydande andra borde inte röka potten eftersom "Droger är aldrig bra" generellt kommer att ha en polariserande effekt på relationen. (Detta är på grund av hur mycket droger rock.) Vara medveten att när du väljer att dejta någon, du väljer att acceptera (och eventuellt kärlek) hela paketet som är den personen, inklusive deras drogbruk om de skulle så önskar.
 8. 8
  Att misskreditera både 7 och 8: Aldrig förväntar din partner att ändra sig för dig. Pundare är allmänt avslappnade människor som känner bäst när de är runt en mer passiv publik. Så, om du kommer in i din partners avspänd miljö och berätta för dem att de kommer att förlora dig om de inte slutar, kommer du oavsiktligt märkas genom dem och deras vänner som en komplett "surr-kill". Poängen är att om du inte vill älska en Toker, inte börja dejta en.

Tips

 • Förutsätt inte att du vet varför din partner väljer att använda en kontrollerad substans, det finns många orsaker som kan skilja sig från individ till individ. Om du är intresserad av att förstå motivationen bakom din partners marijuana användning (rekreation, läkemedel, flykt, etc), försök att diskutera det med dem på ett öppet och icke-dömande sätt.
 • Inte alla pundare är tråkiga och / eller ansvarslös, och vissa kan vara väldigt roligt att vara runt.
 • Kunskap är makt. Läs om droganvändning. (Förslag: Läs om drogen historia och hur det har påverkat narkotikalagstiftningen)
 • Om du befinner dig orolig för din partner drogbruk, prata med dem om det.
 • Låt inte din partner för att köra om du inte är helt säker på att han eller hon inte är berusad.
 • Om du upptäcker att du blir uttråkad när din partner och hans vänner blir stenad, sedan ta läxor / tidskrifter / videoklipp

Varningar

 • Kruka / Hash / Weed / Marijuana har många biverkningar, inklusive illamående från röken (överdrivna hosta kan utlösa gag-reflex), eller problem med jämvikt (åksjuka) i vissa användare [Denna biverkan är sällsynt, eftersom marijuana har varit känt för att undertrycka illamående hos cancerpatienter som genomgår strålbehandling], yrsel, paranoia, muntorrhet etc.
 • Dina chanser att bli en droganvändare ökar när i ett förhållande med en narkoman. Även marijuana INTE är bevisat att leda till andra droger, kan du bli nyfiken efter att lära sig om läkemedlets effekter och se dem själv.
 • Var helt säker på att din relation inte anklaga dig. Innehav av narkotika är ett brott, även om du inte äter eller använda dem.
 • Pot är fortfarande olagligt i de flesta stater och för närvarande olagligt (för tillfällig användning) på federal nivå i Europa. Din relation kan avbrytas om rättsliga problem uppstår. Var säker på att du är okej med det här.

Saker du behöver

 • Ett öppet sinne och hjärta!
 • Lite ensam tid med din stoner