Wka

Hur förbättra fysisk intimitet

En av de vanligaste farhågorna hos både män och kvinnor, raka eller homosexuella, är om de kommer att kunna binda fysiskt med en annan person och uppnå tillfredsställelse och självförverkligande i att göra så. Tja, här är några saker att tänka på...

Steg

Hur förbättra fysisk intimitet. Av många skäl, kan kön vara ganska skrämmande, och i vissa fall till och med skrämmande för din partner.
Hur förbättra fysisk intimitet. Av många skäl, kan kön vara ganska skrämmande, och i vissa fall till och med skrämmande för din partner.
 1. 1
  Av många skäl, kan kön vara ganska skrämmande, och i vissa fall till och med skrämmande för din partner. För att undvika att skrämma bort någon, kommer jag presentera för er att en kortfattad guide med saker som måste undvikas.
 2. 2
  Ompröva din attityd lite. Fysisk närhet är inte en prestation eller en tävling, det kan vara den mest uppriktiga uttryck för din kärlek till någon annan och befästa det band mellan två människor, fördjupa sin intimitet och när angenämt, för att producera barn.
 3. 3
  Gör tid för romantik. Lätt aromatiska ljus, dela ett glas vin eller två, och prata med varandra. Sitt i soffan, lägger armen om din partner, och bara sola sig i intimiteten i ögonblicket. Tala om saker angenäma, och dela en kyss eller två. Kom ihåg, kommer allt detta att leda fram till en mycket givande och rolig delade ögonblick av kärlek.
 4. 4
  Lär dig att massera din partner. Använda parfymerade oljor är en fin touch och det är väl känt att dofter kan både slappna av och väcka. Röra och beröring är båda lika viktiga, så lär både att ge och få!
 5. 5
  Lyssna på och prata med din partner för att lära sig om de gillar och ogillar. Att vara helt fokuserad på varandra är oerhört viktigt eftersom det kommer att bidra till att stärka din relation både i och ur sängen.
 6. 6
  Tryck aldrig för något som gör att det känns obekvämt för varken dig eller din partner. Det är helt acceptabelt att prova något annat, så länge du är både glada.
 7. 7
  Tillbringa mycket tid på förspel eftersom detta är ett utmärkt sätt att upptäcka vad ni tycker. Stressa inte saker.
 8. 8
  När ni båda trivs med varandra kan du dela dina mer intima fantasier och kanske handla några av dem! Så länge det är kul för er båda, det finns ingen skada i ett litet experiment.

Tips

 • Du kommer bara vara ett meningsfullt partner om du är riktigt bekväm med den person du är med.
 • One night stands kan tyckas kul men det är bara när vi utvecklar en fysisk relation med någon vi älskar att det blir riktigt meningsfull.

Varningar

 • Aldrig tillåta dig själv att övertalas att delta i någon handling innan du är redo. Ta dig tid att lära känna någon innan du obligation fysiskt med dem och vara säker på att det är vad du verkligen vill. Låt aldrig någon pressa dig.
 • Se till att öva säker sex! Se till att en kondom används, för att hjälpa till att skydda din partner och dig själv från eventuella könssjukdomar. (Även med en kondom, är det fortfarande möjligt att överföra STD).