Wka

Hur förbättra din förolämpning utbyta förmågor och allmän hater lämplighetsprov


En snabbguide till praktiska Combat-ändamålsenliga metoder för verbal självförsvar och brute-force belittlement andras.

Steg

Hur förbättra din förolämpning utbyta förmågor och allmän hater lämplighetsprov. Ha en förståelse för din situation och omgivning.
Hur förbättra din förolämpning utbyta förmågor och allmän hater lämplighetsprov. Ha en förståelse för din situation och omgivning.
 1. 1
  Ha en förståelse för din situation och omgivning. I allmänhet humor är en mycket subjektiv uttrycksform, men att veta hur dina ord kommer att tas emot är ännu viktigare här, när en punchline eller retort backfires den gör det mest illvilligt i realtid kamp om förstånd.
  • Du måste också vara medveten om den kulturella ramen för din publik, och din motståndare. För de flesta människor, ett "svar i form" är en viktig del av vänd bort med en motståndare, om någon retar dig med ett mässområde-men-belittling smeknamn och du högljutt bomba ut sin etniska bakgrund är det sannolikt att göra en scen och ser ut som en jackass.
  • Ha alltid i åtanke att vad du hittar roliga inte nödvändigtvis hit med människorna runt omkring dig - seger avgörs av allmän konsensus, så även de mest privatägda lustiga "snap" är värdelös om din målgrupp inte får det.
 2. 2
  Detta hänför sig till ovanstående punkt: för att bibehålla den högsta sannolikheten för att slå med dina förolämpningar, är det viktigt att vara väl insatt i flera metoder. Där jag kommer från, Kalifornien, bör den moderna taktiska Insulter vara insatt i historiskt afrikansk-europeiska "dussintals" (detta är den brasilianska Jiu-Jitsu i komiska förolämpningar), internet blidkar, svär-tunga populärkulturella soundbites och ett brett utbud av etniska och klass-baserade stereotyper.
  • Den bistra sanningen är att det flyger i en privat skola studentrummet Hall kan mycket väl falla platt i ett vaktmästeri personal lunchrummet (detta är av erfarenhet), och vice versa. Ha detta i åtanke hela tiden.
 3. 3
  Räknaren: Från början visar din motståndare så lite respekt som situationen tillåter, om du känner deras "avsikt att clown" innan deras mening är klar, med alla medel avskurna dem innan de når punchline.
  • Så mycket bättre om det är ett utstuderat linje. Detta kräver snabbhet men inte finkänslighet - "! Snap (NAME) fick skämt!" är ett tiotal synsätt, mest effektiva om de kombineras med att peka eller täcka sin egen mun i låtsad stöt.
  • Liknande blinda motverkande metoder kan användas utan "Flava", som skrattar högt med en oproportionerligt stor grad av entusiasm för ett ljummet skämt (denna teknik har nyligen anställd en-mot-en med stor effektivitet genom Gabriel Iglesia den tredje säsongen av NBC: s " Last Comic Standing ").
  • Detta är ingalunda en solid försvar. Denna taktik helt enkelt ta bort kanten från din motståndares förolämpningar och köpa dig lite tid att hitta en svaghet att förringa.
  • Helst, men om du har grunden för att förolämpa dem som redan inrättats, kan du kombinera ditt avbrott i en retort.
   • COUNTER COMBO EXEMPEL: (Medarbetare nyligen bröt sitt pek-och långfinger, och har sin hand och vissa siffror permanent utsträckta i en glasfiber cast).
   • Medarbetare: När jag är kung, jag kommer att ha en lag om människor som du, e -
    Snaps Practitioner: DAMN Titta ut det är CLAAAUUUWWWWWW (det är "klon" i en Jim Carrey röst)
    eller
    ... Och så vidare.