Wka

Hur får man killar att gilla dig mer när du går på en dag

Om du vill bli tillfrågad ut på en dag igen, måste du lära dig att bli en bra dag. Se till att du lämnar dörren självsäker, cool, och redo att gå ut och ha kul!

Steg

Hur får man killar att gilla dig mer när du går på en dag. Inse att alla killar är olika!
Hur får man killar att gilla dig mer när du går på en dag. Inse att alla killar är olika!
 1. 1
  Lär dig hur du gör dig redo för en dag. Klä på ett sätt som du känner dig bekväm. Om du normalt bära konservativa kläder och tror att ett lågt skuren skjorta kommer att göra honom vill ha dig mer (och vice versa), kommer det förmodligen bara göra saker mer besvärligt eftersom du kommer att vara obekväm, vilket kommer att leda till att du agerar ur karaktär.
 2. 2
  Inse att alla killar är olika! Man kanske gillar en hel del att förbättra makeup, medan en annan kan du njuta mer naturligt. Man kanske tror att din gröda toppen är söt, kanske en annan tycker att det gör att du ser alltför over the top. Många människor går inte på blinda datum, så du borde få en känsla för vad de vill. Det är okej att bära en V-ringning om du tror att han kanske gillar det, men var noga med att följa ovanstående steg också.
 3. 3
  Var konversera. Gör en insats för att föra ett samtal med honom, annars kommer han att känna att det är hans ansvar. Tvinga inte samtal, men inte låta honom hålla upp ensam. Droppande över hans varje ord är bra, men inte vara en sådan bimbo som du inte kan plocka upp ämnet själv och gå med den.
 4. 4
  Gör ögonkontakt. Undvika blick din dejt kan vara söt eller flörtig i dina ögon, men han kan se det som obehag från din sida. Stirra är lite läskigt, men tittar in i hans ögon ofta är en bra sak.
 5. 5
  Läs om killen intresse och använda den som ett ämne. Killar det när du uppmärksamma dem. Snacka om hans klasser, någon sport han deltar i, hans vänner, och allt annat du kan tänka dig.
 6. 6
  Lär dig hur man korrekt. Det är inte alltför svårt. Om du verkligen gillar killen, kommer små saker som leenden, blickar och handen kommer naturligt om du.
 7. 7
  Var självsäker. Killar älskar confident flickor, för en massa skäl. En är att en tjej som alltid är inte säker, eller bara agerar på det sättet, ger en hel del blandade signaler. En självsäker tjej som talar upp ger killarna en bra idé om vad hon vill. Förväxla inte förtroende med tung självständighet. Medan du bör säga vad du vill, var försiktig så att du inte verkar alltför självständig. Det kan slå en kille av om du alltid vill ha saker på ditt sätt, eller om han tror om du aldrig kommer verkligen behöver honom.
 8. 8
  Imitera lågt underhållsbehov flickor. Var inte alltför krävande på ditt val av mat eller föremål om killarna är att köpa för dig.
 9. 9
  Förolämpa inte dig själv. Första gången du ser din spegelbild och säga, "Ugh, kommer mitt hår inte jobba idag!", Ser han en av dem. Den typ som alltid snygga upp i spegeln, alltid måste förlora bara tre pounds, eller är alltid shopping för en söt ny topp. Det kommer att få dig att verka ytlig och inte värt det.
 10. 10
  Oroa dig inte om goodnight / bye kyssar. Perfekt romantiska datum är sällsynta. Om du verkligen vill träffa killen, kommer kyssas komma snart nog.

Tips

 • Det viktigaste att komma ihåg är att han gillar dig nog överens om att gå på en date med dig, så slappna av och vara dig själv! Ändra inte att imponera på honom. Det är inte den person som han tog ett intresse i.
 • Medge att du är nervös kan faktiskt hjälpa. Om du känner att du inte är dig själv, bara säga att du är riktigt nervös eftersom du är så upphetsad. Han kommer att må bättre eftersom du är så in i honom, och du kommer att må bättre eftersom han vet varför du är inte dig själv.
 • Låt honom inte pressa dig till saker du inte vill göra.
 • Om han ber om ditt mobilnummer ge det till honom (om du inte har en mobil, berätta för honom att du kommer att kalla honom).

Varningar

 • Corny som det låter, är det mycket viktigt att vara sig själv. Om killen som frågade dig såg en söt, naturlig, fräknig flicka i jeans och en t-shirt och han plockar upp en primmed, preppy, flicka med avslöjande kläder och ett halvt kilo smink, kan han backa ut ur det ( och vice versa).
 • Ögonkontakt kan ibland vara skrämmande och konfronterande. Det är bättre att prata med killen i sidled! Om du äter mittemot varandra, eller front-to-front ögonkontakt är oundviklig, undviker inte sina ögon. Titta på hans ögon och följ manners - inte stirra, klä av honom med dina ögon, eller ett fniss för mycket.

Saker du behöver

 • Andedräktmint
 • Mobiltelefon
 • Confidence
 • Medkänsla
 • En förståelse för den person