Wka

Hur får man frisk, glödande hud (män)

Vill du ha vacker hy utan siktning genom din systers tidningar, eller be din mamma? Här är hur.

Steg

Hur får man frisk, glödande hud (män). Tvätta ansiktet och kroppen varje dag.
Hur får man frisk, glödande hud (män). Tvätta ansiktet och kroppen varje dag.
 1. 1
  Använd solskydd. Du har säkert hört det massor av gånger innan, men förebyggande är enklare än att bota. Använd solskyddskräm, en hatt, vettiga kläder nu, för att undvika dålig hud när du är äldre.
 2. 2
  Tvätta ansiktet och kroppen varje dag. Tvätta ansiktet en gång när du vaknar och en gång på kvällen innan du går till sängs. Använd en mild tvål som skiljer sig från den tvål du använder i duschen (de är för hårda för ditt ansikte). Tvätta din kropp minst en gång om dagen.
 3. 3
  Använd akne medicin. Detta gäller för någon kille som får fläckar, svåra eller inga, som vill dem borta. Många människor har nått framgång i produkter som har salicylsyra och / eller bensoylperoxid. En bra rutin är att använda en bra tvål som har minst två procent salicylsyra och sedan en aktuell lotion som Oxy 10 som har 9:55 peroxid procent bensoylperoxid. Börja med att använda det bara på morgonen och arbeta upp till två gånger om dagen på ditt ansikte, axlar, rygg, och när helst du tenderar att bryta ut.
 4. 4
  Återfukta. När du letar efter ett ansikte fuktighetskräm, se till att det står noncomedogenic någonstans på förpackningen eller flaskan. Detta innebär att det inte kommer att blockera porerna och orsaka avbrott outs. För hud du inte är orolig för att få fläckar på, är vanlig lotion böter. För knän och armbågar, är body butter föredra.
 5. 5
  Skrubba. Minst en gång i veckan, löddra upp en luffa eller skrubba och kasta av döda hudceller för att avslöja slätare, mjukare hud. För din kropp, är varannan dag exfoliering genomförbart. För ditt ansikte, försök att hålla exfoliering till två gånger på mest. Se till att du återfuktar efter att du exfolierar.
 6. 6
  Ät gott. Frukt, grönsaker, du vet borren. Kött är mycket viktigt, kan du fortfarande ha din stek, men inte gå överbord. Försök att följa matpyramiden. Dessutom är en multi-vitamin i slutet av dagen en bra idé.
 7. 7
  Motion. Spela footy, cricket, basket, oavsett vad! Gå en promenad eller en cykeltur. Gör det i 30 minuter om dagen.
 8. 8
  Dricka vatten. minst 8 glas per dag av vatten. Du måste hålla kroppen hydrerad.

Tips

 • Rök inte, och undvika alltför stora mängder alkohol.
 • Se till att du torkar huden och ansiktet med en handduk som tvättas minst en gång i veckan.
 • Om du rakar dig, gör det försiktigt. Ta den tid du behöver.
 • Håll håret rent, är fett eller mjäll inte attraktivt. Head & Shoulders fungerar bra och är ganska billigt.
 • Försök att använda en deodorant med en subtil doft, vill folk inte att slås ut när du går fram till dem.
 • Ha ett läppbalsam, nej, det är inte glans eller läppstift. Blistex eller Chapstick är bra märken, försöka få en med en solskyddsfaktor på minst 10. Det håller dem från chapping.
 • Det finns i princip fyra hudtyper (för ansiktet) - normal, torr, fet och kombination. Normal hud är varken torr eller fet, och du bör inte ha mycket acne, om något. Torr hud är oftast flagnande och känns sträv eller uttorkad. Fet hud är benägna att akne och ditt ansikte ser blanka. Med blandhy, dina kinder är torra, och hakan, pannan och näsan (eller din 't-zonen "- i form av ett T) är fet. Du kan vara benägna att akne. Så, sortera ut din hudtyp, och sedan köpa ett rengöringsmedel och fuktighetskräm anpassad till din hud, kan dessa köpas från apoteket, Priceline etc. Fråga en assistent om hjälp. Du kan köpa ansikts moisturizers med solkräm i dem, det rekommenderas, helst med SPF (solskyddsfaktor) på mellan 15 och 30. Allt över 30 kan göra huden mer fet.
 • Biore, Clean & Clear, Oxy 10 och Clearasil är alla stora märken för ansikte tvål, duschkräm, och topikal behandling.
 • Undvik smink, om du inte är i en pojke / punkband.

Varningar

 • Denna hud regimen kommer inte att fungera för varje kille. Vissa människor behöver starkare medicin mot akne, mer fuktkräm, etc. Ge denna plan minst två till tre veckor.
 • Detta hur-till kan vara lite extrem för vissa, kan jag förstå om du inte vill att exfoliera, bara köra runt många och har en dusch varje dag om allt detta inte tilltalar dig, men det kommer inte fungera lika bra.