Wka

Hur får man en valentine

Så, är Alla hjärtans dag närmar sig snabbt och du desperat behöver en Valentine! Här är några tips för att få en Valentine.

Steg

Hur får man en valentine. Starta en konversation med någon du gillar.
Hur får man en valentine. Starta en konversation med någon du gillar.
 1. 1
  Starta en konversation med någon du gillar. Om det finns någon som du har ögonen på, prata med dem om allt och försöka att gradvis byta ämne till Alla hjärtans dag. Om det är svårt att göra, på veckan av Alla hjärtans dag, nonchalant gå upp till dem och fråga om de gör något intressant här veckan, gör det subtilt, som om du är uttråkad eller försöker vara artig.
 2. 2
  Se till att personen du har ögonen på inte har en valentine! Många gör misstaget att inte ber den föreslagna Valentine om de har ett datum och orsaka sig onödig förlägenhet senare!
 3. 3
  Se till att de skulle vara villiga att ha en valentine. Om de går på och om hur de önskar att de kunde ha en Valentine du kan förbigående säga, "Jag vill vara din Valentine!" och allt är bra, men om de inte nämner något alls, se till att de skulle vara villiga att ha ett Valentine. De kanske föredrar att ha den dagen för sig själva eller som redan har ett datum.
 4. 4
  Se till att de kommer att kunna gå på en date. Om de är borta på Alla hjärtans dag, då du inte kan verkligen ha en alla hjärtans dag. Men, kan du be dem i allmänhet, eller gå ut en annan dag.
 5. 5
  Njut av det! Alla hjärtans dag är tänkt att vara för dig att njuta! Bli inte nervös, men svårt det kan tyckas, och försöka att inte bli svettig eftersom detta är en stor avstängning!
 6. 6
  Vad du än gör, se till att du inte dike dem om de accepterar att vara din Valentine. Detta kommer att minska risken för att du någonsin gå ut, någonsin.

Tips

 • Var alltid dig själv. Försök inte att förändra sig själv för att göra någon som du. Om de inte gillar du flyttar bara vidare till nästa.
 • Alltid be dem att välja destination först. Detta är gott uppförande och kommer att imponera. Om de inte kan bestämma, och endast om de inte kan bestämma, kan du välja bland.
 • Gör en insats. Om du är klädd som en luffare och hon är en högklassig smink och klackar typ av tjej, hon kommer inte att lockas till dig, såvida det inte är den typ av person som du vet att hon går för.
 • Vissa mediekoncerner har dejting program för ensam så bara gå till vissa tv eller radio stationer till poolen i möjliga datum för Valentines.

Varningar

 • De kan säga nej. Detta är inte garanterat att det fungerar, det gör det för många, men följ din magkänsla. Om de vägrar att prata med dig eller uppenbarligen hatar dig då inte fråga ut dem.