Wka

Hur får ljusare ögon

Ganska mycket alla tjejer drömmer om att ha vackra ögon, eftersom detta är den mest märkbara delen av dina ansiktsdrag och det kan få dig att se fantastisk. Nyckeln till att ha ljusare ögon är att först etablera ditt öga typ - de är små, stora, brett, djupt liggande.. och färgen på dina ögon.

Steg

Hur får ljusare ögon. Bär lämpligt ögonmakeup för ögat typ.
Hur får ljusare ögon. Bär lämpligt ögonmakeup för ögat typ.
 1. 1
  Var glad! Allas ögon verkar ljusa och gnistrande när de skrattar, skämtar och ler, så gör det bästa av dem och låt ditt hår och ha kul. Och Lets face it, inga ettor ögon ser lockande när de gråter, deprimerad, arg eller trött.
 2. 2
  Bär lämpligt ögonmakeup för ögat typ. Oavsett vad för alla ögonfärger typer överdriv inte. För att göra dina ögon ser större, använda svart Khol penna för att linje dina vattenledningar och vingar av dina ögon, och använda en ögonskugga som förstärker färgen på dina ögon. Bruna ögon fungerar bäst med lila, plommon, brun och persika ögonskuggor, i allmänhet något jordnära som kommer att lyfta din hudton och ta ut färgen på dina ögon, vilket kommer att göra dem ljusare. Blå och grå ögon fungerar bäst med rosa, grått och neutrala ögonskuggor eftersom dessa gör det vita området i att ögonen ser mycket ljusare, därför förbättra färgen på dina ögon.
 3. 3
  Stora ögonfransar också fästa uppmärksamheten på dina ögon. Lösögonfransar fungerar bra för kvällen, fester och speciella tillfällen, men för dagen är det bäst att använda en bra förlängning, förtjockning mascara. Starta vid basen av dina fransar i mitten av ögat, och dra borsten uppåt för att skapa lång effekt, och sedan arbeta dig ut till den yttre kanten av dina fransar, lägga till mer mascara på utsidan för att skapa bilden av bredare, avlånga ögon.
 4. 4
  För människor som ogillar deras ögonfärg, eller helt enkelt vill deras vara mindre tråkigt, prova att använda några färgade linser.
 5. 5
  För att se dina ögon förblir rena och fräscha, använd en ögondusch såsom Optrex att se till att det inte finns något skräp i ögonen, och det kommer också att se till att de stannar ljusa och fräscha.
 6. 6
  Se till att du får tillräckligt med sömn. Om du inte gör det, kommer ni att sluta med och väskor på morgonen som aldrig kommer att göra dina ögon ser lockande.
 7. 7
  Dessutom, se till att du tar din ögonmakeup off korrekt. Panda ögon från sista nätterna ögonmakeup ser hemsk, så se till att innan du somnar du tar bort din ögonmakeup med en makeup torka och tvätta ansiktet med ansiktstvätt tills alla din makeup avlägsnas.
 8. 8
  Investera i en bra ögonkräm. Gör din forskning och ta reda på vilken som är bäst för dig, oavsett om du vill ha en anti aging en eller en för känslig hud, det finns en där ute för dig! Tillämpa den på natten innan du går till sängs för att se till att du håller en smidig och frisk hud runt ögonen som gör dina kontakter / smink ser bättre ut när den tillämpas.
 9. 9
  Ögonbryn spelar också en viktig roll i utseendet på dina ögon. Om du har utom kontroll ögonbryn, gå och boka tid hos en kosmetolog som de kommer att kunna ge dig en professionell finish och de kommer att veta vilken form av ögonbryn är bäst för dina ögon. Under veckan också se till att din plocka några udda hårstrån som inte är på rätt plats, och ställ dina ögonbryn på morgonen genom att spraya en liten mängd hårspray på ett ögonbryn kam och kör det genom dina ögonbryn tills de är i det önskade form.
 10. 10
  Om du bär glasögon, investera i en liten och attraktiv par som passar både ditt ansikte och dina ögon och uppmärksamma dem, eller så använder kontaktlinser som också gör dina ögon ser ljusare ut.

ima thug


- 01:13 den 22 april 2013 (UTC) - 01:13 den 22 april 2013 (UTC) - 01:13 den 22 april 2013 (UTC) - 01:13 den 22 april 2013 (UTC) - 01:13 den 22 april 2013 (UTC) - 01:13 den 22 april 2013 (UTC) Yeah