Wka

Hur får fina naglar

För att hjälpa dig har fina naglar du kanske vill sätta på spik härdare vardag. Efter ett par dagar kommer du kanske att märka några förändringar i dina naglar. Se till att du inte lägger massor av nagellack på naglarna bara för att du har långa naglar;)

Steg

Hur får fina naglar. Börja från början!
Hur får fina naglar. Börja från början!
 1. 1
  Börja från början! Det är ingen idé att försöka odla dina naglar länge om de är alla olika storlekar till att börja med. Få några bra Clippers kvalitet spik och klipp dem alla till samma längd. ALDRIG klippa av allt det vita spetsen.
 2. 2
  Använd en nagelfil för att släta ut eventuella ojämna områden vid spetsarna på spiken. Endast fil i en riktning, back-och-tillbaka sågning försvagar spiken och få den att gå sönder. Försök att inte göra dem till runda, eftersom det skulle innebära en risk för inåtväxta naglar!
 3. 3
  Få en flaska klar eller naturliga nagellack och ge varje spik ett lager polish. Applicera ett andra skikt efter det första har torkat om du vill. Alternativt, om du har sköra, spröda, eller svaga naglar kan du använda en spik härdare istället för klarlack.
 4. 4
  Som naglar växer, kom ihåg att försiktigt lämna dem jämnt och tillämpa ett annat skikt av lack eller härdare varannan dag om någon har flisas.
 5. 5
  När nagellack börjar chip går att reparera, använd en mild nagellacksremover att bli av med nagellack. Se till plockaren inte innehåller aceton och vara mycket mild. Harsh skrubbning skadar naglarna.
 6. 6
  När dina naglar är önskad längd, bara fil eller klippa nageln då och då för att bibehålla sin form och stoppa naglarna från att växa för länge.
 7. 7
  Om du vill ha färg på naglarna, men det slutar alltid ser ut som du var yr på tiden, sedan bara göra vad proffsen gör! Få lite färg på penseln och måla en linje i mitten av nageln och sedan en sida av nageln och sedan den andra, blir det mycket snyggt och lämnar mindre på fingrarna. Det kommer också att se mindre cakey och tjock.

Tips

 • Om du vill kan du använda en 4 sidig spik putsning blocket, är den första sida som används som en nagelfil, jämnar den andra djupa åsar, jämnar den tredje de finare åsar och den fjärde kommer att göra spiken verkar glansigare. Använd aldrig en polering blockera mer än två gånger i månaden eftersom detta kommer tunna och skada nageln. Om du har väldigt svaga naglar, är det bäst att inte polera dem alls förrän de är starkare.
 • Använd handen och spika grädde varje kväll, var noga med att gnida in den i och runt dina naglar, för att hålla naglarna återfuktas och stark.
 • Istället för att använda en fil metallspik, använd en nagelfil filen som de är bättre för dina naglar och fungerar lika bra.
 • Ätit mat med högt vitamin K, såsom helfet pastured mejeri eller bladgrönsaker, hjälper naglar växer snabbare och starkare.
 • Istället för att använda dina naglar som verktyg, ta ett par sekunder för att hitta rätt verktyg, det sparar dig från flisning och bryta naglarna.

Varningar

 • Fila inte naglarna fram och tillbaka, fil i en riktning.
 • Växer inte naglarna för länge eftersom det är ohygieniskt och dina naglar är större risk för flisning och klyvning. Detta kommer också att göra dina naglar utveckla en oattraktiv kurva och / eller leda till spiral som krånglig frites!
 • Aldrig dricka nagellack eller nagellack remover, och aldrig andas in rök.

Saker du behöver

 • Nagelklippare
 • Nagelfil / nagelfil
 • Rensa nagellack eller spik härdare
 • Hand och nagel kräm
 • 4 sidig spik buffert (inte nödvändigt)
 • Nagellacksborttagare