Wka

Hur får din flickvän att flytta ut

Så du och din flickvän bara för att upptäcka att du inte är rätt för varandra. Problemet är att hon har tänkt för att lämna, men inte, och verkar ha en miljon ursäkter rockärmen. Här är några steg du kan vidta för att uppmuntra henne att flytta ut.

Steg

Hur får din flickvän att flytta ut. Kontrollera ditt hyresavtal.
Hur får din flickvän att flytta ut. Kontrollera ditt hyresavtal.
 1. 1
  Kontrollera ditt hyresavtal. Om du undertecknas på hyresavtalet, har hon en laglig rätt att fortsätta hemvist där om hon betalar sin halva av hyran eller inte. Detta problem kan lösas genom att närma din lägenhet chef och be om ett nytt hyresavtal med bara ditt namn på det. De flesta lägenheterna kommer inte att kräva ditt ex att vara närvarande när du skriver upp ett nytt hyresavtal.
  • Gör detta även om du är artiga mot varandra. Ett uppbrott kan vara oförutsägbar och instabil. Se till att du omfattas. I händelse av att hon fortfarande vägrar att utrymma efter alla stegen nedan, kan du alltid ringa polisen eller lämna in ett besöksförbud. Hursomhelst, är hennes juridiska adress inte längre den åtråvärda lägenheten.
 2. 2
  Erbjuda all den hjälp du kan. Säg att hon kan ha soffan. Säg att du och dina vänner kommer att flytta henne. Säg åt henne att ta vad hon vill, bara berätta för dig först vad hon tar. Om hon tar något kärt du helt enkelt ta tillbaka den dagen du hjälper henne flytta.
 3. 3
  Kasta pengar på henne. Ge henne ett par hundra dollar för att göra henne mer lättrörlig. Detta kommer att visa att du A: Är och inte vara hatad. B: Är allvar om att bli av henne. C: Det också ger henne inga monetära ursäkter för fortfarande bor där.
 4. 4
  Var borta hela tiden. Häng inte runt i lägenheten. Inte sova i lägenheten. Gör det till en ensam, ödslig, obekväm plats. Kanske, bara kanske hon hålla sig runt eftersom hon fortfarande vill ha dig. Detta kommer att ge henne ingen anledning att stanna.
 5. 5
  Koppla alla verktyg och extramaterial. Inget internet, ingen telefon, ingen makt. Ring dina allmännyttiga företag och be dem att avbryta tjänsten på grund av det faktum att du kommer att vara "out of town". Hon kanske vill döda dig efter detta.
 6. 6
  Packa upp henne och byta låset. Ta en ledig dag och har en av dina kompisar hjälper dig att flytta hennes saker till en offentlig stuvutrymme. När hon kommer hem låset bör ändras och en anteckning ska vara på dörren med placeringen av sina objekt. Detta steg fungerar bäst om du har lyckats ta sitt namn från hyresavtalet.
 7. 7
  Börja dejta igen. Ta en dag hem till middagen, DVD tittande, etc. Förklara för din datum (före bjuda henne) att din ex-flickvän fortfarande bor där och att det är definitivt över. Varna ditt ex att du föra en dag hem. Ditt ex kommer förmodligen hitta ny motivation att lämna. Om däremot, är ditt ex ganska Catty eller dramatisk typ, kanske du vill undvika detta scenario, om du inte vill bryta upp en katt slagsmål.

Tips

 • Försök att vara trevlig innan de drastiska. Vara vänlig och artig, när hon skriker och skriker på dig bara sitta där och komma överens. Gör det till en smidig transaktion.
 • Notera att dessa steg generellt kommer att arbeta på en envis pojkvän, liksom!

Varningar

 • Om du och ditt ex har ett barn tillsammans, koppla inte verktyg. Tyvärr i denna situation är det bäst om du flyttar.
 • Besöksförbud varar bara två veckor innan den domstol datum där det kommer att kastas ut. Om du gör filen om besöksförbud se till att flytta ut henne inom dessa två veckor.