Wka

Hur efterlikna Sherlock Holmes

Kanske du tror att du var Sherlock Holmes i ett tidigare liv, eller har ett intellekt som perfekt matchar hans egenskaper, eller kanske du helt enkelt har en identitetskris och hitta behovet av att ta på sig av en fiktiv karaktär (hey, det händer.) Oavsett ditt resonemang, här är den perfekta guiden om hur man ska vara Sherlock Holmes.

Steg

Hur efterlikna Sherlock Holmes. Utveckla ditt intellekt.
Hur efterlikna Sherlock Holmes. Utveckla ditt intellekt.
 1. 1
  Utveckla ditt intellekt. Även Sherlock Holmes är en massa saker, är han ingenting utan hans sinne (resten är bara appendix). Om du kommer att vara Sherlock Holmes, du kommer att behöva en IQ ungefär över två gånger din längd i inches, och du kommer att behöva för att veta hur man använder den här intellekt. Det är allt gott och rättvist att vara smart, men att vara intelligent (det vill säga förmågan att bearbeta information, inte bara slumpmässiga factoids du har hållit runt utan anledning) är nyckeln. Men oroa dig inte, du kan bygga upp detta... det tar helt enkelt praktiken. Hjärnan är en muskel: utöva den.
 2. 2
  Utveckla gärna observationsstudier färdigheter. Den andra halvan av Holmes "fullkomlig geni (bortsett från att faktiskt vara ett geni) är hans förmåga att plocka upp detaljer, och sedan införliva verket till gissningar, med vetenskapen om avdraget. Lär dig att upptäcka dessa detaljer som blir fakta, och använda intellektet för att begränsa antalet möjliga orsaker tills du har extrapolerat något om den personen som du inte tidigare vet.
 3. 3
  Lär folk. Att vara ett geni och högutbildade är bara halva nöjet. Den viktigaste delen, och vad gör egentligen Holmes, bra, Holmes, är det faktum att han vet precis hur man ska gå om att visa det. Det är inte vad man har gjort, men en man kan göra att du tror att han har gjort, betyder det verkligen. Lär dig konsten att visa vad du vet... utan att göra det uppenbart att du är osäker på dig själv och visar upp att få godkännande från andra. Detta är nyckeln.
 4. 4
  Vara anti-social. Den andra sidan av lärande människor, är ögonblicket när du inser att du förstår människor så väl att du hellre prata med en skalle (ja, jag säger vän...). Del av Holmes "charm är att han har ingen, och ärligt talat, är det enda sättet du kan få jobbet gjort om du slutar gå på fester varje helg. Du måste lära dig att spendera timmar, dagar på egen hand. Hej, kan det vara kul! Höger, Yorick?
 5. 5
  Flytta till London, Storbritannien (om du inte redan är där.) Medan du är på det, bör du nog skaffa en brittisk accent om du inte redan har det, heller. Det är egentligen ganska viktigt.
 6. 6
  Förvärva vissa leveranser kemi labb, eller tillgång, och naturligtvis några kunskaper i kemi. Kemi är ytterst viktigt att Holmes, och nu särskilt i dessa tider när kemin kan användas för att analysera blod, jord, pollen, et cetera, är det absolut nödvändigt att ha ett utmärkt grepp om allt som kemiska, för att underlätta dig i brottslighet lösa.
 7. 7
  Radera din hårddisk, och tömma din vind... bildligt, förstås. Ditt sinne är din lagringsenhet. Normala människor fyller sin vindsvåning med alla typer av värdelöst skräp som kommer i vägen för de användbara saker. Streamline, du behöver bara veta allt som rör ditt yrke, är allt annat ovidkommande och därmed värdelös. Det spelar ingen roll om jorden går runt solen, eller solen går runt jorden, eller "runt och" runt i trädgården som en liten nallebjörn... Det är inte viktigt, Holmes!
 8. 8
  Lär dig att spela fiol. Detta kommer samtidigt att hjälpa dig att tänka, och ger ett roligt sätt att tortera någon omkring dig (om det är tre på morgonen). Dessutom kan plockning minskat ackord orsaka flugor att flyga motsols, när du har fångat dem alla och lägg dem i en stor glasflaska.
 9. 9
  Bryt upp med betydande andra. Holmes anser verkligen själv gift med hans arbete... och du, som Holmes, måste naturligtvis dela denna uppfattning. Du får bara en trevande längtan relation med en brottsling som outsmarts dig vid flera tillfällen.
 10. 10
  Hitta en sidekick, och sedan få honom att flytta in hos dig. En läkare skulle vara bäst, eller åtminstone någon som har varit runt lite action (och du bör vara på väg in i en lägenhet... Jag menar platt.) Det borde inte vara alltför svårt att hitta en armé läkare nyligen i Afghanistan, dessa dagar. Din sidekick kommer att användas för att bolla idéer med, och rädda dig, bör ärendet någonsin uppstår.
 11. 11
  Blivit välkända. Inte berömd, märk väl, det är för senare, men för nu, hur kommer du att få några fall om ingen vet vem du är? Men oroa dig inte, det borde inte vara alltför svårt, överväger jag tror att ett par personer har hört talas om... Sherlock Holmes.
 12. 12
  Bli världens enda konsult detektiv.

Tips

 • När du arbetar på ett fall, är det viktigt att du inte äter för den tid du spenderar arbetar, eftersom du inte har råd blodet som skulle lämna din hjärna för matsmältningssystemet. Också, kan inte sova eller prata vara, i varierande grad, nyttig.
 • Vet hur man hanterar en pistol! Liksom andra former av striderna tekniker, inklusive fäktning, Bartitsu och stick-fighting. Vet aldrig när du kommer att behöva stoppa Moriarty från ett vattenfall.
 • Höj bin. Du får lära dig väldigt mycket om den mänskliga naturen.
 • Mitt i en kokain inducerad högt, kanske du känner behov av att avfyra skott i din vägg. Vid en förlust om vad mönster att göra, bör det vara "EIIR" (Elizabeth II Regina, som, om du inte var uppmärksamma, är den nuvarande drottningen av England.) "VR" skulle vara ganska föråldrad, och antagligen förrädiskt.
 • Att vara en människa är en meriterande, liksom att omkring sex meter hög och någonstans mellan 35 och 50.

Varningar

 • Om din lägenhet är gammal nog, kan du utsätta dig för farliga kemikalier som bly och asbest när du skriver ut ditt vapen i en gammal gipsvägg.
 • Mrs Hudson är din värdinna, inte din hushållerska!
 • Att vara en anti-social eremit som pratar med skallar kan göra ditt liv lite svårare att hantera, om du inte redan skytt från samhället förväg.
 • Rökning är skadligt för din hälsa, samt din sidekick (vill inte Watson dör av passiv rökning, nu gör vi?) Nog hålla med plåstret.
 • Kokain är definitivt skadligt för din hälsa. Och olagligt. Dålig idé, Sherlock.
 • Att vara en världsberömd detektiv inte bara sätter dig för fara på daglig basis, men det kan göra dig till målet på olika psykopater som vill matcha deras intellekt mot din. Detta bör beaktas höjdpunkten i din yrkeskarriär.
 • De flesta av dina kemiska experiment kommer förmodligen sluta illa.

Saker du behöver

 • Ett intellekt
 • En överväldigande och förmodligen psykotisk önskan att förkroppsliga en fiktiv karaktär
 • En pistol
 • En Watson
 • En lägenhet i London
 • En brittisk accent
 • Observational färdigheter
 • Kokain
 • Nikotinplåster
 • En kemi labb, eller tillgång till en
 • En skalle
 • En psykiatriker
 • En violin