Wka

Hur du vet när din flickvän vill bryta upp

Att bryta upp är svårt för båda inblandade personer. Vissa break-ups är plötslig och oväntad. Vissa break-ups kan förutsägas genom att ta notis om din flickväns beteende och andra ledtrådar..

Steg

Hur du vet när din flickvän vill bryta upp. Var uppmärksam på subtila kroppsspråk.
Hur du vet när din flickvän vill bryta upp. Var uppmärksam på subtila kroppsspråk.
 1. 1
  Var uppmärksam på subtila kroppsspråk. Gör hon ögonkontakt eller undvika det? Har bor hon nära dig eller skjuta dig borta? Vägrar hon att återlämna din kärlek? Kroppsspråk talar högre än ord. Om hon konsekvent visar negativt kroppsspråk omkring dig, kanske hon vill inte vara med dig längre.
 2. 2
  Var uppmärksam på hur hon agerar runt dig och andra killar. Är hon klagar alltid om något med dig? Har hon agerar försummas, eller verkar hon att ofreda eller isolera sig runt omkring dig? Får du in argumenten oftare? Har hon nyligen börjat visa andra killar fysisk tillgivenhet? En annan indikator på att hon vill ha ut av relationen är om hon är svårt att behaga och vägrar att muntra upp omkring dig. En starkare indikator är om hon verkar lyckligare i sällskap med sina vänner eller andra killar än ensam med dig.
 3. 3
  Fråga henne vad som är fel. Om hon ger dig en ärlig, direkt svar om relationen, kanske du kan fixa det och rädda förhållandet. Men om hon upprepade gånger ger dig slumpmässiga, oviktiga klagomål eller inget svar alls, kan hon dölja det faktum att hon helt enkelt vill bryta upp med dig.
 4. 4
  Fråga hennes vänner. Du kan fråga dem direkt om din flickvän vill bryta upp, eller så kan du be dem indirekt om hur din flickvän känner för dig och vad hon har sagt. Du bör också fråga om hon haft några andra problem, i fall du miste stressen i sitt liv för sitt missnöje med dig.
 5. 5
  Uttryck mognad och förståelse. Din flickvän kan ha problem med att få mod att bryta upp med dig. Förstå att hon förmodligen kommer igenom så mycket känslomässiga stridigheter som du är, speciellt om hon har skjutit bort det. Låt henne veta att hon skulle göra vad som gör henne lycklig. Om du är säker på att hon vill bryta upp, göra det lättare för henne och göra det till en ömsesidig break-up, även om du inte vill att det ska sluta. Se till att du respekterar hennes beslut.

Tips

 • Om en person är missnöjd med relationen, så småningom den andra kommer att bli olycklig också.
 • Om hon är direkt och säger att hon har en dålig vecka, vara till hjälp om det.
 • Om hon är negativ, kanske hon behöver bara lite mer uppmärksamhet. Ett slumpmässigt uttryck för kärlek eller en tankeväckande överraskning kan vara lösningen.
 • Om hon försummar dig och talar mer för andra människor hon tänker nog att bryta upp.
 • Hon kanske bara har en dålig dag eller en dålig vecka. Du kan alltid ge det tid, men att låta en dålig relation dra på är inte kul.

Varningar

 • Om du vill bryta upp varandra, måste du veta säkert om hon vill bryta upp. Du bör också låta henne veta hur du verkligen känner, men uppmuntra henne att göra vad som kommer att göra henne lyckligare.
 • Undvik att ställa hennes vänner som kanske inte gillar dig eller de som inte är lojala mot henne.
 • Negativt kroppsspråk och känslor kan tyda på att hon är deprimerad. Var noga med att inte förväxla sitt missnöje med relationen med andra problem eller en psykisk störning.