Wka

Hur du väljer din näsa inconspicuously

En ny undersökning hävdar att en majoritet av européerna erkänner att plocka näsan offentligt. Även om det inte socialt accepterat, kan näspetande, ibland vara nödvändigt. När något i näsan behöver hjälp med att hitta sin väg ut, kan du vara redo att svara genom att följa en av dessa grundläggande dolda tekniker för allmänheten nasal manikyr.

Steg

Hur du väljer din näsa inconspicuously. Placera pekfingret av motsatt sidas handen längs utsidan av den obstruerade kanalen.
Hur du väljer din näsa inconspicuously. Placera pekfingret av motsatt sidas handen längs utsidan av den obstruerade kanalen.

Tummen-finger metoden

 1. 1
  Placera pekfingret av motsatt sidas handen längs utsidan av den obstruerade kanalen.
 2. 2
  Nonchalantly glida tummen så djupt som är nödvändigt i näsborren.
 3. 3
  Använda miniatyr, fint klämma på den torkade slemhinnor massan.
 4. 4
  Dra långsamt upp tummen och dess last från näsborren. Vid detta steg i processen vara särskilt vaksam för eventuella efterföljande slem som kan knytas till nyttolasten. Dessa obemärkt "stringers" kan äventyra hela verksamheten.
 5. 5
  Returnera hand till en mer naturlig position och exekvera en svepande rörelse med tummen. Detta bör lansera materialet tillräckligt långt bort från dig att det blir någon annans problem.
 6. 6
  Kom ihåg... aldrig torka den på din skjorta eller byxor - det är alltid en död giveaway.
 7. 7
  Alltid akta oss för snärta för hårt. Om den felande artikeln fastnar på taket, det ska vara där för evigt.

Den avancerade hand-guard metod

 1. 1
  Något koppen vänster hand och placera den så att pekfingret är under höger öga och tummen är under vänster öga. Palmen kommer att dölja näsborrarna från åskådare som kommer att bli övertygad om att du gnugga dina kinder som man gör när man försöker lindra symptomen av en huvudvärk, eller trötthet, (samtidigt blunda gör taktiken ännu effektivare).
 2. 2
  I en naturlig, säker rörelse föra den högra handen upp och under den vänstra handen. Använd höger pekfinger för att sondera, förvärva och utvinna resterande materialet. Efter återkomsten till höger till en säker plats exekvera en snärta manöver för att mata ut materialet.

Den atletiska näsa-slag

 1. 1
  Om du hittar din mineshaft ganska ofta får grotta-ins du kan hitta här en användbar teknik för att rensa blockerade passager. Detta kräver lite träning, så om du har en sjukdom som gör att utöva själv farlig då du kanske vill undvika denna metod.
 2. 2
  Först, arbeta dig upp till en fin svett. Detta kommer att få blodet cirkulerar i alla delar av kroppen, inklusive huvudet. När detta har åstadkommits när du är, eller utföra vad som helst, ha en snabb blick runt för att se till att ingen ser, nonchalant vänder du huvudet av line-of-sight, ta ett djupt andetag, stäng munnen och driva all luft ur lungorna samt den felande väg-blocket i en explosiv andedräkt. Du kanske säger till dig själv, "Hur är det". Detta kan göras både effektivt och diskret även om folk är runt under sken av en låtsad nysa. Voila! Njut av en trevlig djupt andetag genom dina nyligen rensas lukt gruvor.

Den falska hosta

 1. 1
  Fake en aning samtidigt föra handen upp till munnen (som om att täcka hosta).
 2. 2
  Höj ditt pekfinger upp till näsborren som stör dig.

Vändningen

 1. 1
  Långsamt själv och sakta vända. Utdrag material från näsan snabbt och hålla ner handen i knät. Sedan, när du pratar med någon och de har sin fulla uppmärksamhet till ditt ansikte, flick material i världen.

Håret torkar

 1. 1
  Efter en nosepick har utförts och det är ett tecken på att det har förekommit (slem) nonchalant gnugga näsan med handflatan och följa upp, agera som om du kamma håret ur ögonen med fingrarna och sedan tillbaka handen till sida. Efter detta, ta bort nasal avfall från handen, torka på baksidan knäet på byxorna eller manschetten på dina byxor.

Badrummet besök

 1. 1
  Vi alla "måste gå", inte vi? Om du inte är alltför nöjd med att plocka näsan och säker vill inte ens försöka göra det offentligt, är badrummet besök ditt svar! Vad du ska göra i det är ingen verksamhet! Men du inte bara gå dit för att plocka näsan i "traditionella" sättet... Här är en annan strategi:
 2. 2
  Bara ursäkta dig själv och när du är där njuter privatlivet för en låst dörr, lean över diskbänken låta en liten ström av ljummet vatten kör in näsan när du använder en fingertopp för att "tvätta" och mjuka upp slem.
 3. 3
  Använd ditt finger / hand också för att reglera mängden vatten som kommer in i näsan. Du behöver inte mycket, inget behov av att spola våra bihålorna med färskt vatten (kan sticka, göra som är bäst med salt vatten och lämpliga hjälpmedel).
 4. 4
  Använda färskt vatten i näsan bara, inte sticka eller skada dig på något sätt, faktiskt det känns bekvämt.
 5. 5
  Efter sköljning och mjukgörande de inte-så-välkomna innehållet i näsan, kan du antingen blås försiktigt in i en av dina händer och skölj omedelbart hand med rinnande vatten eller toalettpapper / hushållspapper / näsduk för att blåsa och torka näsan i på vanligt sätt. Voila - du har en härligt ren näsa och trevlig och som en bonus, fuktiga slemhinnor!
 6. 6
  Om du lätt får näsblod från plockning eller blåser näsan, är detta en mycket mer säker metod för att rengöra näsan. Om du fortsätter att tvätta inne med fingret lite längre, kan du enkelt ta bort den slemhinnor med fingertoppen (eller en pappershandduk insvept fingertoppen). Bara vara försiktig med dina naglar, du egentligen inte behöver använda dem när vattnet har gjort jobbet för att lossa dessa snorkråkor av din!
 7. 7
  Använda en nässpray som Otrivin regelbundet, rekommenderas inte. Med hjälp av metoden badrummet besök varje dag, kan hjälpa dig att sluta använda nässpray. Det kan hjälpa dig genom en kall också. Regelbunden fuktning av slemhinnor genom något så enkelt som kranvatten, kan verkligen lugna och lossa saker tillräckligt bra.

Tips

 • Från och med idag, på nästan alla sociala nivåer, är öppen nosepicking förbjuden.
 • Se till att du gör detta i en tid när människor inte tittar direkt på dig. Om de är, försök att skapa någon form av avledning, som att peka ut något på andra sidan av rummet / gatan. Om du är i centrum för uppmärksamheten, som när man talar om live-tv, som upptar ett podium eller predikstol, eller gör ett magiskt trick för en grupp barn, kan du vara ute på tur.
 • Om du tror att din aktivitet har upptäckts, omedelbart avbryta gruvdrift och börja skrapa näsan. Detta kommer vanligtvis att övertyga även den nosiest (no pun intended) observatör att du bara hade att göra med en, vilket inte är förbjudet.
 • Om snärta manövern inte kan utföras, behålla lugnet och inte panik. Bara rulla extraherade materialet mellan pekfingret och tummen (den berömda WRB "pick n 'roll"). Detta gör att ämnet att ta på en sfärisk form. När du koppla din fingertryck gravitationskraften oemotståndligt drar massan direkt till golvet, där det kommer att gå med alla andra i sitt slag tillsammans med den döda huden, damm och katt hårbollar. Den slem cykeln är nu klar.
 • Om du är en bil på natten, kan du undvara förespeglingar. Övriga förare kommer inte att kunna se dig på grund av deras fokus på vägen och skenet av strålkastarna. Akta dig för väl upplysta korsningar och förändrade trafiksignaler - alltid vara beredd att återgå till ett faux kliar management hållning!
 • Kontrollera att du har en kråka och inte en lång sträng av snor. Det kan bli rörigt.
 • Bär en näsduk eller vävnad runt - du kan täcka fingret, vilket kan vara mer hygieniska.
 • Bär alltid en liten post i fickan som du kan släppa i precis nödvändig plocka tillfället.

Varningar

Den Athletic Nose-blås tekniken rekommenderas inte eftersom det kan blåsa bakterier i dina bihålor.

 • Utför aldrig en visuell undersökning av vad det är du har extraherat från näsan! Detta är mest amatörmässigt och är en av de vanligaste sätten att åka fast.
 • programmerare är mer benägna att utföra en okulärbesiktning av resultaten. Detta beror på att deras utbildning: Kontrollera alltid din produktion! Om du är en programmerare, vara medveten om denna tendens.
 • Postoperativ protokollet kräver omedelbar och noggrann handtvätt.
 • Sätta fingret i näsan orsaker oavsett bakterier du har på fingret som ska skickas till dina slemhinnor och är en av de enklaste sätten att fånga en förkylning. Innan du sätter ett finger i näsan, tänk på vad du har rört sedan förra gången du tvättat händerna: dörrhandtag, ledstänger, ratt, telefon. När det är möjligt att nå för de snorkråkor med silkespapper mellan fingret och insidan av näsan.